Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Opskrifter og retter med ribs
Sommerens lækreste opskrifter med ribs.

Opskrifter med ribs

11 skønne opskrifter med ribs

De smukke røde ribs kan bruges til meget og andet end rysteribs og syltetøj. Her har vi fundet 11 skønne opskrifter til dig med sommerens søde/syrlige ribs.

Ribsbuske der bugner af fine røde ribs er lig med sommer i Danmark, og selvom det måske er de færreste, der kan lide rå ribs direkte fra busken, så kan man faktisk bruge de fine runde bær i masser af forskellige retter. Og ribs kan bruges både i det søde og det salte køkken. Nederst på siden finder du opskrifterne på masser af retter med ribs - både kager, desserter, marmelade, salater og aftensmad. Velbekomme!


Pannacotta med ribsgele

Limfjordsøsters med brunet smør og ribs

Tomatsalat med ribs, nektarin og kryddeurter

Iskold melonsuppe med søde ribs

Ristet makrel med ribs

Trifli med hindbær, ribs og hvid chokolade

Mandelblondekager med rysteribs

Panna cotta med hindbær og ‘frosne’ ribs

Grillet brød med gedeost og ribs

Cupcakes med ribs, brombær, hindbær, blåbær og orange-topping

Marmelade med hindbær og ribs

 

Om ribs:

Ribs har en syrlig-bitter smag og bærrene indeholder store mængder af pektin, der gør dem velegnede til gelé og syltning. De er også gode til saft, – og ribssaft er en uundværlig del i produktion af rødkål. Ribs indeholder meget A- og C-vitamin.
(Kilde: wikipedia)

 

I Danmark er højsæsonen for ribs juli og august, men velassorterede grønthandlere har importerede ribs hele året. Og du kan som regel også finde dem på frost i supermarkedet.

Se, hvad vi ellers skriver om: Bær og Ribs