-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Trifli med hindbær, ribs og hvid chokolade
Du kan lave skønne triflier med stortset al slags frugt, men intet slår desserten,når den tilsættes sommerens sødeste ogsprødeste bær.
4-6 personer
Ingredienser
- 12 makroner
- 4 spsk. Grand Marnier el. friskpresset appelsinsaft
- Hindbærkompot:
- 400 g hindbær
- ½ dl vand
- 100 g sukker
- Råcreme:
- 2 past. æggeblommer (1 bæger)
- korn af ½ vaniljestang
- 3 spsk. sukker
- 2½ dl piskefløde
- Pynt:
- 100 g hvid chokolade og evt. frisk citronmelisse
- Kog hindbær, vand og sukker op i en gryde3-4 min., og lad det køle af.
- Pisk æggeblommer, vaniljekorn og sukkercremet. Pisk fløden til skum, og vend det iæggene.
- Fordel knuste makroner i et fad, og hældGrand Marnier over. Fordel hindbærkompot ogråcreme over – gerne i flere lag. Pynt med høvlethvid chokolade og evt. citronmelisse.