-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Tomatsalat med ribs, nektarin og kryddeurter
Solmodne tomater og syrlige ribs er en fantastisk kombination, som du skal prøve.
4 personer
Total:10 minutter
Ingredienser
- 4-5 tomater
- 2 modne nektariner
- 1 bakke ribs, ca. 150 g
- 3 spsk olivenolie
- 2 spsk citronsaft
- 3 spsk finthakkede rødløg
- salt og peber
- 1 håndfuld blandede plukkede krydderurter, f.eks. kørvel, basilikum og dild
Sådan laver du tomatsalat med ribs, nektarin og kryddeurter:
- Skær tomaterne i skiver, og læg dem lagvis på et fad eller tallerken.
- Halvér nektarinerne, fjern stenen, og skær frugten i små tern.
- Rib ribsene fra stilkene.
- Kom olivenolie, citronsaft, salt og peber over tomaterne, og kom fersken, ribs og rødløg henover.
- Krydr med salt og peber, og kom blandede krydderurter på toppen, og dryp med lidt ekstra olivenolie.
- Servér tomatsalaten som tilbehør til sommermaden. F.eks. er den super god til grillet kød.
Skønne opskrifter med ribs
-
Pannacotta med ribsgele
-
Panna cotta med hindbær og ‘frosne’ ribs
-
Limfjordsøsters med brunet smør og ribs
-
Tomatsalat med ribs, nektarin og kryddeurter
-
Iskold melonsuppe med søde ribs
-
Ristet makrel med ribs
-
Trifli med hindbær, ribs og hvid chokolade
-
Mandelblondekager med rysteribs
-
Grillet brød med gedeost og ribs
-
Cupcakes med ribs, brombær, hindbær, blåbær og orange-topping
-
Marmelade med hindbær og ribs