-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
Chokoladebrud med hvide ribs, lakrids & knas
Jeg er stor fortaler for at stoppe madspild og tryller ofte små lækkerierud af rester, jeg har liggende på køkkenbordet. Her er en rest chokolade,en håndfuld hvide ribs og lidt blomster forvandlet til et simpelt ogsmukt chokoladebrud, der smelter vidunderligt på tungen.
4-6 personer
Total:15 minutter
Ingredienser
- 150 g hvid chokolade af god kvalitet
- 2 spsk hvide ribs
- ½ tsk rålakridspulver
- ½ tsk kandiseret viol
- lilla, spiselige blomster
Sådan laver du chokoladebrud med hvide ribs
- Smelt chokolade i en skål over vandbad, og tag skålen af varmen.
- Placer en kagering/kageudstikker (12-14 cm i diameter) på et skærebræt med bagepapir, og fordel chokoladen heri.
- Pynt med friske ribs, lakridspulver og kandiseret viol.
- Sæt formen i fryseren i ca. 10 minutter, til chokoladen har sat sig.
- Pynt med blomsterblade, og nyd det til en god kop kaffe.