-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Panna cotta med hindbær og ‘frosne’ ribs
Lækker opskrift på panna cotta med hindbær, der kan tilberedes i god tid.
Panna cotta med hindbær og 'frosne' ribs til 6 personer
Ingredienser
- Panna cotta med hindbær og 'frosne' ribs
- 100 g ribs
- 1 bæger pasteuriseret æggehvide
- en smule hvid sukker
- 200 g friske eller optøede hindbær
- 2 spsk. sukker
- Creme:
- 4 blade husblas
- ¼ l sødmælk
- ¼ l piskefløde
- korn fra 1 stang vanilje
- 4 spsk sukker
Sådan laver du panna cotta med hindbær og 'frosne' ribs
- 1. Vend ribs i pasteuriseret æggehvide og derefter i sukker.
- 2. Kog hindbærrene med sukker til en puré. Sigt blandingen, så kernerne sorteres fra.
- 3. Lav cremen. Læg husblas i blød i koldt vand. De skal trække ca. 5 minutter. Kog mælk og fløde op med vaniljekorn og sukker. Tag af blusset, og vend hindbærpureen i.
- 4. Vrid husblassen, og smelt den i den varme flødemasse. Hæld cremen i 6 små forme. Stil desserten i køleskab i ca. 3 timer. Pynt med ribs ved servering.
LÆS OGSÅ:Panna cotta med havtorn og lakrids