-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
Grillet brød med gedeost og ribs
Søde, lækre ribs danner perfekt harmoni med sprødt grillet brød med gedeost og salat.
4
Ingredienser
- 85 g sukker
- ½ tsk ingefær, revet
- 200 g ribs
- 8 små skiver brød (gerne med sej krumme)
- 200 g gedeost, f.eks. Sainte-Maure
- 1 håndfuld ærtespirer eller salat
Sådan gør du:
- Kom sukker, ingefær og ribs i en gryde, og lad det simre til sukkeret er smeltet. Tag det af varmen, og afkøl. (Hvis du synes, kan ribsene undgå tilberedning og blot laves som rysteribs med frisk ingefær – lad dem stå og trække nogle timer med sukker før servering).
- Skær gedeosten i 8 skiver, og kom det på brødet, dryp lidt olivenolie på, og krydr med salt og peber. Kom brødene på en rist, og grill dem i ovnen til brødet er sprødt og osten let gylden på toppen.
- Servér grillet brød med gedeost, og kom lidt syltede ribs og lidt ærtespirer eller salat ved.
Skønne opskrifter med ribs
-
Pannacotta med ribsgele
-
Panna cotta med hindbær og ‘frosne’ ribs
-
Limfjordsøsters med brunet smør og ribs
-
Tomatsalat med ribs, nektarin og kryddeurter
-
Iskold melonsuppe med søde ribs
-
Ristet makrel med ribs
-
Trifli med hindbær, ribs og hvid chokolade
-
Mandelblondekager med rysteribs
-
Grillet brød med gedeost og ribs
-
Cupcakes med ribs, brombær, hindbær, blåbær og orange-topping
-
Marmelade med hindbær og ribs