Kammuslinger med tomatkompot, kapers og salvie
SPONSORERET indhold

Kammuslinger med tomatkompot, kapers og salvie

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Kammuslinger er så lette at tilberede, derfor er denne tapasret perfekt til gæster.

Af: Pernille Skjødt Foto: Line Thit Klein
16. jul. 2013 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

18-20 kammuslinger

Olivenolie og smør

1 rødløg, fintsnittet

1 fed hvidløg

250 g små tomater, halverede

2 kviste salvie, bladene heraf

lidt sherryvineddike

Salt og peber

2 spsk kapers 

Tilbehør: brød.

 

Sådan gør du:

Steg kammuslingerne på en pande med lidt olivenolie  og smør ca. 2 min på hver side, og krydr med salt og peber. Tag kammuslingerne af panden. Steg rødløg nogle minutter til de bliver møre, tilsæt hvidløg, tomater og salvie, og lad det simre ved jævn varme 4-5 min. Krydr med sherryvineddike, salt, peber og kapers.

 

Sving de stegte kammuslinger rundt i tomatkompotten på panden. Anret kammuslinger med en skefuld tomat-kompot, og spis brød til.     

 

PRØV OGSÅ: Agurkesalat med radiser, basilikumolie og jomfruhummerhaler

 

Få mere inspiration til lækker mad på ALTfordamerne.dk/opskrifter