Kammuslinger med tomatkompot, kapers og salvie

Foto: Line Thit Klein Kammuslinger med tomatkompot, kapers og salvie

Kammuslinger med tomatkompot, kapers og salvie

Kammuslinger med tomatkompot, kapers og salvie

Kammuslinger er så lette at tilberede, derfor er denne tapasret perfekt til gæster.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 4 Person(er)
Ingredienser

18-20 kammuslinger

Olivenolie og smør

1 rødløg, fintsnittet

1 fed hvidløg

250 g små tomater, halverede

2 kviste salvie, bladene heraf

lidt sherryvineddike

Salt og peber

2 spsk kapers 

Tilbehør: brød.

 

Sådan gør du:

Steg kammuslingerne på en pande med lidt olivenolie  og smør ca. 2 min på hver side, og krydr med salt og peber. Tag kammuslingerne af panden. Steg rødløg nogle minutter til de bliver møre, tilsæt hvidløg, tomater og salvie, og lad det simre ved jævn varme 4-5 min. Krydr med sherryvineddike, salt, peber og kapers.

 

Sving de stegte kammuslinger rundt i tomatkompotten på panden. Anret kammuslinger med en skefuld tomat-kompot, og spis brød til.     

 

PRØV OGSÅ: Agurkesalat med radiser, basilikumolie og jomfruhummerhaler

 

Få mere inspiration til lækker mad på ALTfordamerne.dk/opskrifter

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Kammuslinger, Tapas, Kompot og Forret