Cara Delevingne kommer til Danmark

Cara Delevingne kommer til Danmark

Den danske designer Charlotte Sparre har i mange år haft fokus på udlandet, hvor hun med stor succes er repræsenteret i nogle af verdens bedste butikker, blandt andre Le Bon Marché i Paris og Beams i Japan, hvor Charlotte Sparres design hænger side om side med mærker som Marc Jacobs, Fendi og Marni.

Den 18. juni vender Charlotte Sparre atter fokus mod Danmark, når hun viser Spring/Summer 2014 kollektionen frem ved et show i de smukke omgivelser på Statens Museum for Kunst.

Charlotte Sparre fortæller:”Skandinavien har en høj stjerne i udlandet når det kommer til design, og når jeg har møder med de internationale indkøbere under modeugerne i Paris og Milano, spørger de tit ind til Danmark. Derfor var det logisk for mig at invitere dem til København og vise min kollektion frem i mit hjemland – og samtidig også vise de danske indkøbere og presse mit bud på Spring/Summer 2014.”

Og Charlotte Sparre vender tilbage med stil, for med sig tager hun model-off-the.moment Cara Delevingne samt danske Juliane Grüner.

Se også: Stilikonet Cara Delevingne

Se, hvad vi ellers skriver om: Cara delevingne