Mette Bundgaard
Foto: Steen Ewald

Mette Bundgaards skønhedstips

“Dette produkt redder mig om morgenen”

Mette, 56, uddannet ­makeupartist og arbejder som skønhedsjournalist, bruger mange af sine skønhedsfavoritter både professionelt og privat, og sværger til en dyr, men god 30-dages rynkekur.

1. 30-dageskuren
Jeg er vild med Bioeffect 30 Day Treatment, fordi det er en virkelig effektiv kur til en lidt mere moden hud som min. Efter de 30 dages brug er huden mere klar, og rynker og linjer er kraftigt reduceret. Jeg bruger den to gange om året – en dyr fornøjelse, men den er det værd!

30 Day Treatment, Bioeffect, 1.850 kr.

2. Fugt kroppen
Til kroppen bruger jeg Aroma Therapy Body Lotion fra Tromborg. Den har en lækker konsistens, dufter skønt og fugter godt, så huden føles blød længe.

Aroma Therapy Body ­Lotion, 200 ml, ­Tromborg, 420 kr.

3. Friske øjne
Jeg elsker Benefit Roller Lash Mascara, da den fanger alle hår, løfter, giver ­fylde og buer vipperne flot og naturligt uden at klumpe. En anden favorit er Bobbi Brown Corrector, som altid redder de morgener, hvor jeg ser lidt træt ud. Den lysner de mørke rande, er let at tone ud og lægger sig ikke i de fine linjer.

Roller Lash Mascara, Benefit, 195 kr.

Corrector, Bobbi Brown, 220 kr.

4. Sexet glød
Et makeupprodukt, der har fulgt mig i mange år – både professionelt og privat – er blushen "Orgasm" fra NARS. Den har den helt rigtige, supersexede farveblanding af pink og fersken tilsat gyldne partikler, der giver den smukkeste glød.

Blush, ­Orgasm, NARS, 240 kr.

5. Spring ­hårvasken over
Tørshampoo er mit yndlingsprodukt til håret. Dels fordi jeg så ikke behøver at vaske hår dagligt, ­hvilket min hovedbund heller ikke er så glad for, og dels ­fordi tørshampoo giver god ­ekstra fylde i mit fine ­skandinaviske hår. For tiden bruger jeg Colab Extreme Volume Dry Shampoo.

Extreme Volume Dry Shampoo, 200 ml, Colab, 85 kr.

6. Herregod
Jeg er vild med Zarkoperfume Molécule No. 8, Wooden Chips, som jeg stort set har brugt hver dag, siden den kom frem. Det er egentlig en herreduft, men jeg er vild med dens noter af mandarin, tyrkisk rose, patchouli og sort agartræ.

Molécule no.8, Eau de Parfum, 100 ml, Zarkoperfume, 700 kr.

7. Natarbejde
Et produkt, jeg køber igen og igen, er den A-vitaminholdige Crème Métamorphique fra Beauté Pacifique, fordi den nat efter nat effektivt bekæmper mine rynker. Jeg er også vild med anti-age-masken Black Rose Cream Mask fra Sisley, der omgående fugter, blødgør og udglatter huden. 

Black Rose Cream Mask, 60 ml, ­Sisley, 955 kr.

LÆS OGSÅ: “Dette er mit absolut musthave-produkt til håret”

LÆS OGSÅ: “Her er mit ultimativt bedste tip til længere og kraftigere øjenvipper”

LÆS OGSÅ: “Dette er det mest imponerende og effektive hårprodukt, jeg nogensinde har prøvet”

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed