Lindy Klim

Lindy Klim

“Dette er mit absolut musthave-produkt til håret”

38-årige Lindy Klim, som står bag den ­naturlige hudplejeserie Milk & Co, har altid ­renseservietter med i tasken og bruger helst makeup, der ­hurtigt kan påføres og giver et naturligt resultat.

1. Rens på farten
Jeg elsker vores Milk & Co Beauty Wipes, der kan bruges på begge sider. Den ene side virker eksfolierende og den anden bruges som et mildt renseprodukt. De er perfekte til at have med i tasken eller på rejsen.

Beauty Wipes, 25 stk., Milk & Co, 129 kr.

2. Signaturduften
Jeg har brugt Dominique Ropions Portrait of a lady fra Frédéric Malle de sidste otte år. Det er en virkelig kraftfuld duft, og det er efterhånden blevet min signaturduft. Alle, der kender mig, associerer den med mig.

Portrait of a Lady, Eau de Parfum, 100 ml, Frédéric Malle, ca. 2000 kr.

3. Mod tør hud
Vores Milk & Co Body Scrub er fantastisk til kroppen. Den er baseret på knust kokosskal, der virker eksfolierende, og indeholder også hybenkerneolie, der blødgør og beskytter huden. Den er rigtig god, hvis du har tør hud og kan bruges dagligt.

Body Scrub, Milk & Co, 159 kr.

4. Nem makeup
Jeg er ikke en stor makeupbruger, så jeg går typisk efter noget, der er hurtigt og nemt, og som samtidig ser supernaturligt ud. For eksempel øjenskyggeblyanterne Colour Chameleon fra Charlotte Tilbury.

Colour Chameleon, Dark Pearl, Charlotte Tilbury, ca. 190 kr.

5. Naturlig glød
Som base bruger jeg Mecca Cosmetica Tinted Moisturiser (fås kun i Australien, red.), der er let, men stadig giver en god dækning. Jeg elsker også det faktum, at den indeholder SPF 30. Derudover er Laguna Bronzer fra NARS en af mine absolutte makeup-musthaves. Den er enkel at bruge og giver en meget naturlig glød – jeg elsker et friskt og naturligt ansigt!

Bronzer, Laguna, NARS, 310 kr.

6. Yndlingsolien
Moroccanoil er mit absolutte musthave-produkt til håret, fordi mit hår er virkelig tørt. Men et par dråber olie afhjælper det og gør det helt blødt og smidigt.

Moroccanoil Treatment, 100 ml, Moroccanoil, 329 kr.

7. Ilt til huden
Jeg elsker at prøve nyt, men frem for nye produkter foretrækker jeg at prøve en ny ansigtsbehandling, da min hud nemt bliver dehydreret. Det næste, der står på min ønskeliste, er en oxygenbehandling. 

LÆS OGSÅ: “Her er mit ultimativt bedste tip til længere og kraftigere øjenvipper”

LÆS OGSÅ: “Dette er det mest imponerende og effektive hårprodukt, jeg nogensinde har prøvet”

LÆS OGSÅ: Nicci Welsh: Det her er den bedste hårspray

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed