Kendall Jenner giambattista valli

Foto: Vittorio Zunino Celotto/Getty Images Kendall Jenner under Giambattista Valli Loves H&M-showet den October 24 i Rom.

Her er Kendall Jenners favorit fra Giambattista Vallis samarbejde med H&M

Kollektionen lander klokken 10:00 verden over, og her kan du se, hvad kampagneansigt og topmodel, Kendall Jenner, går efter.

Som efterfølger til H&M’s utallige succesfulde partnerskaber, der både tæller kollektioner fra Comme Des Garçons, Stella McCartney og Balmain, er turen nu kommet til det franske modehus, Giambattista Valli med den kreative direktør af samme navn, italieneren Giambattista Valli, i spidsen.

Sådan skrev vi 24. maj 2019, da nyheden om H&M’s næste samarbejdspartner blev afsløret.

LÆS OGSÅ: Det her skal du investere i, hvis du vil være trendy til foråret

“Mit mål er at dele min kærlighed til skønhed og være en del af alles ”happy moments”, samt at være med til at skabe kærlighedshistorier i hele verden,” sagde den 52-årige designer om det kommende samarbejde.

Giambattista Valli lancerede for første gang sin egen kollektion i Paris i 2005, og han præsenterer gang på gang et fløjlsblødt og detaljerigt univers, som både indebærer tøj, haute couture-kollektioner og accessoires. Samarbejdet med H&M er det første af sin slags for Giambatista Valli, og det er også første gang, han prøver kræfter med herretøj.

Kendall Jenner i favoritkjolen fra Giambattista Valli x H&M-kollektionen til 3.499 kr.

Kampagneansigtet for denne kampagne er en del af Kardashian-klanen og tæller ingen ringere end 24-årige Kendall Jenner, hvis mere end 118.000.000 følgere var blandt de første til at se samarbejdet i levende live, da modellen deltog i gallaet til fordel for amfAR, Foundation for AIDS Research, iklædt en helt særlig rød kjole af tyl.

Vi har fået muligheden for eksklusivt at dele hendes tanker om kollektionen, designer Giambattista Valli og hvilke sager, hun kan se sig selv i.

Hvad er dine tanker om Giambattista Valli x H&M-kollektionen?

”Det hele er så smukt. Detaljeniveauet er utroligt, hvilket er meget Giambattista Valli, men der er også en helt vidunderlie kombination i kollektionen, hvor du finder både pyntede sweatshirts og virkelig sjove smykker. Og det bliver så fantastisk at se alle mennesker overalt i verden iført Giambattista Valli x H&M-kollektionen. Jeg elsker tanken om, at Valli-universet udvides ved et samarbejde med H&M.”

Hvad er dine yndlingsting fra Giambattista Valli x H&M-kollektionen?

”Jeg kan ikke undgå at elske den røde tyl kjole med det asymmetriske snit, som jeg har på i kampagnen, men jeg kunne også se mig selv i læderbukserne eller slentrende med en af ​​håndtaskerne.”

Kjole, Giambattista Valli x H&M, 3.499 kr.

Læderbukser, Giambattista Valli x H&M, 1.799 kr.

1399_Still-life_210x297_300ppi-44.jpg

Taske, Giambattista Valli x H&M, 599 kr.

Hvordan vil du personligt style dem?

”Den røde tyl kjole vil jeg bære med mine yndlingsstiletter, men den kan også sagtens bruges med flade støvler. De røde læderbukser vil være perfekte med en vintage T-shirt og nogle sneakers. Og håndtaskerne kan gå med alt!”

Hvad var det mest mindeværdige ved kampagneskydningen i Rom?

”At være i Giambas hjemby var virkelig specielt, og vi besøgte alle de anbefalinger til spisesteder og seværdigheder, han havde givet os. Det er altid sjovt at få insider-tips til en by. Vi havde det så sjovt med mange grin og minder, som jeg vil værne om for evigt.”

Hvad beundrer du mest ved Giambattista Vallis design?

”Jeg beundrer den kreativitet, som Giambattista lægger i hver af sine design. Når du ser dem og får dem på, bliver du den bedste udgave af dig selv. Det er en særlig færdighed og en gave til resten af ​​os.”

Kollektionen er tilgængelig i udvalgte butikker og på H&M’s hjemmeside fra i dag kl. 10:00.

Se, hvad vi ellers skriver om: Trends, Modeuge og Kendall Jenner