TILMELD DIG KVINDELØBET SENEST D. 30. APRIL FOR KUN 259 KR.

Mette Marie Lei Lange
Foto: Hein Photography og PR Det bedste beautyboost for Mette Marie Lei Lange er afslapning, sol og varme.

Mette Marie Lei Lange fra Twinpeaks: Her er mine skønhedsfavoritter

Mette Marie Lei Lange: “Jeg føler mig friskere hver morgen, når jeg har brugt den”

Mette Marie Lei Lange, 36, blogger på ­Twinpeaks.dk, tager gerne perioder uden makeup for at minde sig selv om, hvordan hun ser ud i virkeligheden. Og hendes ansigtspleje – den skal først og fremmest virke.

1. Frisk brusebad

Jeg har fået en fantastisk bodywash fra Kiehl's af min søster. Den dufter af grape, og jeg føler mig friskere hver morgen, når jeg har brugt den. De morgener, jeg når i bad, forstås.

Bath & Shower Liquid Body Cleanser Grapefruit, Kiehl's, 160 kr.

2. Til hele ­kroppen

Jeg har i flere år udelukkende brugt A-Dermas Exomega-creme til kroppen. Den er bl.a. fri for parfume, og det giver god mening for mig, især til hele kroppen. Jeg bruger den også til mine børn, og min datter har ikke haft børneeksem, siden vi startede.

Exomega Emollient Lotion Fluid Sterile, ­A-Derma, 140 kr.

LÆS OGSÅ: 2-i-1: 5 produkter, der kan mere end de skal

3. Energi til huden

I ansigtet er jeg hæmningsløs, når det kommer til parfume og parabener – bare det virker! Lige nu er jeg ambassadør for Nivea og tester deres natcreme med Q10, som jeg synes er vildt lækker. Den forfiner og tilfører energi, mens man sover. Og så koster den ikke alverden.

Q10 +C Anti-Wrinkle + Energy Skin Sleep Cream, Nivea, 140 kr.

4. 10 år yngre

Den bedste ansigtsmaske, jeg nogensinde har prøvet, er Biotherm Life Plankton Mask, som man smører på med en pensel om aftenen, og om morgenen er det som at se et foto af sig selv for 10 år siden. Den er fantastisk!

Life Plankton Mask, ­Biotherm, 465 kr.

5. Fin og ensartet

Jeg kan godt lide at bruge Estée Lauders EE-cream. Jeg aner ikke, hvordan den gør det, men den har samme effekt sommer og vinter uanset min hudtone. Den gør mig bare helt fin og ensartet i hele i hele ansigtet!

Enlighten EE Even Effect Skintone Corrector, Estée Lauder, 300 kr.

LÆS OGSÅ: “Det er den første parfume i verden, som er fri for de 26 allergene parfumestoffer, Cosmos-certificeret og Svanemærket”

6. Vegansk

Jeg har længe brugt Maria Nilas veganske shampoo og balsam, egentlig ikke fordi det er vegansk, men fordi det er det bedste. Desuden har jeg virkelig fået øjnene op for kokosolie. Det bruger jeg til tørre spidser og min datters stride krøller, der pludselig er til at rede ud.

Structure Repair Shampoo, Maria Nila hos Nicehair.dk (sponsoreret), 199 kr.

Coconut Oil, Urtekram, 27 kr.

7. Min næste skønhedsi­nvestering

... er en venindeweekend til Marrakesh. Afslapning, sol og varme er det bedste for min følelse af skønhed. Jeg tager også længere perioder uden at bruge makeup overhovedet, da jeg på den måde minder mig selv om, hvordan jeg i virkeligheden ser ud, så jeg ikke partout synes, at jeg ser træt ud, fordi jeg er usminket.

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed og Hudpleje