Skønhedsbehandlinger
Foto: Getty Images Op på briksen med dig! Det gør underværker.

Treat yourself

Her er 6 nye skønhedsbehandlinger, der gør en forskel

Det skal ikke gøre ondt, før det gør godt, men skønhedsbehandlinger er ikke længere kun lig med blide hænder og velvære. Vi vil se resultater, og derfor skal der nogle gange skrappere midler i brug. Maskiner, der masserer ansigtsmuskulaturen, algemasse og saunatæppe, som virker udrensende eller akupunktur, nanonåle og en hyaluronpen, der giver glød til ansigtet. Vi blev inviteret til at teste.

Biologique Recherche Facial 

Hvor:

Hos Biologique Recherche på Champs-Élysées i Paris, læs mere på Facia.dk og Biologique-recherche.dk

Kort fortalt

Det franske mærke Biologique Recherche har eksisteret i mere end 40 år og holder til i et smukt maison på Champs-Élysées i Paris. Kultbrandet har mange celebre fans, som sværger til de plantebaserede produkter. En behandling starter altid med en hudanalyse baseret på spørgsmål om din hud, samt med en maskine, der måler elasticiteten og fugtniveauet, så behandlingen skræddersys til din hudtype og tilstand.

Behandlingen 

Oplevelsen er på mange måder som enhver anden ansigtsbehandling med rens, toner og masker. Produkternes dufte er urtede på den fede måde, og flere gange undervejs bliver huden duppet med kultproduktet Lotion P50, ligesom der bliver gjort brug af en særlig massageteknik, som reducerer fine linjer og giver glød. Og så kommer maskinen! The Remodelling Face fungerer som fitness for hudens muskler og giver dem et løft. Den har tre forskellige typer strøm, som dræner og skaber fasthed i vævet. Og det kan mærkes. Det er nærmest som en lille plade med stød i, der kører hen over din hud. Det er ikke vildt behageligt, men til gengæld meget effektivt og det hele værd. 

Resultatet

Der er et umiddelbart og tydeligt resultat. Faktisk i lang tid efter, og testpersonen, der efterfølgende også har brugt Lotion P50 dagligt, kan se en mærkbar effekt og forbedring af huden. 

Bonusinfo 

Brandet har en no online-retail-politik, og produkterne forhandles derfor kun i de få professionelle klinikker, der ligger i Danmark. Som noget helt nyt kan du købe produkterne og booke tid til en behandling i Magasin du Nord på Kongens Nytorv.

Pris:

Ca. 1.100 kr. for 60 min.

Holistic Beauty.jpg
Holistic Beauty. Foto: PR.

BB Glow

Hvor:

Holistic Beauty i København K, læs mere på Holisticbeauty.dk

Kort fortalt 

Holistic Beauty drives af kosmetolog og hudspecialist Christina Coco, der hjælper kvinder og mænd med at få hud med hudsygdomme tilbage på ret kurs eller forkæle dig, der har brug for ekstra glød. Alle behandlinger skræddersys med en indledende og grundig analyse af, hvad netop din huds behov er efterfulgt af en snak om, hvilken hjemmepleje der skal til for at opretholde resultatet af behandlingen. 

Behandlingen 

Behandlingen starter helt klassisk med ansigtsrens, der masseres ind i huden og fjernes med en varm klud. Et fugtgivende serum påføres med en pensel, inden et apparat med bittesmå nanonåle penetrerer det øverste lag af huden og laver bittesmå huller, så serummet kan trænge dybere ind. Det kan godt mærkes, men hvis det bliver for voldsomt, kan der skrues ned for nålestørrelsen. Når det fugtgivende serum er masseret ind i huden, smøres endnu et lag serum – denne gang med ekstrakt fra lakridsrod og kamille samt peptider, som giver huden en mere smuk og ensartet tone. Behandlingen afsluttes med en nærende fugtighedscreme. 

Resultatet

Din hud er rød efter behandlingen, men synligt mere jævn og ensartet, og efter et par timer, når rødmen har lagt sig, kommer gløden. Det er vigtigt at nævne, at hjemmeplejen de efterfølgende dage skal være så mild og fugtgivende som muligt, da hudens øverste lag er blottet og derfor mere sensitiv og tilbøjelig til at reagere negativt på produkter med krasse ingredienser.

Bonusinfo 

Selv om du kan se en forskel efter første behandling, anbefaler Christina Coco, at du får 3-5 behandlinger hver 2.-3. uge for at opnå et bedre og mere langvarigt resultat.

Pris:

1.095 kr. for 75 min.

LÆS OGSÅ: Her er produktet fra Glossier, som flere har ventet på

Hyaluronpen – Revitalizer og fugtbooster

Hvor:

Complete Me i København K, læs mere på Completeme.dk og Hyaluronpen-copenhagen.dk

Kort fortalt

Der er kommet en ny behandlingsform indenfor mesoterapi, hvor en pen i stedet for mikronåle ved hjælp af højtryk injicerer en væske med hyaluronsyre, vitaminer og aminosyrer ind i huden for at booste den, give fugt og glød og stimulere kollagendannelsen.

Behandlingen 

Behandlingen starter med en smoothie og en lille snak om behandlingen, der forbereder testpersonen på de forskellige trin og gør opmærksom på, at det godt kan gøre ondt. Første trin er afrensning af ansigtet, inden hyaluronpennen skal i brug. Den fungerer som en pistol, der lades før hvert skud, inden den trykkes mod huden. Skuddet rammer med så meget kraft, at den skyder væske ind i huden uden brug af nåle. Det er ikke voldsomt smertefuldt, men heller ikke behageligt. Efter 50 skud fordelt i ansigtet, beroliges huden med en kølig ansigtsrulle og et fugtgivende serum.

Resultatet 

Lige efter behandlingen er huden lettere hævet de steder, hvor hyaluronpennen har været på arbejde, og enkelte steder bløder det lidt. Testpersonens hud føles en smule medtaget lige efter behandlingen, men var blevet advaret inden. Efter et døgns tid har hævelse og ømhed lagt sig, så du kan se, hvilken forskel behandlingen har gjort. Huden er mere frisk og fuld af glød, og behandlingen er på mange måder det hele værd. For et endnu bedre resultat anbefales det dog, at behandlingen gentages tre gange med to til tre ugers interval og derefter minimum en gang i kvartalet.

Bonusinfo

Du får 20 procent rabat, hvis du booker et sammenhængende kurforløb.

Pris:

2.500 kr. for 60 min.

LÆS OGSÅ: Marie Lodberg: ”Min hud har ikke sovet i et år”

Exuviance Retinolbehandling

Hvor:

Exuvianceklinikken i København K, læs mere på Exuvianceklinikken.dk

Kort fortalt

Exuviance tilbyder som noget nyt en peeling med 1 procent retinol. Retinol, som er en form for A-vitamin, virker eksfolierende og stimulerende på dannelsen af nye hudceller, udjævner hudtonen og forbedrer hudens struktur. Desuden er den god, hvis du har tendens til uren og fedtet hud – eller har ar efter eksempelvis akne.

Behandlingen 

Testpersonen svøbes ind i en dyne, inden ansigtsrensen masseres ind i huden, vaskes af og erstattes af en toner, der får selskab af en øjenmaske og en ansigtsmaske, som skal forberede huden på den efterfølgende peeling. Så følger en afslappende nakkemassage. Med lette penselstrøg bliver retinol-peelingen fordelt i hele ansigtet, med undtagelse af øjenomgivelser og læber, som bliver smurt med vaseline for at skåne den sensitive hud. Testpersonen får besked på først at vaske peelingen af efter otte timer og undlade at dyrke motion eller andet, som giver sved på panden. Det giver peelingen mulighed for at trænge dybere ind i huden og give størst mulig effekt.

Resultatet

Dagene efter behandlingen er det vigtigt, at huden holdes gennemfugtet. Det er tydeligt at mærke, hvilken effekt retinolen har på huden. Det prikker, og efter et par dage begynder huden at skalle, så alle de døde hudceller kommer af. Efter en uge er huden sig selv igen og både ser og føles mere frisk og spændstig ud. Strukturen er mere ensartet og gløden ikke til at tage fejl af. 

Bonusinfo

Da retinol er krads for huden, anbefaler Exuviance, at der går fire til seks uger imellem hver behandling. Jo flere gange du får behandlingerne, jo flottere og længevarende resultat får du.

Pris:

995 kr. for 30 min. 

amazing space.jpg
Amazing Space. Foto: PR.

Non Tox – Wrinkle Reduction

Hvor:

Amazing Space i København K, læs mere på Amazing-space.dk

Kort fortalt 

Indehaver af spaen på Hotel d’Angleterre i København, Laura Bonné, har et trofast klientel på grund af den særlige og afslappende atmosfære i Amazing Space, de skønne og saliggørende behandlinger og den velduftende og virksomme produktportefølje i samme navn. Hvis du tror mere på naturligt ansigsløft end restylane og botox, skal du booke ansigtsbehandlingen med bindevævsterapi og akupunktur, som er en slags styrketræning af og afspændingsøvelse for ansigtsmuskulaturen.

Behandlingen

Behandleren var en engel med de blideste hænder. Det er den bedste og mest afslappende ansigtsmassage, testpersonen nogensinde har fået, og alene den er pengene værd. Face Sculpting Therapy, som den hedder, er en grundig bindevævsmassage af de 97 (!) ansigtsmuskler, som virker afspændende, opstrammer huden og mindsker de fine linjer, som testpersonen efterhånden har samlet på i en del år. Aktiveringen af ansigtsmusklerne skal gøre huden fyldigere og mere spændstig, og efter den effektive styrketræning, som føles som ren forkælelse, forsætter behandleren med akupunktur, hvor små nåle afhjælper de mimiske linjer. Det gør ikke spor ondt, men prikker bare lidt. 

Resultatet 

Testpersonen fik behandlingen i en travl periode, hvor hun havde fået for lidt søvn, og derfor gik hun opløftet derfra og syntes selv, hun lignede én, der havde sovet som Tornerose, uden sovemærker og væskeophobninger, men med bedre glød. Som om ansigtet var mere afslappet, havde fundet sine folder igen, og både panderynker og den der kløft mellem øjenbrynene var lidt mindre dyb.

Bonusinfo

Ligesom med træning af kroppen, skal behandlingen vedligeholdes for at opnå endnu bedre resultater.

Pris:

795 kr. for 55 min.

Sauna Detox Therapy

Hvor:

Klinik Dare to Care på Østerbro, læs mere på Klinikdaretocare.dk

Kort fortalt 

Indehaver Line Friis er en af Danmarks mest efterspurgte holistiske skønhedseksperter, og både hendes butik med produkter fra bl.a. Environ, Amazing Space og Biologique Recherche og klinik på Østerbro er yderst velbesøgt. Den ayurvediske, afgiftende og udrensende kropsbehandling er perfekt til dig, der gerne vil opretholde eller genskabe en sund krop og pleje den efter sommeren.

Behandlingen 

Det er uden tvivl en af de bedste kropsbehandlinger, testpersonen har prøvet. Behandleren var yderst kompetent og i stand til at lægge trykket de helt rigtige steder i alle trin af den lange og forkælende behandling. Først bliver hele kroppen tørbørstet, så fordeles en masse med spirulina og alger på hele kroppen, inden den pakkes ind i et infrarødt, varmende saunatæppe. Imens du slapper af, renses og masseres dit ansigt – og hvilken ansigtsmassage! Den afslørede, at testpersonen havde ansigtsspændinger, hun ikke kendte til. Et dejligt brusebad fjerner den grønne masse på kroppen og tilbage på den lune briks, får du en effektiv cuppingmassage i detoxolie på hele kroppen.

Resultatet 

Testpersonen følte sig let som en fjer og ellers plagsomme væskeophobninger forsvandt helt i dagene efter. Huden blev blød som en babys og strålede smukt i dagene efter. 

Bonusinfo 

Følg Line Friis på @linefriis, og fx få gode tips til, hvordan du giver dig selv en dejlig ansigtsmassage.

Pris:

1.200 kr. for 90 min.

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed, Guide og Trends