Charlotte Torpegaard
Få skønhedsekspert Charlotte Torpegaards bedste skønhedstricks på budget.

Skønhed på budget? Få ekspertens bedste skønhedstricks

For skønhedsekspert Charlotte Torpegaard handler budgetvenlig skønhed ikke nødvendigvis om at finde de mest prisvenlige produkter, men om at finde nogen, der kan bruges til mange forskellige ting, er bæredygtige og dermed økonomiske i brug. Hun deler her sine bedste og mest budgetvenlige skønhedstricks.

Efter 25 år i skønhedsbranchen må Charlotte Torpegaard betragtes som én af Danmarks førende eksperter inden for sit område. Du kender hende måske fra bogen "Skønhed kommer indefra, men lidt læbestift skader jo ikke", fra hendes skønhedsblog Ilovebeauty.dk, hvor hun dagligt skriver om skønhedsnyheder, eller også har du måske besøgt hendes fine, lille skønhedspavillon i Kongens Have med hylder spækket med nøje kuraterede skønhedsprodukter, som langt hen ad vejen tager afsæt i Charlotte Torpegaards egne favoritter.

LÆS OGSÅ: Denne shampoo fylder og vejer mindre end din iPhone

På baggrund af Charlotte Torpegaard ekspertise, har vi spurgt hende, hvad hendes mest budgetvenlige skønhedsfavoritter er. Der er ikke nødvendigvis tale om de allerbilligste produkter på markedet, men derimod nogen, som kan bruges til mange forskellige ting, er bæredygtige og dermed økonomiske i brug.

Charlotte Torpegaards tre skønhedsfavoritter

balm balm rosehip balm.jpg
Little Miracle Rosehip Balm, Balm Balm, 105 kr.

"Budgetvenlighed er også at tænke produkter, der kan bruges til en masse forskellige ting, så du ikke behøver så mange produkter på hylderne. Denne fine, lille økologiske balm dækker behovet for alt lige fra ansigt, tørre hænder, sprukne hæle, neglebånd og insektbid, men er også virkelig god til læberne, som highlighter på kindben og til at holde bryn på plads."

stop the water shampoo bar 1.jpg
Shampoo Bar, Stop the Water, 99 kr.

"Tænk det lidt som shampooens Maggi-terning. En shampoobar svarer til 2-3 flasker shampoo og er dermed både økonomisk, praktisk og bæredygtig i brug. Og når du først har prøvet hvor fint hår og balanceret hovedbund, den giver, er almindelig shampoo en saga blot. Den kan bruges af alle i familien."

LÆS OGSÅ: Her er de 20 vigtigste skønhedsprodukter, din krop vil takke dig for

kure bazar maske.jpg
Manicure Ritual, Kure Bazaar, 49 kr.

"Hænder har fået et gevaldigt fokus med Covid-19 og den megen afvaskning og håndspritning. Med denne økologiske håndmaske, der i øvrigt bruges på Kure Bazaars populære neglebar i Paris, kan du spare turen til manicuredamen og klare det selv for under 50 kr. Har du god tid, så klip fingerspidserne af håndmasken, og lad den sidde, mens du ordner negle. Så sparer du ikke kun penge, men også tid."

Charlotte Torpegaards bedste (budget)skønhedstip

epsom salt 1.jpg
Epsom Salt, I Love Beauty, 50 kr.

"Jeg vil næsten gå så langt som til at sige, at Epsom-salt hører til i ethvert skønhedsapotek. Saltet, der er rigt på magnesium, som rigtig mange af os ikke får nok af, kan bruges både i karbad og fodbad, og så er det eminent at blande med lidt olie til en rensende scrub. Har du svært ved at sove, er et bad eller fodbad med Epsom-salt den bedste vej."

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed og Hår