Charlotte Torpegaard

Skønhed på budget: "Det er det ubetinget bedste og billigste skønhedstip"

Skønhedsekspert Charlotte Torpegaard deler sit bedste skønhedstrick på budget med os.

Det er Charlotte Torpegaard vi her på redaktionen ringer til, når vi har brug for en ekspert, der kan klarlægge tidens tendenser inden for skønhed for os. Sidst hun havde os i røret, var det fordi, vi ville havde hende til at forklare om den ekstreme skønhedstrend fra Korea, der ser ud til at ramme det danske marked lige om lidt. Det er også hende, vi ringer til, når vi vil have tips til julefrokost-makeuppen. For Charlotte er en af Danmarks førende eksperter inden for sit område. Du kender hende bl.a. fra Go'Morgen Danmark, bogen "Skønhed kommer indefra, men lidt læbestift skader jo ikke" også selvfølgelig fra hendes skønhedsblog Ilovebeauty.dk, hvor hun dagligt skriver om skønhedsnyheder.


Her får du hendes tre skønhedsfavoritter på budget:

- Det er jo ingen hemmelighed, at neglelak er en af tidens største accessories, som de fleste af os skifter ofte. En effektiv lakfjerner er derfor et must, og disse dip in-lakfjernere er blevet superpopulære, fordi det er hurtigt, effektivt og superlet at fjerne lak med dem. Drej blot fingeren rundt og så er lakken fjernet. Magasin har nyligt lanceret sin egen linje, og her er lakfjerneren en virkelig god og billig investering.


Dip in-neglelakfjerner fra Magasin du Nord, 49,95 kr. hos Magasin.dk

Se sæsonens flotte farver - find en lækker Essie neglelak til budgetpris her (sponsoreret)

- Når det kommer til mascara, så er det oftest de billigere mærker, der ligger i min makeuppung. I øjeblikket er L'Oréal Paris' Volume Million Lashes i sort min favorit, fordi den giver de der tætte, lange vipper, som vi allesammen drømmer om. Giv den gerne et par lag - den klumper ikke.Volume Million Lashes Black mascara fra L'Oréal Paris, 139,95 kr. hos Matas.dk

På nicehair.dk har de et kæmpe udvalg af mascara i alle prisklasser (sponsoreret)

- Det er ubetinget den bedste og hurtigste makeupfjerner på markedet. Kultproduktet Bioderma Micellar Water, som man tidligere var nødt til at hamstre på de franske apoteker og slæbe med hjem, er nu kommet på hylderne herhjemme også. Selv om mange andre skønhedsmærker har forsøgt at gøre dem kunsten efter - også dyrere mærker - er det stadig den bedste. Og der er absolut ingen undskyldning for ikke at fjerne makeup om aftenen, når det kan gøres så hurtigt og let.


Micellar Water fra Bioderma, 250 ml. til 119 kr. (fås indimellem i mindre størrelse til 79 kr.) hos Loeveapotek.dk

Charlottes bedste skønhedstip:
- Jeg har sagt det før, men siger det meget gerne igen: Tørbørstning! Det er det ubetinget bedste og billigste skønhedstip for krop og sjæl. Investér en halvtredser én gang for alle i en hamphandske eller en tørbørste, og børst så hele kroppen hver morgen, inden du går i bad. Det renser ud, fjerner affaldsstoffer, masserer hud og væv, sætter gang i blodcirkulationen, strammer op, booster din energi... Ja, der er faktisk ikke det, du ikke får med af gode ting. (Læs her, hvordan du tørbørster din krop, red.)

En ansigtsbørste fjerne døde hudceller, løsner urenheder og optimerer optagelsen af produkter (sponsoreret)

LÆS OGSÅ: Trin-for-trin-guide: Sådan tørbørster du din krop

LÆS OGSÅ: 10 skønhedsbrølere - sådan undgår du dem nemt

LÆS OGSÅ: Charlotte Torpegaard: Smuk hud er det allervigtigsteSe, hvad vi ellers skriver om: Skønhed