TILMELD DIG KVINDELØBET SENEST D. 30. APRIL FOR KUN 259 KR.

Model og HF-studerende Vincent Beier
Foto: Privat Model og HF-studerende Vincent Beier.

Vincent Beier om den perfekte weekend i København

Vincent Beier: ”Den står på ekstra meget glimmer og så meget highlighter, at en refleks ville være overflødig”

Model og HF-studerende Vincent Beier, 19, kan aldrig få for meget glimmer på øjnene og er helst klædt i noget, der hurtigt kan knappes op. Han fejrer ugens sidste dage med rødvin, kebab og ­Madonna-køkkendans.

Vincent Beier er 19 år, model, og så går han helst klædt i noget, der hurtigt kan knappes op.

LÆS OGSÅ: Parkér stiletterne og find disse sko frem fra skabet

Fredag kl. 18:

– Min hverdag svinger alt efter hvilke modeljobs, der kommer ind, og hvor mange lektier, jeg har for, men en klassisk fredag starter hos min veninde Selma, som bor i Vanløse. Her samler vi tit nogle veninder og laver mad eller spiser billig kebab, mens vi drikker rødvin og hører Madonna i køkkenet.

LÆS OGSÅ: Liv Winther: ”Det giver naturligt shine til kinderne”

Fredag kl. 00:

– Kødbyen, privatfest eller Never Mind. Du kan finde os på dansegulvet. Natten ender dog oftest på Never Mind, hvor jeg kan få lov til at synge med på dårlig popmusik.

Lørdag kl. 11:

– Jeg sover længe, står op, vasker røglugten fra aftenen før af og planlægger altid at have en time til at lægge makeup. Det tager lang tid at lægge en god makeup, og du kan aldrig have for meget på. En god lørdagsklassiker er makeupartisten Pat McGraths glimmerøjenskygger, der glitrer om kap med solen.

Lørdag kl. 13:

– Når makeuppen er lagt og dagens tøj valgt, tager jeg en bycykel mod Indre By fra Brønshøj, hvor jeg bor. Her mødes jeg med veninder til kaffe og sladder. Det er ikke så vigtigt, hvor min kaffe er fra, så det er meget forskelligt, hvor den bliver drukket. Men højst sandsynligt på Beau Marché eller et sted på Blågårdsgade på Nørrebro. Min påklædning ændrer sig ikke meget fra hverdag til fest. Ofte er det en opknappet skjorte med et par jeans. Alt, der kan åbnes, er et hit.

LÆS OGSÅ: Rihanna: Sådan undgår jeg fedtet hud på billeder

Lørdag kl. 16:

– Min ven Kristian og jeg har det med at gøre Københavns natteliv usikkert, så jeg skal lige hjem og lægge en frisk makeup. På en lørdag er festen fra aftenen før stadig frisk i sindet, så den står på ekstra meget glimmer og så meget highlighter, at en refleks ville være overflødig.

Lørdag kl. 18:

– Når jeg er klar, mødes jeg med Kristian og de venner, der ender med at tage med. Vi mødes oftest hos Kristian eller på Granola eller Condesa, hvis det skal være ordentligt. Når det skal være billigt, drikker vi vin eller techno-bajere.

Lørdag kl. 00:

Alt efter stemningen ender vi et af de steder, vi også endte fredag og danser natten lang. Det er en skrøne, at danskere ikke danser. Det gælder bare om at være dem, der starter dansegulvet. Det gør vi.

LÆS OGSÅ: Bliver disse støvler det næste helt store?

Søndag kl. 12:

– Jeg sover nattens strabadser ud og mødes med veninderne til søndagshygge, kaffe og sladder om, hvad weekenden har stået på. Det kan jeg nemt bruge hele dagen på. Jeg tager i øjeblikket en HF online, så jeg mødes også ofte til lektier på de cafeer, mine veninder arbejder på eller på Hovedbiblioteket. Jeg kan ikke koncentrere mig derhjemme, så det hjælper at komme ud.

Søndag kl. 22:

– Weekenden afsluttes i min seng til dårlige tv-serier eller DR. Jeg ser alt på DR, uanset om det er godt eller dårligt. Jeg synes, det er virkelig rart at se danske ting, især fordi jeg befinder mig meget alene i udlandet. Det gør jeg indtil langt ud på natten, og sådan ender de fleste af mine weekender.

Se, hvad vi ellers skriver om: Interview, Model og København