Løb dig smuk & slank

Hvad enten du er nybegynder og gerne vil i form til at løbe 5 km eller du er en øvet løber, der gerne vil løbe 10 km eller et maraton, så kan du på alt.dk få et overblik over forskellige løbeprogrammer, der passer til netop dit niveau.

Vil du gerne kunne løbe hurtigere, er der masser af inspiration at hente til mere fart under løbeskoene. Du kan bl.a. få helt styr på din løbestil med gode råd fra vores løbeeksperter, så du kan blive en endnu bedre og hurtigere løber. 

Sådan føles det at løbe ultraløb

275 kilometer ørkenløb er i sig selv en imponerende bedrift, men optakten til et ultraløb er næsten lige så hård som løbet i sig selv. I den periode løber 34-årige Mads Persson tre maraton om ugen – tre dage i træk!

mere om løb
Henter...

Du finder også svaret på, hvad fidusen er med intervalløb, hvorfor det er vigtigt at varme op inden en løbetur og kniber det med motivationen, finder du masser af løbetips, der gør det nemmere at komme afsted – også selvom det er koldt udenfor.

Der er så mange fordele ved at løbe. For udover effekten på din sundhed er løb også en sport, du kan dyrke præcis når det passer dig. En løbetur styrker dit immunforsvar, forbedrer din hjerte- og lungefunktion, gør dig gladere, mindsker risikoen for stress og depression og sætter din forbrænding i vejret. Så det er bare med at hoppe i dine løbesko og dit løbetøj og komme afsted.