En sjov mappe i scrap fra Hendes Verden
Foto: Jes Buusmann
Hendes Verden

En sjov mappe i scrap fra Hendes Verden

En sjov mappe i scrap

En stak kaffefiltre, papirrester og pynt er alt, hvad du skal bruge til den søde mappe. Brug den til at gemme i, eller giv den væk med små hilsner og billeder i lommerne.

Af 08.jul.2010 Håndarbejde

Du skal bruge
Kaffefiltre * Mønstret papir * Karton i flere farver * Bånd * Snor * Mønstersaks * Brads * Blomster * Rub Ons * Pynt.

Sådan gør du

Find ud af, hvor mange lommer du vil have, her er brugt 6 kaffefiltre. Læg filteret på papiret, og tegn omkring. Klip ud, og lim fast på filteret. Her er brugt rester, så siderne består af flere typer papir. Klip til for- og bagside 2 stk. karton, der på de 2 skrå sider og langs den øverste buede linje er én cm større end kaffefiltrene, men flugter filterets nederste linje (= albummets “ryg”).

Klip den buede linje med en mønstersaks. Klip ryggen i karton efter skabelonen. Klip evt. de 2 sider med en mønstersaks. Klip ryggen i en anden nuance end det øvrige omslag, klip en strimmel = ryggen i omslagets farve, der limes fast på den indvendige side af rygstykket, så omslaget er i én farve, når det er åbent. Sy alle lag sammen med bomuldssnor ved ryggen, se evt. foto. Bind enderne sammen med en knude, der ligger i en afstand, så der kan bladres i albummet. Klip 2 stk. silkebånd, og clips dem på for- og bagside. Dekorer forsiden.

Tags
Tegn omridset af et kaffefilter op, og tegn en ny linje op, der ligger 1 cm inden for kanten hele vejen rundt. Klip 6 kartonstykker = tags. Klip 1 bånd på ca. 12-14 cm, fold det dobbelt omkring kanten på taggen, og hæft båndet på med en clipsemaskine. Læg en tag i hver lomme. Her er tags’ene brugt til tekst og filtersiderne til billeder.


Henter...