Pude dækket med pomponer fra Hendes Verden
Foto: Magnus Klitten
Hendes Verden

Pude dækket med pomponer fra Hendes Verden

Pude dækket med pomponer

Pynt med pomponer! De er her, der og alle vegne. De er skønne og så behøver de slet ikke at være svære eller tidskrævende at lave.

Af Citrus Press 06.sep.2014 Håndarbejde

Sådan laver du de super nemme pomponer
Vikl garnet om 4 fingre til et godt tykt bundt. Tag bundtet af fingrene, og bind stramt med dobbelt garn rundt midt på bundtet. Klip løkkerne op i hver side og rul pomponen let imellem håndfladerne. Klip den evt. lidt til, så den bliver fin rund og tæt, men pas på ikke at klippe bindegarnets ender af, da de senere skal bruges til at sy pomponerne fast.

*
PUDE DÆKKET MED POMPONER
Mål: 45 x 28 cm.
Materialer: Garnrester • 1 stk. grov hessian på 49 x 32 cm • 2 stk. bomuld på 30 x 32 cm til bagsidestof • 2 stykker stof på 47 x 30 cm til monteringspude • Pudefyld.

 

Pude: Lav ca. 140 stk. pomponer. Fold den ene korte side, på hver af de to små stykker stof, 2 x 2 cm om og stik. Læg dem, ret mod ret med overlap, midt på hessianen og sy sammen hele vejen rundt. Vend retten ud. Brug bindegarnets ender til at sy pomponerne fast, hel tæt, på hessiansiden.

 

Monteringspude: Sy de 2 stykker stof sammen med 1 cm’s sømrum, men lad et hul stå til at vende igennem og putte fyld igennem. Vend retten ud og læg fyld i, så puden bliver lidt tyk. Sy hullet til og læg monteringspuden i pomponbetrækket.

Se her hvordan man laver pomponer

Hendes Verden nr. 14/2013


Henter...