Gulerodsmuffins med påskepynt
SPONSORERET indhold

Gulerodsmuffins med påskepynt

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Disse gulerodsmuffins ser både fine ud og smager himmelsk! De lækre muffins er pyntet med cremet chokoladefrosting og det fineste påskepynt.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Betina Hastoft
07. apr. 2020 | Opskrift | Hendes Verden
14-16 stk.

Ingredienser

  • 125 g blødt smør
  • 175 g sukker
  • 2 æg
  • 275 g hvedemel
  • ¾ tsk. bagepulver
  • 1½ tsk. vaniljesukker
  • 100 g reven gulerod
  • 50 g hakkede hasselnødder eller mandler
  • 1 dl mælk
  • 1 dl marmelade med enten havtorn og pære eller appelsin

Kakaofrosting:

  • 75 g blødt smør
  • 100 g flødeost
  • 250 g flormelis
  • 2½ spsk. kakao

Pynt:

  • chokoladekrymmel, 100 g orange fondant og 25 g grøn fondant

Sådan gør du:

  1. Pisk smør og sukker cremet. Pisk æggene i. Tilsæt hvedemel, bagepulver, vaniljesukker, gulerødder og hasselnødder, og rør det sammen. Rør mælk og marmelade i.
  2. Fordel dejen i 14-16 kraftige papirsmuffinsforme.
  3. Bag kagerne ved 175 gr. ca. 25-30 min. Afkøl kagerne.
  4. Pisk smør og flødeost sammen, og pisk flormelis og kakaopulver i. Fordel frostingen på kagerne.
  5. Form gulerødder af fondant. Pynt kagerne med kakaokrymmel og fondant gulerødder.

Anbefalet til dig