Nu kan du igen tilmelde dig Danmarks hyggeligste kvindeløb.  Læs mere om overraskelserne her

Snobrød over bål.

Opskrift på snobrød

Snobrød

Snobrød over åben ild er noget både små og store elsker at lave, og det kan være et godt tilbehør eller en god snack, mens maden bliver klar.

Bedømmelse
10 stk. snobrød

Snobrød

25 g gær
3 dl vand
groft salt
500 g hvedemel
10 afbarkede pinde

Sådan laver du snobrød

1. Rør 1/2 pakke smuldret gær ud i 3 dl lunkent vand.

2. Tilsæt 1 tsk groft salt og gradvist 500 g hvedemel. Ælt dejen godt.

3. Lad den hæve ca. 30 min.

4. Afbark 10 pinde og smør dem med lidt blødt smør.

5. Tril dejen ud i 10 tynde pølser og sno i et tyndt lag rundt om en pind.

6. Lad dejen efterhæve på pindene ca. 20 min.

7. Bag brødene over gløderne på bålet ca. 20-30 min., til de er gennembagte og gyldne hele vejen rundt.

Ingredienser

4

Tilberedning

ca. 1 TIME 20 MIN.

Type

Brød

Specialkost

Kategori

Bagværk

Nationalitet

Energi pr. person

0 Kcal

Fedt 0 %

Protein 0 %

Kulhydrat 0 %

Tags

snobrød
Bedøm opskrift

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok