Snobrød
Foto: istock | Snobrød over bål smager bare lidt af barndom.
Hjemmet

Snobrød opskrift

Snobrød: Sådan laver du en nem og god snobrødsdej

Del på

Snobrød over åben ild er noget både små og store elsker at lave, og det kan være et godt tilbehør eller en god snack, mens maden bliver klar. Lav dem over bålet.

Af Katrine Klinken 04.jan.2017 Mad

1 TIME 20 MIN.

10 stk. snobrød

Det skal du bruge til snobrød

  • 25 g gær
  • 3 dl vand
  • groft salt
  • 500 g hvedemel
  • 10 afbarkede pinde

Forårstarteletter med rejer, blomkål og citronsovs

Snobrød: En god dej til dine snobrødspinde

1. Rør 1/2 pakke smuldret gær ud i 3 dl lunkent vand.

2. Tilsæt 1 tsk groft salt og gradvist 500 g hvedemel. Ælt dejen godt.

3. Lad den hæve ca. 30 min.

4. Afbark 10 pinde og smør dem med lidt blødt smør.

5. Tril dejen ud i 10 tynde pølser og sno i et tyndt lag rundt om en pind.

6. Lad dejen efterhæve på pindene ca. 20 min.

7. Bag brødene over gløderne på bålet ca. 20-30 min., til de er gennembagte og gyldne hele vejen rundt.

Snickers-tærter

Læs alt om snobrød Brød Bagværk
Del på
Kommentarer (0)
Henter...