Vafler med græskar
SPONSORERET indhold

Vafler med græskar

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Smagen af sprøde vafler vækker minder frem hos de fleste.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Jes Buusmann
02. nov. 2017 | Opskrift | Hendes Verden
Vafler til 4 personer

Ingredienser

Vafler med græskar

 

Græskarpuré:

300 g græskarkød eller
courgette
vand


Vafler:
3 dl hvedemel
2 tsk. stødt kanel
2 tsk. bagepulver
½ tsk. salt
3 små æg
4 spsk. brun farin
3 spsk. olie
3 dl græskarpuré (se herover)


Tilbehør: ahornsirup

Sådan laver du vafler med græskar

1. Kog græskarkødet eller courgetten ca. 20 min., og afdryp det i en sigte. Miks det til puré i en blender eller foodprocessor.

2. Bland hvedemel, kanel, bagepulver og salt sammen i en skål. Pisk æg, brun farin og olie sammen i en anden skål. Mål græskarpurén
op, og vend den i. Vend herefter melblandingen i.


3. Varm et vaffeljern op, og bag vaflerne. Smør vaffeljernet med olie. Brug ca. 1 dl dej pr. vaffel.

 

SE OGSÅ: Spinatvafler med laks

SE OGSÅ: Vafler med karamelliseret æble

SE OGSÅ: Belgiske vafler

Anbefalet til dig