Stor guide: Sådan får du succes med julemiddagen
Hendes Verden

Opskrifter: Stor guide: Sådan får du succes med julemiddagen - Hendes Verden

Stor guide: Sådan får du succes med julemiddagen

Del på

Her har vi samlet alle de opskrifter, du skal bruge samt tips og tricks, der med garanti vil gøre din julemiddag til en succes.

Af 20.dec.2015 Mad

Stor guide: Sådan får du succes med julemiddagen

Julen står for døren, og lige om lidt skal du i gang med julemiddagen. Men måske kan du ikke lige huske alle de små fif, der gør den til en succes? I så fald er der hjælp at hente - her har vi nemlig samlet alle de opskrifter, du skal bruge samt tips og tricks, der med garanti vil gøre din julemiddag til en succes.

5 klassiske spørgsmål om julemiddagen

1. Hvordan får jeg anden sprød?
Hvis du steger anden uden tilsat væske og ved 200 grader, så er du næsten sikker på at få sprødt skind på anden. Men er den mod forventning ikke blevet helt sprød, kan du partere den i de ønskede stykker,
lægge dem i en bradepande og stille den i ovnen ved 225-250 grader i 10-15 minutter. Pas på, at anden nu ikke bliver for mørk.

 

2. Hvordan får jeg saucen til at smage af noget?
gå efter de fire grundsmage: salt, surt, sødt og bittert. smag til med salt og peber, så har du det salte og bittersmagen på plads. det søde kan klares med ribsgelé eller ahornsirup, og syren kan du få tilsat med lidt balsamicoeddike eller citronsaft.

 

3. Hvordan skærer jeg anden ud?
Begynd med at skære underlår og overlår af i ét stykke. del dem herefter ved at skære gennem knogleleddet mellem over- og underlår. skær herefter de to bryststykker af. skær dem i skrå skiver.


4. Hvordan undgår jeg en for bastant risalamande?
Her er det forholdet mellem risengrød og flødeskum, der betyder meget. for meget risengrød i forhold til flødeskum gør risalamanden tung. Men pas også på med ikke at røre for voldsomt, når de to ting skal blandes. Brug en dejskraber, og vend det forsigtigt sammen.

 

5. Hvordan får jeg den bedste mandelsmag frem i risalamanden?

du kan riste de smuttede mandler på en tør pande, på den måde får du en ekstra god mandelsmag frem.

►SE OGSÅ: Boliglivs guide til en julemiddag uden stress 

►SE OGSÅ: Julemiddag med det hele


Stor guide: Sådan får du succes med julemiddagen
Del på
Kommentarer (0)

Henter...