Hele middagen i én gryde
SPONSORERET indhold

One pot cooking: Hele middagen i én gryde

Hold hverdagsmaden enkel og nem med det, der på engelsk kaldes One pot cooking – det hele i én gryde. Retterne laves til aftensmad og kan eventuelt spises med lidt brød. Vi har her samlet 5 lækre one pot opskrifter.

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
03. nov. 2020 | Mad | Hjemmet

Her får du opskrifterne på:

Paella med pølser og peberfrugterpaella.jpg

Den spanske klassiker paella smager skønt og laves normalt med meget forskelligt kød, fisk, skalddyr og grønt. Denne opskrift på paella er med fyldt med pølser og peberfrugt, der er simpelt og lækkert. Den laves som one pot, så alle ingredienser tilføjes i gryden og er derefter færdig efter 25 minutter under låg. Få den lækre opskrift her. 

Laks a la labskovs

laks.jpg

Labskovs er en gammel klassiker. Oprindeligt er laves den med kød, men den kan også sagtens laves med fisk. I denne version er labskovsen lavet med laks i stedet for kød og det smager virkelig skønt. Se opskriften her. 

Pastagryde med oksekød og tomatsovs

pasta.jpgOne pot pasta kan laves med alverdens ingredienser. Her er den lækre one pot lavet med oksekød og en dejlig tomatsovs. Se hvordan du laver den lækre pastaret her. 

Kylling i couscouskylling.jpg

I denne opskrift er kyllingen marineret i kryderiblandingen garam masala og er tilberedt sammen med cous cous. Skøn og lækker aftensmad! Du finder opskriften her. 

Champignon-, spinat- og kartoffelkarry

spinat.jpg

En lækker karryret er skøn og kan laves på mange forskellige måder med forskelligt tilbehør. Her får du opskriften på en lækker, vegetarisk karry, der laves champignon, kartofler og cremet spinat. Se opskriften her.