Motiver dig selv: tilmeld dig et motionsløb
SPONSORERET indhold

Sådan bliver du motiveret til at løbe

Tilmeld dig et motionsløb. Det er den perfekte motivation til at komme i gang med at løbe.

Foto: Alamy
25. mar. 2015 | Sundhed | Eurowoman

Hvis du også har lyst til at blive løber, nu hvor vejret endelig bliver bedre (fingers crossed), men har svært ved at få taget sig sammen, så kan løsningen være et motionsløb. Med et motionsløb i kalenderen har du noget at træne op til, og når du først har tilmeldt dig, vil du også føle, at du er nødt til at rejse dig fra sofaen.

Det mener ernæringsekspert og forfatter Michelle Kristensen, der især er kendt fra Go' Morgen Danmark. Hun er stor fortaler for, at kvinder løber, og at vi gør det sammen! Det i sådan en grad, at hun har oprettet sin helt egen løbeklub - kun for kvinder.

Chicks on speed, hedder den, og her vil kvinder et par gange om måneden kunne møde op på Østerbro i København, få tips og instruktion af Michelle kristensen selv.

Ud over faste løbeaftaler er en anden god motivation, at du tilmelder dig et motionsløb, som fx ALT for damerne-løbet til sommer, der har distancer på 5, 10 og 15 km.

- Jeg er stor fortaler for kvindeløb, fordi jeg mener, at vi kvinder ofte har det med at glemme os selv midt i karrieren, børnene og familielivet. Når vi løber sammen, får vi sat fokus på os selv og hinanden. Og så er det bare en god måde at være sammen med, uden at vi skal sidde og drikke latté sammen altid, siger hun til ALTfordamerne.dk.

Læs mere og tilmeld dig ALT for damerne-løbet her.