Foto: Bulls
ALT for damerne

5 sunde blogs, du skal kende

Af Tilde Mariann Andersen 02.sep.2011 Sundhed

# Daily Perricone
Den amerikanske hudpleje-guru Dr. Nicholas Perricone vejleder dig til, hvilke fødevarer du skal spise for at få en sund og smuk hud. Prøv f.eks. hudlægens 3-day facelift diet, der eftersigende skulle resultere i et sundt ansigtsløft helt uden botox og restylane. Finds hans blog på dailyperricone.com 

# Birgittes yoga
Drømmer du om at stifte nærmere bekendtskab med yogaens sunde virkning. Find inspiration hos den yoga-elskende Birgitte på hendes blog birgittesyoga.dk

 

"Prøv f.eks. hudlægens 3-day facelift diet, der eftersigende skulle resultere i et sundt ansigtsløft helt uden botox og restylane."


# Sund for sjov
Kom sukkertrangen til livs og bliv inspireret til et sundt og varigt vægttab. Vægtterapeuten Charlotte Rasmussen deler ud af sine tips og tricks og ikke mindst egne erfaringer med mislykkede slankekure på bloggen sundforsjov.wordpress.com.

# You Blush
Træningstips og kostråd blandet med skønhedsfifs, det er, hvad den super sunde makeup-artist Sara Rostrup byder på på sin blog youblushblog.com.

# Oh She Glows
Lækre vegetarretter og masser af livsglæde. Amerikanske Angela giver dig opskriften på et sundere liv på bloggen ohsheglows.com.

 


Læs også
: »Mangler du tid til at træne?  

Nøgleord i denne artikel: sundhed, blogs, træning, inspiration


 

 

 

 

dupa

Henter...