SIDSTE CHANCE – KOM MED TIL DANMARKS HYGGELIGSTE KVINDELØB

Det her tænder mænd på
Foto: Bulls

Det her tænder mænd på

Når en mand ser en kvinde...... bruger han øjnene. Faktisk bruger mænd synssansen i langt mere udtalt grad end kvinder, når de umiddelbart skal vurdere en eventuel partner. Det forklarer sexolog Robert Lubarski:

­­­– Mænd er meget visuelle. Det er et jægerinstinkt helt tilbage fra dyrestadiet – og dybest set er vi stadig hanner, der gerne vil befrugte så mange hunner som muligt, og så kigger vi på kvindernes måde at se ud på og agere på. Uanset hvad mænd siger, de gerne vil have, og hvad de kigger efter, så er der én ting, der overskygger alt: Den åbne kvinde. Altså en smilende kvinde, der sprudler, er legende og favnende. Når en kvinde åbner sig og tør være alt andet end en bitterfisse, så mærker mænd deres egen kraft igen.

­­­­­­– Overordnet set kigger mænd meget på former. Det kan vi godt lide, for en kurvet krop signalerer, at kvinden er god til at bære og føde afkom.

Det tænder mænd på – ifølge sexolog Robert Lubarski

Langt hår
– Det er nærmest indbegrebet af femininitet i mænds øjne. Et symbol på det feminine, det legende og det åbne, fordi kvinden ikke går op i at have „praktisk hår".

Humor
– Humor er den korteste vej til hjertet. Vi elsker kvinder for deres hjerteenergi, og hvis de har let til latter, opfatter vi det, som om de lukker os ind.

Intelligens
– Mænd tænker, at intelligente kvinder er gode i sengen, fordi intelligens ofte hænger sammen med en lyst til at udforske. Og inderst inde har vi også lyst til at finde sammen med en kvinde, som kan give os modstand, for det gør livet mere spændende.

Initiativrigdom
– Mænd gider ikke ligge og pumpe løs i en kvinde, som passivt ligger og venter på orgasmen. Sex skal være en leg. Og så er det en vej, der går direkte til vores hjerte, så når vores kæreste modtager os i døren og giver os et uventet blowjob, bliver vi fyldt med kærlighed.

Kontaktfulde øjne
– Et af de vigtigste redskaber for en dyb, seksuel kontakt er at kigge hinanden i øjnene og få fornemmelsen af at kigge ind bag facaden. Øjnene må gerne være åbne, smilende og nysgerrige.

Timeglasfigur
– Mænd vil gerne have kvinder, der har former. Brede hofter fortæller os, at hun vil være god til at bære vores eventuelle afkom – og brysterne minder os om alt, hvad der er livgivende og moderligt.

Selvtillid
– En kvinde skal hvile i sig selv. Når vi møder en kvinde, som tør stå ved sig selv og tage initiativ. Vi synes, det er fantastisk, når det ikke kun er op til os at gøre livet eventyrligt og sjovt.

Farven rød (på tøj og læber)
– Rød er flamme, ild, legende sensualitet.

Se hvad mænd tænder mænd af på....Det tænder mænd af på – ifølge Robert Lubarski..

Humørsvingninger
– Kvinder ER humørsvingende. Mænd skal forstå, at det at være sammen med en kvinde, bare er et vanvid af følelser, som kan skifte fra det ene øjeblik til det andet. Ved at opleve kvinders galskab lærer vi vores maskulinitet bedre at kende. Positivt ment.

Kræsenhed
– Mad er også seksuelt. Det er en måde at vise på, at man tør smage på livet. Nægter kvinden at spise alverdens mad, kan hun ubevidst sende et signal til manden om, at hun heller ikke har appetit på livet og på seksualiteten.

For meget makeup
– På en eller anden måde signalerer det usikkerhed, når en kvinde overdriver makeuppen – det signalerer, at hun ikke tør vise, hvem hun er.

Brok
– Kvinder, der konsekvent brokker sig over omstændighederne, tager ikke ansvar. Tanker og handling skaber dit eget liv, så kvinder, der sidder med deres veninder og siger „Mænd er nogle røvhuller", finder kun røvhullerne.

Kropsbehåring
– Vi forbinder det med lidt kiksede pornoblade fra 70'erne, men lavede vi lækre billeder i dag af ubarberede kvinder, ville det nok ændre mænds opfattelse. I virkeligheden kan en dusk være meget sensuelt og lækkert.

Overvægt
– Overvægt kan signalere, at kvinder ikke tager ansvar for deres eget liv, og at overvægten dækker over noget. At hun har fyldt i sig for at lave et følelsesmæssigt panser.

Kontrollerende kvinder
– Kontrol er noget fastsat og kedeligt. Hvis du hvilede i dig selv, ville du ikke have behov for at kontrollere din kæreste og snuse i hans sms'er. Samtidig har kontrollerende kvinder svært ved at give sig hen under sex.

Maskuline kvinder
– Det behøver ikke nødvendigvis være kvinder, som har maskuline, fysiske træk, men også kvinder som har maskuline værdier som at måle styrke, konkurrere og råbe højt.

Om eksperten

Robert Lubarski er sexolog, inspirator og foredragsholder. Han rådgiver par og grupper i kommunikation, tantra og livsmod og er tilknyttet Joan Ørtings sexologuddannelse som gæstelærer og mentor. Find ham på Facebook under Robert Lubarski eller „Løft i kærlighed".

SÅDAN HAR VI GJORT
ALT for damerne har været i kontakt med cirka 50 mænd og bedt dem fortælle, hvad de tænder på, og hvad de absolut ikke tænder på hos det modsatte køn. Sammen med eksperten har vi plukket de ydre og indre aspekter, der gik igen flest gange.

Se, hvad vi ellers skriver om: Psykologi og Bryster