Mette Maria Andersen

Foto: Stine Heilmann

Mette Maria Andersen: Mine 7 skønhedsbud

“Dette produkt er perfekt efter bad og til barbering”

49-årige Mette Maria, der er makeup- og ­hårartist og indehaver af kosmetikfirmaet ­Cosméterre, smører kroppen ind i sød, ­velduftende ­mandelolie og giver ansigtet naturlig, varm glød med små, håndformede pudderperler.

1. Healende ­morgenfrue
Gennem tiden har jeg prøvet snesevis af renseprodukter, indtil jeg opdagede Calendula-serien fra Kiehl's, med morgenfrue. Den virker healende med sine antibakterielle og anti-inflammatoriske egenskaber og er derfor fantastisk til normal og ­fedtet hud. Calendula Herbal Extract Toner, 250 ml, Kiehl's, 285 kr.

2. Vidunderolie
Almond Supple Skin Oil fra L'Occitane er en vidunderlig kropsolie baseret på sød mandelolie, der dufter, fugter og giver huden glød, uden at den fedter. Mandelolie egner sig til alle hudtyper og lindrer kløe, ømhed og tørhed, så den er perfekt efter bad og til barbering.Almond Supple Skin Oil, 100 ml, L'Occitane, 290 kr.

3. Perler af ­pudder
Les Météorites er små perler af pudder i ­forskellige nuancer, der giver ansigtet en fantastisk udstråling. Hver perle bliver formet i hånden, og med deres lysreflekterende effekt udligner de små ujævnheder i huden, så huden synes mere glat og med en smuk glød.Les Météorites, Guerlain, 400 kr.

4. Yndlings­mascaraen
Jeg afprøver hele tiden de nye mascaraer, der bliver lanceret, men vender altid tilbage til min favorit, Diorshow Iconic Overcurl, som giver lange, tætte, buede vipper og sidder, hvor den skal hele dagen.Diorshow Iconic Overcurl Mascara, Dior, 265 kr.

5. Pust liv i håret
Minimum én gang om ugen forkæler jeg mine lokker med hårmasken Mineral Mud fra Saphira, der puster nyt liv i hvert enkelt hårstrå og efterlader håret med masser af glans. Masken indeholder mineraler fra det Døde Hav, keratin og rene, naturlige olier, der genopbygger og fugter håret.Mineral Mud Mineral Healing Hair Treatment, 250 ml, Saphira, 225 kr.

6. Unik duft
Florabotanica fra Balenciaga indeholder tyrkisk rose, der gør den frisk og elegant. Samtidig har den et tvist af hamp og vetiverrod, der gør den sensuel med en maskulin dybde. Jeg er ikke normalt til blomsterdufte, men netop Florabotanica har en smuk, farlig og sjælden stil, jeg godt kan lide.Florabotanica Eau de Parfum, 50 ml, Balenciaga, 620 kr.

7. Naturlig peel
Jeg vil rigtigt ­gerne prøve behandlingen "Green Peel". Den indeholder kun naturlige urter, alger, mineraler, enzymer og vitaminer, hvilket tiltaler mig. Behandlingen lover at bekæmpe ujævn, grov hud, tab af elasticitet, mindske rynker, porer, akne og ar ved at stimulere hudens cellefornyelse. 

LÆS OGSÅ: “Dette er virkelig en vidunderserie for skandinavisk hår”

LÆS OGSÅ: Marie Jedig: “Dette er det bedste stylingprodukt, jeg nogensinde har brugt”

LÆS OGSÅ: “Denne bodylotion køber jeg igen og igen. Den dufter himmelsk”

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed og Hårfjerning

610x200_woordy_knap2.jpeg