Lisbeth Skov Sinnerup
SPONSORERET indhold

“Denne bodylotion køber jeg igen og igen. Den dufter himmelsk”

52-årige Lisbeth, stifter af modebrandet Créton, har fundet en body­lotion, der dufter himmelsk, som hun køber igen og igen. Mindre trofast er hun dog, når det kommer til ansigtspleje – bare cremen fugter, opstrammer og modvirker rynker.

Af: Marie Brodersen Foto: Peer Klercke Photography
12. jul. 2016 | Mode | ALT for damerne

1. Håreliksir
Jeg kommer altid to dråber af hår-eliksiren Orofluido i håret, efter jeg har vasket det, så behøver jeg ikke ­bruge balsam, som gør mit hår tungt. Da jeg har langt og behandlet hår, er det vigtigt med god pleje.

Beauty Elixir, 100 ml, Orofluido, 209 kr.

2. Den bedste bodylotion
Til kroppen ­bruger jeg Tromborgs Aroma Therapy Body Lotion. Den giver masser af fugt, gør huden elastisk og virker cellefornyende – og så dufter den helt fantastisk. Den køber jeg igen og igen.

Aroma Therapy Body Lotion, 200 ml, Tromborg, 420 kr.

3. Ultralet ­dække
Som makeup­base bruger jeg Nude Air Serum de Teint fra Dior, som er virkelig let og ­lækker at have på. På øjnene en øjenskygge fra Tromborg, der er nem at lægge og arbejde med.

Nude Air Serum de Teint, Dior, 395 kr.

4. Mod rynker
Til daglig ­bruger jeg dagcremer fra Ole Henriksen. Enten Express the Truth eller Nuture Me, der begge er gode til min lidt vanskelige hud, og som begge giver fugt og modvirker rynker. Om natten bruger jeg Deluxe Face Cream fra Tromborg.

Nurture Me Soothing Creme, 50 g, Ole Henriksen, 455 kr.

5. Stram op
Selvom jeg plejer at købe mine cremer fra Ole Henriksen, er jeg meget åben for at prøve nyt. Jeg kunne godt tænke mig at prøve La Mer, som, jeg håber, kan gøre lidt ekstra for at stramme huden op i ansigtet og på halsen.

The Lifting Contour Serum, 30 ml, La Mer, 2.050 kr.

6. Bambivipper
Til vipperne bruger jeg Lancôme Grandiôse mascara, der er nem at lægge og både giver længde og fylde. Desuden er den lige til at tage af med varmt vand, hvilket jeg kan ­anbefale, hvis man ikke kan tåle makeupfjerner.

Grandiôse Mascara, Lancôme, 255 kr.

7. En duft af ­liljer
I øjeblikket bruger jeg duften Olympéa fra Paco Rabanne. Den har nogle skønne duftnoter med blandt andet lilje, ­saltet vanilje og ingefær. Let og lækker. 

Olympéa Eau de Parfum, 50 ml, Paco Rabanne, 565 kr.

LÆS OGSÅ: “Jeg har en meget sart hud, så jeg slår ud af rigtig mange cremer. Disse produkter bruger jeg”

LÆS OGSÅ: “Denne mascara er det produkt, jeg har købt allerflest gange”

LÆS OGSÅ: “Min hud bliver mere frisk og glansfuld, når jeg bruger dette produkt”