Marie Jedig
SPONSORERET indhold

Marie Jedig: “Dette er det bedste stylingprodukt, jeg nogensinde har brugt”

Marie Jedigs signaturduft er svinedyr, men pengene værd. Den 24-årige blogger ynder at tilføre hverdagen lidt ekstra luksus, f.eks. med Aesops sæber med skrubbekorn i, som efterlader hænderne silkebløde.

Af: Marie Brodersen Foto: Steffen Bøgeholm Christensen
20. jul. 2016 | Mode | ALT for damerne

1. Mod tør hud
Dagcremen Biodefense fra Estelle & Thild gør underværker for min hud. Den er særlig god i overgangssæsonerne, hvor min hud bliver vildt tør. Den holder min hud blød og lækker uden at fedte eller fremprovokere urenheder.

Biodefense Antioxidant Face Cream, 50 ml, Estelle & Thild, 369 kr.

2. Sommerkulør
St. Tropez Gradual Tan In Shower Lotion er et fremragende produkt, fordi det er let at påføre og gradvist giver kroppen en flot glød. Det bedste er næsten, at den skal bruges i badet, så man slipper for den klassiske, grimme lugt af selvbruner.

Gradual Tan in Shower Tanning Lotion, 200 ml, St. Tropez, 225kr.

3. Perfekt ­farvematch
Min yndlingsfoundation er Chanel Vitalumière, fordi den har den bedste dækkeevne og findes i nuancer, der passer perfekt til min hudtone. Jeg har den både i en sommer- og vinterfarve.

Vitalumière Aqua Ultra-Light Skin Perfecting Makeup SPF 15, 30 ml, Chanel, 350 kr.

4. Bryn-quickfix
Maybelline Brow Drama er en øjenbrynsmascara, jeg er kæmpe fan af. Den giver ­naturlige, lækre bryn idet den både farver og fikserer. En anden favorit er Maybelline Falsies mascara, som adskiller ­vipperne, samtidig med at du får et dramatisk og voluminøst resultat.

Brow Drama, Maybelline, 50 kr.

5. Tæm håret
Gun-Britts Dry Volume Booster er det bedste stylingprodukt, jeg nogensinde har brugt. Mit hår fylder en del, og boost­eren gør det let for mig at tæmme mine lokker på en naturlig måde.

Dry Volume Booster, 220 ml, GB by Gun-Britt, 179 kr.

6. Signaturduft
Parfumen Flowerhead fra Byredo er godt nok svinedyr, men også en investering, jeg gladeligt under mig selv. Den har en sød og feminin, men også frisk duft af blomster, der efterhånden er gået hen og blevet en ­signaturduft for mig.

Flowerhead Eau de Parfum, 50 ml, Byredo, ca. 750 kr.

7. Luksussæbe
Aesops håndsæber er ren hverdagsluksus. Jeg er især fan af Reverance Aromatique Hand Wash, der indeholder små korn, der skrubber hænderne, så de bliver helt silkebløde bagefter. Nu da de lige har åbnet deres egen butik på Værnedamsvej i København, har jeg lyst til at prøve hele plejeserien.

Reverence Aromatique Hand Wash, 500 ml, Aesop, 260 kr.

LÆS OGSÅ: “Denne bodylotion køber jeg igen og igen. Den dufter himmelsk”

LÆS OGSÅ: “Jeg har en meget sart hud, så jeg slår ud af rigtig mange cremer. Disse produkter bruger jeg”

LÆS OGSÅ: “Denne mascara er det produkt, jeg har købt allerflest gange”