25-årige Frederik har sammen med fem venner skabt festapp'en Heaps, der nu rykker til L.A.

Foto: Heaps 25-årige Frederik har sammen med fem venner skabt festapp'en Heaps, der nu rykker til L.A.

Heaps jobopslag

Frederik har måske drømmejobbet til dig

Fest-app'en Heaps har fået langt større succes, end stifterne nogensinde havde turdet håbe. Nu er de klar til at rykke til L.A. – og de vil have dig med!

25-årige Frederik Bjerager står sammen med fem venner bag den danske fest-app 'Heaps', vi tidligere har skrevet om. Allerede dengang blev den spået en stor fremtid. Og større endnu håber de på, for nu er de klar til at introducere Heaps i L.A.

Heaps er en app, der spiller på velkendte elementer fra P3's nytårprogram 'Festen og gæsten' (hvor folk ringer ind for at finde en fest at joine) og swipe-teknikken fra Tinder. Heaps er et nemt værktøj til dig, der ønsker at finde ligesindede, festlige folk.Siden lanceringen i slutningen af august har mere end 30.000 brugere oprettet sig, og udlandet er begyndt at trække. Så meget at Sverige og Norge i næste uge får fornøjelsen af Heaps.

Og nu er turen kommet til USA.

- Vi startede først op kun på CBS, men lynhurtigt kunne vi se, at mange gerne ville være med, og så måtte vi åbne op i hele landet. Nu tager vi springet. Vi stod lidt i mellem at fortsætte med at udvide mod de nærmeste lande som Tyskland og England efter Sverige og Norge, men valgte i stedet, at det skulle være L.A. Det er make or break, men der er en synergi i, at det er i USA, hvor folk også taler engelsk, så sproget ikke er en barriere, siger Frederik Bjerager til Eurowoman.dk.

Skal du med på eventyr?
Netop nu har Frederik og vennerne bag Heaps lavet et stillingsopslag for at finde den tredje person, der skal med på turen til L.A. De søger med egne ord en " Marketing Wiz", som skal hjælpe med at banke biksen op og skabe kontakt til nye brugere – både face to face og via sociale medier. Det bliver med Frederiks ord en blanding af den fedeste fest og hårdt arbejde, champagne og selvdiciplin.

Alt bliver betalt. Billet, kost, logi og lommepenge. Du skal bare lige kunne rejse til februar. Hvor længe det internationale eventyr skal vare, ved Frederik endnu ikke, men han tør godt garantere, at du får en på opleveren, hvis du skal med.

- Vi vil starte op i L.A. først. Og går det godt, så fortsætter vi med San Francisco, New York, Boston og Australien. Men det afhænger jo af, om vedkommende er god nok til at få folk med. Vi skal have de studerende med på, at det her er det fedeste, siger Frederik.

Hvad skal jeres nye medarbejder så kunne?
- Den sidste linje om hvad vi søger, er den, der siger det bedst: "One big smile. The girl next door, yet badass.". Det skal være en, der elsker at være sammen med folk, ved hvad de laver og har styr på sig selv. Den type, alle bliver forelskede i, men som alligevel er svigermors drøm. En, der kan tage folk med storm.

Så hvad vil du lægge mærke til ved en jobsamtale?
- Vi vælger den, som træder ind af døren og siger: "Prøv at hør' drenge, jeg er den bedste til at signe 1 million brugere op i USA," og som får mig til at tro på det. Vedkommende skal bare være en naturlig closer, og tro 100 procent på sig selv. Det er vigtigt at sige, at det bliver sindssygt hårdt, men også grineren. Vi skal have en, der kan okse derud af, som samtidig får en unik mulighed for at opbygge et netværk, siger Frederik, og slutter af med en reference, der falder på et tørt sted:

- Vi skal finde en, der er lidt som Rose i Titanic; en der kan drikke fin champagne på første og bagefter trampe rundt på tredje.

Se Heaps' jobopslag her.

LÆS OGSÅ: Sådan revolutionerede 27-årige Martin pizzaen - Mmmmm!

LÆS OGSÅ: Her er de nye 'Serial' - 10 podcasts, du skal lyttte til

LÆS OGSÅ: 15 film, du skal glæde dig til at se i 2015

Se, hvad vi ellers skriver om: Kultur

610x200_woordy_knap2.jpeg