Valentinsdag

Foto: Privat

Valentinsdag

Mangler du en date til Valentinsdag? Her er tre bud

Joakim, Emil og Maria mangler en date til Valentinsdag. Måske er det dig?

Joakim, Emil og Maria mangler en date til Valentinsdag. Måske er det dig?

AF SARA WILKINS OG MAJA GRØNHOLDT JENSEN

 

Den 14. februar er det Valentinsdag. Og du vil sikkert gerne på en date med  den eneste ene, men har bare ikke lige fundet personen endnu. Måske har du swipet Tinder tynd, datet hele din omgangskreds og endda givet dit nummer til fremmede i byen uden held.

Men fortivl ej. Vi har fundet tre søde singler, som du kan komme på date med. Alt du skal gøre er at sende dem en mail med lidt information om dig selv samt et billede og håbe på, at du er den heldige. Men skynd dig: Valentinsdag er lige om hjørnet. MASH har i anledningen sponsoreret en tre-retters middag for to med tilhørende vin eller øl, som I kan nyde sammen på første date. 

NAVN: Joakim Lynge Jakobsen

ALDER: 28 år

BY: Odense

PROFESSION: Sælger og fitnessinstruktør

OM MIG: Jeg er en fyr med gang i. Jeg elsker at være aktiv på alle mulige måder. Jeg er glad for sport og træning og går til håndbold i min fritid. Jeg har en travl hverdag, men jeg tager selvfølgelig også hyggelige aftener på sofaen indimellem. Jeg ser mig selv som et meget socialt væsen, så jeg burde være let at snakke med på den første date.

JEG SØGER: En udadvendt, glad og smilende pige er lige min smag. Du behøver ikke at gå op i træning og sund kost, som jeg gør, men det er et plus, hvis du er aktiv på en eller anden måde. Så kan vi for eksempel gå en lang tur eller tage ud og klatre på en eventuel anden date.

KONTAKT: Datejoakim@egmont.com

Daten med Joakim er på MASH i Odense. 

LÆS OGSÅ: Kærlighed: Sådan starter du på en frisk

 

NAVN: Maria Vestergaard

ALDER: 27 år

BY: Aarhus

PROFESSION: Salgsassistent

OM MIG: Jeg er ofte sammen med mine veninder og bruger meget tid på at træne i fitness. Og så er jeg virkelig spontan. Hvis jeg får en vild idé, så skal det helst ske inden for kort tid. Mine venner siger også, at jeg er pladderromantisk, og det er rigtigt nok. Jeg er typen, der går all in på romantikken med sushi, champagne og den slags, så jeg er nok lidt gammeldags på den front. Der skal ikke mangle noget.

JEG SØGER: Jeg søger en selvstændig pige, som kan overraske og inspirere mig. Én med personlighed der har sine egne meninger og ikke taler mig efter munden. Du må meget gerne lave noget i din hverdag, som du sætter pris på, fordi det er meningsfyldt for dig og giver dig livsglæde. Og så håber jeg, at du også søger noget, der kan blive seriøst på sigt.

KONTAKT: Datemaria@egmont.com

Daten med Maria foregår på MASH i Aarhus.

 

NAVN: Emil Schouw

ALDER: 31 år

BY: København

PROFESSION: Selvstændig osteopat

OM MIG: Jeg er altid positiv og glad, og så har jeg en meget tæt relation til min familie - særligt mine søskende. Jeg vil ikke kalde mig selv udpræget familiemenneske, men jeg kan godt lide at være sammen med min familie, især til højtider. I min fritid spiller jeg i et band, hvor jeg både synger og spiller guitar. Jeg er vild med at dyrke alle mulige former for sport. Lige nu klatrer jeg meget, og jeg spiller også fodbold og dyrker yoga. I weekenden går jeg ud med vennerne, typisk på en vinbar eller lignende. Jeg er typen, der er meget målrettet, så når jeg først har sat mig for noget, går jeg 110 procent efter det.

JEG SØGER: Det vigtigste for mig er, at det er en empatisk og varm pige. Det er underordnet, hvor gammel hun er, eller hvad hun laver, bare hun er glad for det.

KONTAKT: Dateemil@egmont.com

Daten med Emil foregår på MASH i Charlottenlund.

LÆS OGSÅ: Line søgte hverken bolig eller job på Facebook – men en kæreste

LÆS OGSÅ: Derfor friede jeg til min mand

 

LÆS OGSÅ: Guide: Forstå din mand

Se, hvad vi ellers skriver om: Kærlighed, Parforhold og Dating