Dating 2.0
SPONSORERET indhold

Line søgte hverken bolig eller job på Facebook – men en kæreste

Line Svenningsen tog utraditionelle midler i brug for at finde en date.

Af: Anne Bang Foto: Line Svenningsen
13. apr. 2016 | Livsstil | ALT for damerne

Bolig- og jobopslag er efterhånden hverdagskost på Facebook, men kærester er der endnu ikke mange, der åbenlyst søger via det sociale medie.

Den disciplin har 32-årige Line Svenningsen ikke desto mindre kastet sig ud i. Hun brugte sin Facebook-væg til at slå et opslag op som bedst kan beskrives som en klassisk kontaktannonce i web 2.0-version.

LÆS OGSÅ: Derfor friede jeg til min mand

Og det med overvejende succes. I skrivende stund opslaget blevet delt hele 3790 gange.

– Jeg har fået rigtig mange positive tilbagemeldinger, hvor folk skriver, at de synes, at det er modigt og sejt. Jeg havde slet ikke forventet, at det ville blive delt så meget, og at reaktionerne ville være så positive. Det var ret overvældende.

Line Svenningsen har været single i flere år og har været medlem af flere datingsider, uden held.

– Jeg har været på Tinder, Single.dk, Dating.dk – diverse datingsider. Men jeg synes både, at de er dyre at være medlem af, og at det er lidt de samme folk, som er derinde. Så jeg havde brug for en ny måde at komme ud til folk på, siger hun og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Jeg er lige blevet single... For jeg har slået op med samtlige dating apps, jeg havde på min smartphone

– Så har jeg også bare haft perioder, hvor jeg bare ikke har villet bruge tid på at tage ud og møde fyre. Så finder man jo bare andre ting, at fylde sin hverdag op med. Og så går tiden.

Var du ikke nervøs for, at der ville komme nogle negative kommentarer eller ubehagelige beskeder?

– Jo. Jeg har også fået en ubehagelig besked. Men jeg har det sådan, at folk må lade være med at læse det, hvis de ikke kan lide det. De fleste har sagt, at de synes, det var sejt gjort.

Og Line Svenningsens modige kontaktstrategi, har da også allerede sikret hende en date, fortæller hun:

– Jeg skriver med nogle stykker. Facebook har sådan et filter, så jeg har først set de fleste beskeder en dag efter, at jeg lagde opslaget ud. Og så har jeg en date i denne uge. 

Her er Lines opslag i sin fulde længde. Hun overvejer nu at slette det fra Facebook igen, fordi hun allerede har fået rigtig mange henvendelser, hun skal tage stilling til. Foto: Line Svenningsen. 

LÆS OGSÅ: Drop idealet om hvordan du skal se ud, og hvordan du skal have det med din krop

LÆS OGSÅ: Husker du at træne din lykkemuskel?

LÆS OGSÅ: Christine bar på en stor hemmelighed. Lige indtil en Snapchat-besked afslørede hende