Melvin Kakooza

Foto: Bo Nymann / Her & Nu Sygeplejerskerne er for alvor hverdagens helte, mener 29-årige Melvin Kakooza.

Melvin Kakooza på Instagram: De er uundværlige og gav mig dagligt håb

Sygeplejerskerne er helt uundværlige, skriver komiker og tv-personlighed Melvin Kakooza, der selv fik brug for intens pleje i vinters, da han blev ramt af en hjernetumor.

Vi skal gøre alt, hvad vi kan, for at passe på vores sygeplejersker, skriver Melvin Kakooza på sin Instagram.

Her hylder han nogle af de sygeplejersker, der hjalp ham igennem det sygdomsforløb, han selv havnede i, da han blev ramt af en hjernetumor i starten af året.

Læs også: Melvin troede, at det var stress: ”Jeg jokede med dem, der skulle scanne mig”

Hvis ikke de havde stået der med den støtte og omsorg, de leverede, ved Kakooza ikke, hvordan han skulle have klaret sig igennem forløbet, forklarer han:

”Da mit sygdomsforløb var på sit værste, kunne jeg intet selv. Jeg var afhængig af, at der var nogle hos mig døgnet rundt. Jeg oplevede, hvordan disse fantastiske kvinder, trods ekstrem travlhed og pres, tog sig tid til mig. De tog mig blandt andet med ud at gå ture, så jeg kunne opleve andet en de 4 vægge på min stue. De gav mig dagligt håb, selvom det nogle dage var svært at tro på! Og de gjorde alt det her med et smil og et gåpåmod, jeg sjældent har set,” skriver han og fortsætter:

”Jeg VED, mange har sådanne oplevelser med vores skønne sygeplejersker. Jeg synes derfor, vi skal gøre ALT, hvad vi kan, for at passe på dem! Det kan godt være, det bare er et job, men de er UUNDVÆRLIGE, og vi har brug for dem. Hver dag gør de en forskel. De er for alvor hverdagens helte.”

Hyldesten kommer kort tid efter, at regeringen og et flertal i Folketinget har grebet ind og stoppet sygeplejerskernes strejke, der sammenlagt varede i omkring 10 uger.

Du kan læse meget mere om Melvin Kakooza her.

Se, hvad vi ellers skriver om: Kendte, Samfund og Politik

610x200_woordy_knap2.jpeg