melvin mor

Foto: Bo Nymann/her & Nu Melvin Kakooza skulle være barselsvikar for Sofie Linde i årets X Factor.

Melvin troede, at det var stress: ”Jeg jokede med dem, der skulle scanne mig"

"Det har været op og ned," fortæller Melvin Kakooza i et nyt interview omkring den hjernetumor, der havde ramt ham.

Han gik fra at være yderst aktiv i både fjernsynet og på de sociale medier til pludselig at blive stille.

Meget stille.

LÆS OGSÅ: 12 ting, du (måske) ikke vidste om Melvin Kakooza

Rigtig mange har de eneste måneder bekymret sig for tv-værten Melvin Kakooza, der måtte trække sig fuldstændig fra tjansen som vært på X Factor og alle andre opgaver, da han blev ramt af en hjernetumor.

Tirsdag aften stod han frem i Go’ Aften Live på TV 2 og fortalte ærligt om de seneste par måneder.

”De har både været udfordrende og lærerige. Det er lidt svært at sætte en præcis sætning på de seneste par måneder. Det har været op og ned,” forklarede han til de to værter.

Troede, det var stress

Han havde gået og døjet med lidt hovedpine, som han havde dæmpet med Panodiler. Men ellers følte han sig okay, så derfor var han sikker på, at han ville få at vide, at han havde nogle tegn på stress.

Da en scanning af hans hjerne viste noget helt andet, chokerede det ham.

”Jeg kan huske, at jeg sad og jokede lidt med dem, der skulle scanne mig. Jeg lå derinde i lidt længere tid end normalt og kom så ud og spurgte: ”Nå, kunne I ikke finde hjernen, eller hva’ sker der?” Og vi grinte og sådan, og der vidste de jo sikkert godt, at der var noget… Det siger jo meget om mig, at jeg bare er helt fjollet og bare tænkte, at nu går jeg ned og venter og skal få at vide, at jeg skal slappe lidt af, hvor jeg havde et svar klar om, at jeg skulle i sommerhus, så det var intet problem,” lyder det fra Melvin Kakooza.

Men han havde en knude i hjernen. Den viste sig at være seks centimeter lang og tre centimeter bred, så selvom den heldigvis var godartet, skulle den opereres ud.

Mor ved sin side

I dagene op til operationen påvirkede det humøret hos den ellers glade komiker, hvor han kunne mærke, at han nogle gange blev ked af det og græd, men han ønskede at være stærk – særligt for sine yngre brødres skyld.

Han vågnede op fra operationen 18. februar uden at kunne tale eller synke. Komplikationer efter operation, som han var blevet forberedt på.

Ved sin side gennem hele forløbet havde han en særlig vigtig kvinde i sit liv.

Melvin mor.jpg
Melvin Kakooza og mor, Carolyne Kaddu Rasmussen, til Billed-Bladets TV-Guld-fest i 2020. (Foto: Peter Hauerbach)

”Min mor var der gennem det hele. Så fik vi nogle lidt sjove oplevelser ud af det – også for at holde mit humør oppe,” siger Melvin Kakooza, der grinende fortæller om en bestemt episode:

”Jeg kan huske, at det første, jeg får sagt til min mor, efter jeg begyndte at kunne tale lidt med en hæs stemme, var, at jeg kigger hende i øjnene og siger: ”Ikke flere stikpiller!” Haha, det gad jeg ikke mere!”

Melvin Kakooza fik 190.000 likes på sit første opslag på Instagram, efter han var blevet opereret. 

Se hele indslaget i Go’ Aften Live her 

Se, hvad vi ellers skriver om: Kendte, X Factor, Serier og Sygdom

610x200_woordy_knap2.jpeg