Fantastiske fotos: En smuk hyldest ammende kvinder
SPONSORERET indhold

Fantastiske fotos: En smuk hyldest ammende kvinder

Se 36 spektakulære billeder, der ophøjer ammende mødre til gudinder.

Af: Redaktionen
29. jun. 2015 | Børn | Vores Børn

Det er noget af det mest naturlige i verden, og før vi fik opfundet modermælkserstatning var det også helt essentielt for menneskers overlevelse. Alligevel kan amning stadig få mange følelser i gang – både positive og negative.

Den amerikanske fotograf Ivette Ivens hører til gruppen, der mener, at amning gerne må foregå offentligt, og at amning  er noget af det smukkeste, og derfor har hun taget en lang række fotos af ammende kvinder i et forsøg på kunstnerisk at ophøje dem til gudinder.

LÆS OGSÅ: Amning: “Jeg bruger min situationsfornemmelse”

– Amning kan være griset, ubehageligt og endda smertefuldt til tider, men morens indre bevidsthed fortæller en anden historie. Billederne skildrer den måde, hver kvinde føler, mens de ammer: Rene, smukke, hellige, himmelske. Hun er en skønhed i et gammelt vægmaleri. Et kraftfuldt mirakel i sneen. En gylden stråle på kysten. En ammende gudinde, skriver Ivette Ivens selv om de fantastiske billeder.

Vi har fået lov at vise dem her, og du kan bladre ved at klikke på pilen i siden af det store billede.

Du kan se flere fotos og købe bogen Breastfeeding Goddess, hvor billederne er fra, på www.ivetteivens.com/breastfeedinggoddesses

LÆS OGSÅ: Fotograf: “Jeg vil vise det smukke i amning”

LÆS OGSÅ: Fædre smider trøjen for at støtte op om amning

LÆS OGSÅ: Amning: Kunsten at give bryst

LÆS OGSÅ: 6 fantastiske apps til mor der gør hverdagen lidt nemmere