Brug julegaverne som pynt
SPONSORERET indhold

Brug julegaverne som pynt

JUL: Hver jul bruger vi tid og energi på at pakke julegaverne flot ind. Men hvorfor ikke lade dem pynte i indretningen, imens du venter på at give dem til dem, du holder af?

Af: Lykke Foged Foto: Morten Holtum
22. dec. 2015 | Bolig | BoligLiv

Hvide pakker med sorte detaljer Hvide pakker med sorte detaljer
Er du heldig at have en flot mørk væg, så pak gaverne ind i hvidt papir, og bind sorte, hvide og mønstrede bånd om for kontrast. Læg gaverne på et bord op ad væggen – og fuldend opstillingen med gæslinger i en vase og mormors gamle stivede mellemlægsservietter på grenene. Mønstrede æsker, kort og prikket gavepapir er fra Bungalow. Stjernelampe er fra Casa Casino. Papirposer til fyrfadslys er fra Bahne.

Hurtig indpakning Hurtig indpakning

Gaverne er pakket ind i fine æsker og ensfarvet papir med bånd om den ene led. Det er nemt og smukt! Æsker og papir fra Bungalow, bånd fra en sytilbehørsforretning.

Klar, parat, start Klar, parat, start

Her ligger materialer til orange og pink pakker klar. Papir fra Bungalow, masking tape fra Just White, bånd fra en sytilbehørsforretning og post it-mærkater fra en kontorforsyningsforretning.

... og hvide pakker med orange detaljer ... og hvide pakker med orange detaljer

Pak ind i hvidt papir, og brug kun orange og pink bånd og pynt. Her masking tape, snor, silkebånd, post it-mærkater og klistermærker – lignende kan bestilles hos www.stickerland.dk

Sorte_pakker.jpgBind bånd om

Det ser superelegant ud kun at binde bånd om gaven på den ene led. Og så går det endda hurtigt! Vi brugte silkebånd, sort snor og masking tape fra Just White. Papiret, der ligner træ, er fra Sankt de Luxe.

Tape.jpgTape til det hele

Prikker, striber og tal – masking tape er en supernem løsning, hvis du hader at stå og rode med gavebånd. Her et udvalg fra Just White.

Manilla til og fra kort

Fine til og fra-kort

Brug kort med mønstre i sort-hvid som til og frakort. Eller brug almindelige manilamærker fra hobbybutikken. Bungalow laver lignende mønstrede kort.

Den nemme løsning Den nemme løsning

Køb æsker med smukke mønstre, det er den nemmeste løsning på indpakningen, og så bliver æsken selv en del af gaven. Disse er fra Bungalow, der har et kæmpe udvalg af æsker i forskellige mønstre, farver og størrelser.

Brug fantasien Brug fantasien

Alt kan bruges til sort-hvide pakker, avispapir, sider fra bøger eller, som her, sider med punktskrift fra en bog for blinde. Bare slip fantasien løs!

Pladsbesparende juletræ Pladsbesparende juletræ

Juletræet af post it-mærkater og masking tape på væggen er superlet at lave og fylder ingenting. Læg pakker i hvid, pink og orange ‘under’ det.

Sorte pakker Sorte pakker

Er dine vægge hvide, så lav en flot opstilling med kontrast ved at pakke gaverne ind i papir med sort som bundfarve og binde bånd med sort-hvidt mønster om. Læg pakkerne på et bord op ad væggen, og skriv Merry Christmas eller glædelig jul på væggen med sort masking tape. Mønstrede æsker og papir er fundet hos Søstrene Grene. Krukker og fad er i privateje.

► SE OGSÅ: Lav selv spiselige julegaver
► SE OGSÅ: Julegaver: Sådan kan du pakke dem ind
► SE OGSÅ: Flot indpakning til julegaverne