Afskårne planter

Foto: Greenify Forny din julestil med smukke afskårne planter.

Lav den skønneste julepynt med afskårne planter

Ved at bruge afskårne planter i din pynt og dekorationer tilfører du et særpræget, personligt og kreativt look, som du kan forme helt på din egen, unikke måde.

Julen nærmer sig med hastige skridt og lige om lidt er det tid til at pynte op og bringe julestemningen ind i hjemmet igen. Desværre genbruger alt for mange tit det samme gamle julepynt og glemmer helt, at en gammel tradition godt kan trænge til et nyt og friskt pust fra tid til anden.

Greenify har gjort det nemt for dig og lavet fire små DIY-videoer, som viser, hvordan du ved hjælp af få redskaber og maks fem typer af afskårne planter, kan forny din julestil i hjemmet på en hurtig, let og sjov måde. Ved at bruge afskårne planter i din pynt og dekorationer tilfører du et særpræget, personligt og kreativt look, som du kan forme helt på din egen, unikke måde.

Kreativ indpakning

Gør lidt ekstra ud af gaveindpakning med skønne afskårne planter. 

Dekorationskrans

Kransen kan enten bruges på hoveddøren eller som en rigtig fin dekoration i boligen. 

Julekugler med fyld

De fine julekugler fyldes med smukke afskårne planter.

Pakkekalender med afskårne planter

Denne fine pakkekalender vil se køn ud at have hængende til jul.

Afskårne planter

Typerne af afskårne er valgt ud fra et forsøg på at gøre den klassiske rød/grønne-jul mere moderne, stilren og nordisk i sit look og samtidig bevare en masse god julestemning, hygge og personlighed:

Ilex

I stedet for traditionelle Ilex med røde bær, kan du bruge peach-farvede Ilex, som giver et mere friskt og lækkert look.

Eucalyptus

Julefavoritten Eucalyptus kan peppes op med de smukke blålige Eucalyptus-kapsler på gren, som står smukt og stilfuldt sammen med.

Atlas Ceder

I stedet for den klassiske mørkegrønne Nordmannsgran, som mange bruger til forskelligt slags julepynt og dekoration, har vi valgt at bruge Atlas Ceder, som bidrager med den helt særlige blågrå nuance, der går ekstra godt til Eucalyptus.

Tidsler

Blå tidsler understreger den nordiske og kølige stil og står smukt med Eucalyptus og Atlas Ceder, som er mere anonyme. Tidslen bidrager med et anderledes råt look og giver en masse karakter.

Olivengren

Denne type af afskårne tilfører din dekoration en masse volume og bevarer samtidig stilen i de grålige og blålige nuancer. Her kan man med fordel bruge mistelten i stedet, som minder utrolig meget om olivengrenens karakteristiske blade og fylde.

Se, hvad vi ellers skriver om: Jul, Julepynt og DIY

610x200_woordy_knap2.jpeg