Julepynt DIY
Nem og kreativ julepynt.
gallery

18 kreative idéer til nem julepynt

Er du en af dem, der aldrig får tid til at pynte op til jul? Eller bliver du stresset bare ved tanken om hjemmelavede dekorationer? Så se med i dette galleri, hvor vi giver dig 18 supernemme idéer, der nok skal få både dig og dit hjem i julestemning.

Er du en af dem, der aldrig får tid til at pynte op til jul? Eller bliver du stresset bare ved tanken om hjemmelavede dekorationer? Så se med i dette galleri, hvor vi giver dig 18 supernemmer idéer, der nok skal få både dig og dit hjem i julestemning. Mange af idéer er nogle, som børn vil finde hyggelige at nørkle med - så ansæt endelig familiens små hjælpenisser som oppyntningsassistenter!

Designletters kopper

Klar besked

Brug kopper med bogstaver til at byde julen velkommen. Krus fra Design Letters, fuglebillede fra Rural Pearl på Etsy. 

Japanske masking-tape på dåse

Til de små kager

Det japanske masking-tape er virkelig nemt at bruge til at pifte en dåse op og gøre den velegnet til julens hjemmebag. Tape fra JustWhite.dk.

Lad din trappe komme i julestemning

Stemning på trappen

Lad din trappe komme i julestemning. Du kan også hænge lyskæder eller adventsgaver på gelænderet. Bogstavkæde i stof fra Rice, gris fra Maileg.

Adventskranse

Nem advent

En bakke og fire bloklys med tal på - vupti så har du en adventskrans. Tal fra Ib Laursen, porcelænsdyr er loppefund, bord fra Designer Zoo. 

Moderne juledekoration

I stedet for gran

En anderledes og meget moderne juledekoration får du, hvis du sætter en rå gren i en vase med kogler. Vikl kulørt masking-tape (forhandles af Just White) eller silkebånd om grene, inden du pynter. For en lignende vase, prøv Ikea. 

Slank jul

De tykke kalenderlys tager ofte lang tid om at brænde i bund. Prøv en slank model i stedet for - så bliver det også den 24. december i år. Æslet er et loppefund.

Personlig krans

Personlig krans

Blomsterbutikkerne bugner med julekranse til din dør, så du kan købe dig til det færdige udtryk, eller du kan pynte videre på en købekrans og på en nem måde skabe et personligt udtryk. Her er brugt pink tape fra Just White til de lange ender, fugle på klips samt fjer fra naturen.

Stjerner med masking-tape

Stjernestunder (Meget børnevenlig!)

Sæt stykker af tape i samme længde over hinanden på dine vinduer og få masser af stjernestunder. Tape fra Just White. 

Babushka-dukker

Nissefri zone

Er du ikke til nisser eller julebukke i strå, så prøv en mere moderne form for pynt. Babushka-dukker fra Superliving ved Base212.  

Julegaver

Pakker pynter

Tag adventsgaver og julesokker ind i stuen, så de er med til at give julestemning, indtil de skal pakkes op. Her er tallerkenrækken kommet i gavehumør.

Juledekoration

Humoristisk jul

Brug et glasfad til en overdimensioneret juledekoration, som børn og barnlige sjæle vil synes er sjov. Fad fra Holmegaard, lys fra Asp Holmblad, legetøjsdyr fra Schleich, svampe fra Søstrene Grene, sølvkogler fra House Doctor. 

Rudolf hoptimist

Nu med rød næse

Hvis du er til design, vil du sandsynligvis elske hoptimisten i Rudolf-forklædning. Køb på Hoptimistshop.dk

Effektfuld juledekoration

Begræns din pynt

Du får en effektfuld juledekoration, hvis du afgrænser et felt på spisebordet med masking-tape og holder din pynt inden for stregerne.

Fint julebord

Gæstebud

Skab et flot julebord uden at bruge oceaner af tid ved at lave et felt med masking-tape og dække op op indeni feltet. Serviet fra Ferm Living, tape fra Just White.

Krybbespil

Traditionen tro

Et krybbespil signalerer traditionel jul og religiøse budskaber, men kan også bare pynte i vindueskarmen. For lignende krybbespil prøv Bloomingville.dk eller Base212.dk. For et mere moderne, kig efter Alessi.

Kähler lysestager jul

Lys i skoven

Julestagerne fra Kähler giver en granskovsstemning i vindueskarmen.

Personlig adventskrans

Pimp din krans

Sæt ugler på en enkel, grøn krans, og du har en personlig adventskrans. For lignende ugler se House Doctor, krans fra Blomsterskuret. 

Lyskæde

Ingen jul uden lys

Indrømmet, det er set før, men du kommer ikke udenom en lyskæde. Den giver hygge og stemning på mørke vinterdage. Lyskæde Happy light fra Just White, for lignende stige se Ilva. 

Se, hvad vi ellers skriver om: Jul, Julepynt, DIY og Advent