Hjemmelavet juice - find de bedste opskrifter på friskpresset juice

Jucie-opskrifter

Find de bedste opskrifter på hjemmelavet juice med grøntsager, friskpresset æblejuice, grøn juice, juice med spinat og meget meget mere.

Vi har på siden her samlet alle vores bedste opskrifter på jucie, som bare smager dét bedre, når du selv laver den. 

Juice slukker tørsten, er sundt og kan give følelsen af at blive ekstra stærk. Men passer myterne om juice?

Læs mere

Juice kan erstatte ét stykke frugt eller grønt om dagen

Hvis du ligesom os holder af at drikke juice lavet af frugt og grøntsager, er der masser af sundhedsfordele ved at blive ved med det. 

– Juice og saft er fint nok, du skal bare ikke lade det udgøre hele din daglige ration af frugt eller grønt. Men du kan godt drikke et glas om dagen og tælle det med som en af de i alt anbefalede seks stykker frugt og grønt om dagen, fortæller Trine Enevold Grønlund, der er ernæringsfaglig medarbejder i Fødevarestyrelsen, i artiklen Er det sundest at drikke eller spise sine grøntsager?

Vidste du forresten, at en slowjuicemaskine kan give sundere juice end hurtige juicemaskiner? Det er en af de ting, som du kan blive klogere på i artiklen, hvor vi tester 10 myter om juice.

Juice-opskrift

En lækker kåljuice:

1 lime
200 g hvidkål
50 g ingefær
200 g grønkål
4 grønne æbler, gerne granny smith

Sådan gør du:

Skær skrællen af limen. Skræl evt. også ingefæren, hvis den ikke er økologisk (det er en smagssag). Kom to slags kål, æbler, lime og ingefær i juiceren, og juice det hele. Servér straks og gerne med masser af isterninger.

Juice opskrift.jpg