Horoskop løve illustration
Foto: Ditte Breineberg Løven er et ildtegn.

Horoskop løve

Løven: Dagens horoskop

Løven er født mellem den 23. juli - 23. august. Løven er et ildtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Løven.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Løven er dit stjernetegn.

Uge 8: Her er dagens horoskop for Løven

Mandag 18/2

Det er de dybere psykologiske lag, der har din interesse. Du er ikke tilfreds med at skrabe i overfladen, du har et ønske om at komme helt ind til sagens kerne. Du har samtidig et godt blik for alt det, der er usynligt for det blotte øje.

Tirsdag 19/2

Kærligheden har rigtig gode vilkår, og er du single, kan en rejse ud over Danmarks grænser bringe et kærligt møde med sig. Eller det kan være et særligt møde i forbindelse med en uddannelse eller blot et sted, der ligger langt fra dine vante omgivelser.

Onsdag 20/2

Er du i et forhold så bemærk, at den økonomi, I er fælles om, kan trænge til at godt gennemsyn. Måske skal der ligefrem en omlægning af en del af de daglige vaner til for at skabe et mere solidt grundlag. Brug dagen på at lægge en god og holdbar plan for de daglige indkøb.

Torsdag 21/2

Der sker en del i dit professionelle liv i øjeblikket, og i dag kan der være gamle kolleger, som du skal tage afsked med og nye kolleger, som gør sin entré. Eller du har selv skiftet job, og skal derfor tage afsked med alt det, du kender og møde en helt ny hverdag i dag.

Fredag 22/2

Skal der laves noget i jeres fællesskab, så forvent ikke at din partner tager initiativet. Præsentér i stedet dine ideer for ham, og du vil se, at han i virkeligheden er meget lydhør over for dig.

Lørdag 23/2

Stemningen derhjemme er god, og arbejdet glider let og ubesværet. Selv de kedelige opgaver, som opvask og tøjvask er hyggelige. Eftermiddagen slutter du af med at lave en god hjemmebagt kage. Nyd den gerne sammen med et par gode veninder eller en sød nabo.

Søndag 24/2

Har du store børn, kan en diskussion om penge godt komme på tale i dag. Dine børn kan ikke se vigtigheden af at spare op, når der er en masse, som de gerne vil bruge pengene på her og nu. Husk at erfaringer ikke kan gives videre til andre, men skal opleves på egen krop.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Løvens årshoroskop