Horoskop løve illustration
Foto: Ditte Breineberg Løven er et ildtegn.

Horoskop løve

Løven: Dagens horoskop

Løven er født mellem den 23. juli - 23. august. Løven er et ildtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Løven.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Løven er dit stjernetegn.

Uge 39: Her er dagens horoskop for Løven

Mandag 21/9

Kærlighedsplaneten Venus forsøder dit liv i øjeblikket, og det gælder også hele denne uge. Din charme og venlighed tiltrækker andre mennesker. Du er også meget udadvendt og nysgerrig på andre. Alt i alt en dejlig start på ugen.

Tirsdag 22/9

Søger du noget på den følelsesmæssige front, er de bedste betingelser for kærligheden i dit nærmiljø. Måske udvikler en flirt med en kollega eller en i dit nabolag sig i en mere alvorlig retning. Du kommer hurtigt og let i snak med andre.

Onsdag 23/9

Dit humør er højt, og du har meget på hjerte. Dagen egner sig derfor rigtig godt til alle former for kommunikative aktiviteter. Dine evner til at formidle er ekstraordinære gode i øjeblikket, og du er også god til at lytte til andre.

Torsdag 24/9

Er du single, er dine muligheder for flirt og dating rigtig gode. Kurser, fornøjelser og rejser fremmer kærligheden – også hvis du allerede har en fast partner. Stemningen mellem dig og din partner er behagelig og afslappet.

Fredag 25/9

Arbejdet kan godt føles lidt tungt i dag og ikke mindst kedeligt. Heldigvis er det snart weekend, og om eftermiddagen kan du få tilfredsstillet dit lidt rastløse sind, som gerne vil have afveksling. Find sammen med veninderne eller kolleger og kickstart weekenden med en sjov fredagsbar.

Lørdag 26/9

Du er hele tiden på farten i disse dage, og på din vej får du mange nye kontakter. Nogle af dem ser du måske aldrig igen, men enkelte kan blive vigtige bekendtskaber på længere sigt. Du nyder at udveksle viden med spændende mennesker.

Søndag 27/9

Det bliver sandsynligvis ikke en stille søndag. Dagen egner sig godt til at besøge venner og bekendte, og du nyder du ligefrem at komme hjemmefra. Har du nogle skriftlige opgaver, der skal laves, kommer du let til orde.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Løvens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn