Kom med til årets fedeste danse-event i København! Klik her

Horoskop løve illustration
Foto: Ditte Breineberg Løven er et ildtegn.

Horoskop løve

Løven: Dagens horoskop

Løven er født mellem den 23. juli - 23. august. Løven er et ildtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Løven.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Løven er dit stjernetegn.

Uge 42: Her er dagens horoskop for Løven

Mandag 15/10

Du har behov for at udtrykke dig og blive forstået. Ord alene gør det ikke, når man gerne vil synliggøre de finere nuancer af det, man har på hjertet. Prøv med musik eller poesi.

Tirsdag 16/10

Du er engageret men også meget temperamentsfuld i disse dage. Pas på at følelserne ikke løber helt af med dig. Træk vejret og tæl til ti.

Onsdag 17/10

Dine knæ er blevet bløde. Det skyldes en særlig person i din nærhed, en kreativ kraft, der også har vakt din interesse for den kreative verden.

Torsdag 18/10

Det er efterårsferie og tid til at hellige sig familien, og det gør du også med glæde. Du og familien benytter tiden til at hygge med naboer og gode venner.

Fredag 19/10

Økonomi har en vis mand skabt i vrede – og nu er det din tur til at passe på og indrette dit forbrug efter, hvad økonomien reelt tillader, og ikke hvad du håber den tillader.

Lørdag 20/10

Du er rastløs og har svært ved at holde dig til én ting ad gangen. Men jo flere løse ender, du har når dagen er omme, jo mere stresset bliver du.

Søndag 21/10

Hvis du mangler et godt råd, er hjælpen lige i nærheden. En ældre person eller en chef ligger inde med den viden, du har brug for. Det eneste, du skal gøre, er at spørge.

Se alle horoskoper her

Læs Løvens årshoroskop