Horoskop løve illustration

Foto: Tikkie Elsøe Løven er et ildtegn.

Horoskop løve

Løven: Dagens horoskop

Løven er født mellem den 23. juli - 23. august. Løven er et ildtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Løven.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Løven er dit stjernetegn.

Uge 32: Her er dagens horoskop for Løven

Mandag 8/8

Der er en, der fylder dine tanker i hverdagen, som får en fremtrædende betydning for dig i dag. Det er tid til at afgøre, om du skal glemme vedkommende eller gøre noget ved det. Men det er helt og holdent din egen beslutning.

Tirsdag 9/8

På jobbet må du forberede dig på en del uro, hvor det bliver dig, der skal skabe orden i kaos. Du er god til at grave dig ned i opgaven og få lagt brikkerne i puslespillet om og skabe en helt ny vej.

Onsdag 10/8

Din partner eller en nær ven har brug for din omsorg og opmærksomhed. Kom ikke med alt for mange gode råd. Du skal i virkeligheden bare lytte og være til stede. I din iver for at hjælpe kan der være en tendens til, at du taler lidt for meget selv.

Torsdag 11/8

Har ferien tappet din fysik? Det er nok på tide, at du glemmer sommerdovenskaben og får startet et godt motionsprogram. I forvejen er du lidt af en livsnyder, og i øjeblikket er det særlig udtalt. Du er ikke meget for at få sved på panden.

Fredag 12/8

Kærlighedsplaneten Venus træder ind i dit tegn i dag, og det giver dig en charme og venlighed, der tiltrækker andre mennesker. Samværet med din partner og andre glider også let og ubesværet. Når du smiler til andre, får du også flere smil tilbage.

Lørdag 13/8

Pas lidt på budgettet. Der kan være en tendens til, at du ikke ser på kontoen, inden du beslutter dig for et køb. Du tænker ofte, at det er små beløb, du bruger, men når måneden er omme, er de små beløb blevet til en hel del.

Søndag 14/8

Din hverdag og vaner er i fokus, og i dag bruger du søndagen på at ændre på nogle af de vaner, der ikke er hensigtsmæssige. Det kan være en rytme, som ikke er hensigtsmæssig for din daglige trivsel. Det gælder kost, motion og ikke mindst søvn.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Løvens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn

610x200_woordy_dmjpg.jpg