Horoskop løve illustration
Foto: Ditte Breineberg Løven er et ildtegn.

Horoskop løve

Løven: Dagens horoskop

Løven er født mellem den 23. juli - 23. august. Løven er et ildtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Løven.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Løven er dit stjernetegn.

Uge 8: Her er dagens horoskop for Løven

Mandag 22/2

Er du i et fast parforhold, gør du dig mange tanker om jeres fælles økonomi. Omlægning af jeres vaner og daglige rutiner kan på længere sigt skabe et bedre og mere solidt fundament. Forvent ikke, at din partner tager initiativet, men præsenter dine idéer for vedkommende.

Tirsdag 23/2

Det er vigtigt at blive enige om prioriteringerne af de mange opgaver, der venter i dag og resten af ugen. Jo stærkere din plan er, jo bedre mulighed har du for at blive på sporet. Du må nemlig være forberedt på nogle pludselige ændringer sidst på dagen.

Onsdag 24/2

Der er en masse praktiske ting, du skal have styr på i dag. Det er en dårlig idé at forsøge at sætte tempoet op. Arbejdet kræver, at du har tålmodighed og finder helt ind til sagens kerne. Senere på dagen er der mulighed for at slappe lidt mere af.

Torsdag 25/2

Efter en tid med meget lidt overskud, kan du mærke, at det bliver lysere udenfor, og det vækker energien og livsgnisten hos et sommerbarn som dig. Løvens livseliksir er solen og dens varme, og efter en mørk tid er du i underskud på netop det.

Fredag 26/2

Du bør ikke satse på aktiviteter, der kræver den store fysiske indsats, da din energi ikke er på sit højeste i øjeblikket. Heldigvis er det ugens sidste arbejdsdag, og du bør sætte tempoet ned og gøre dig klar til weekenden.

Lørdag 27/2

Du har en god fornemmelse for alt det, der ligger under overfladen. Du forstår også alt det, der ikke bliver sagt. Du ved instinktivt, hvad der er sandt eller falsk. Er der nogen, der ikke taler sandt, ved du det med det samme.

Søndag 28/2

Er du i et fast parforhold, kan jeres fælles økonomi godt være et samtaleemne i dag. Måske er der brug for en god snak om, hvad I gerne vil prioritere, og hvilken vej I vil i livet. Det handler om de fælles værdier - både penge og om jeres fælles ressourcer som par.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Løvens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn