Horoskop løve illustration
SPONSORERET indhold

Løven: Dagens horoskop

Løven er født mellem den 23. juli - 23. august. Løven er et ildtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Løven.

Af: Amanda Schou Foto: Tikkie Elsøe
27. maj. 2024 | Horoskop | ALT for damerne

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på alt.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Løven er dit stjernetegn.

Uge 22: Her er dagens horoskop for Løven

Mandag 27/5

Der er særligt fokus på at afslutte vigtige projekter denne uge. Tag ansvar for det, der er dit – både arbejdsopgaver, følelser og reaktioner.

Tirsdag 28/5

De næste par dage kan føles både intense og fulde af kærlighed. Du har meget at give til den eller dem, du elsker. Gør, hvad du kan for at give kærlighed, støtte, hjælp og komplimenter fra et uselvisk og hjerteligt sted, ikke for at opnå noget specielt. Når du omgiver gavmildt herfra, fylder det sjovt nok også dit hjerte op samtidig.

Onsdag 29/5

De næste par dage er der en både rastløs og idérig energi til stede. Og du mærker den måske særligt i arbejdssammenhænge. Tag et øjeblik til at undersøge, hvornår dine gode idéer rent faktisk er værd at føre ud i livet, og hvornår de derimod handler mere om en irritation over tingene, som de er lige nu.

Torsdag 30/5

I dag kan vise sig at være sådan en dag, hvor du må gå tilbage til tegnebrættet og give dig selv mulighed for at blive klogere. Det kan føles irriterende eller endda ydmygende, især hvis du oftest er den, der bare stormer afsted med mod og styrke og brystet skudt frem. Giv dig selv mulighed for at genbesøge nogle temaer og overbevisninger, som du troede, du havde godt styr på.

Fredag 31/5

I dag er god til at sætte et punktum og til at værne om dine indre ressourcer. Det betyder kort sagt: Lad være med at love noget, du dybest set ikke kan overholde.

Lørdag 1/6

Hele weekenden er farvet af Månen i Vædderens tegn. Det giver en dynamisk og igangsættende weekend, hvor alt der står stille eller gentager sig selv, kan føles som en klods om foden. Brug ikke desto mindre noget af energien på også at prioritere gode pauser og til at orientere dig i, hvad du rent faktisk bruger dine kræfter på.

Søndag 2/6

Tag to minutter i dag til at undersøge, hvor du er på vej hen. Det er selvfølgelig et stort spørgsmål, men indimellem er det præcist viljen til at stoppe op, mærke efter og genorientere sig, der sætter dig fri til at bruge alle dine kræfter på en meningsfuld måde.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Løvens årshoroskop