Horoskop løve illustration
SPONSORERET indhold

Løven: Dagens horoskop

Løven er født mellem den 23. juli - 23. august. Løven er et ildtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Løven.

Af: Amanda Schou Foto: Tikkie Elsøe
04. dec. 2023 | Horoskop | ALT for damerne

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Løven er dit stjernetegn.

Uge 49: Her er dagens horoskop for Løven

Mandag 4/12

Brug dine kræfter på de projekter, der virkelig betyder noget i dag. Du har sikkert lidt ekstra overskud at gøre godt med, eller du mærker både drive og vedholdenhed til at komme i mål med det, der er særligt vigtigt. Det betyder også, at alle mulige andre, mindre projekter og forpligtelser måske må vente lidt.

Tirsdag 5/12

Det meste af december måned kommer kærlighedsplaneten til at stå i Skorpionens tegn, og her fortæller hun om den kærlighed, der er dyb og vedvarende. Brug gerne ekstra tid sammen med din familie og dem, du har elsket længe og dybt for på den måde at mærke Venusenergien her.

Onsdag 6/12

I dag kan føles lidt uklar eller ude af fokus. Skru ned for ambitionerne, og mind dig selv om, at din produktivitet og dit værd ikke er afhængige af hinanden!

Torsdag 7/12

Her kommer nu et par dage med fokus på at give slip på noget, der føles gammelt og udtjent. Måske er der nogle bestemte måder, du taler om dig selv på, der ikke længere er sande eller i hvert fald ikke længere gavner dig. Giv slip på dem. Og brug den kommende tid på at undersøge, hvilke nye tanker eller formuleringer du vil begynde at bruge for at give mere plads til den, du er.

Fredag 8/12

Al forandring eller forvandling kan føles besværlig i starten. Det kræver et overskud eller nogle ressourcer, som du så ikke kan bruge på alt muligt andet. Husk at holde gode pauser, og giv dig god tid.

Lørdag 9/12

Hvis du ikke allerede har pyntet lidt op til julen i stuerne, så er i dag en god dag at gøre det med ro og kreativitet. Slip kontrollen, og lad børn og barnlige sjæle hjælpe på deres egen måde.

Søndag 10/12

I dag kan føles rastløs for nogle, og måske også for dig. Måske mærker du det særligt, hvis du pludselig opdager, at du har forpligtet dig på mere end, du kan holde eller overskue.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Løvens årshoroskop