Horoskop løve illustration
Foto: Ditte Breineberg Løven er et ildtegn.

Horoskop løve

Løven: Dagens horoskop

Løven er født mellem den 23. juli - 23. august. Løven er et ildtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Løven.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Løven er dit stjernetegn.

Uge 42: Her er dagens horoskop for Løven

Mandag 14/10

Du er inde i en meget social periode, og der er specielt fokus på kommunikation og aftaler. Ugen egner sig derfor godt til alle former for forhandlinger. Du er skarp og vil gerne have det sidste ord. Det kan både være mundtlige og skriftlige aftaler, der kan komme på plads i dag.

Tirsdag 15/10

Det kan være svært at finde balancen mellem arbejde og privatliv i øjeblikket. Der sker hele tiden ændringer på jobbet, og det kan være svært at finde en rolig rytme. Det kræver hele tiden, at du skifter kurs og retning, hvilket giver en masse uro.

Onsdag 16/10

Du føler dig lidt træt og udkørt i dag. Din søvnrytme er ikke den bedste, og det er ikke usandsynligt, at du har haft svært ved at sove. Slut arbejdsdagen lidt tidligere, hvis du har muligheden, da koncentrationen alligevel ikke er optimal.

Torsdag 17/10

Du er rastløs og har svært ved at holde dig til én ting ad gangen. Men jo flere løse ender, du har, når dagen er omme, jo mere stresset bliver du. Du bliver hurtigt påvirket følelsesmæssigt, når du har for mange ting i gang.

Fredag 18/10

Nogle af dine kolleger kan godt være lidt stive og konservative i øjeblikket, og det kan godt give anledning til nogle barske diskussioner i dag. Du pakker ikke tingene ind, og din direkte facon får en ældre kollega til at blive meget stædig.

Lørdag 19/10

Nu er det tid til at hellige sig familien, og det gør du også med glæde. Du og familien benytter tiden til at hygge med naboer og gode venner. Det behøver ikke at være planlagt, da de spontane fester ofte er de sjoveste.

Søndag 20/10

Dagen egner sig rigtig godt til alle former for sociale aktiviteter, hvor du kan være sammen med mennesker, der har samme interesse som dig selv. Dit sociale behov er i hvert fald stort, og bor du alene, vil du helt sikkert opsøge selskab.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Løvens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn