Horoskop løve illustration
Foto: Ditte Breineberg Løven er et ildtegn.

Horoskop løve

Løven: Dagens horoskop

Løven er født mellem den 23. juli - 23. august. Løven er et ildtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Løven.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Løven er dit stjernetegn.

Uge 5: Her er dagens horoskop for Løven

Mandag 27/1

Vinteren har sat sine spor, og det kan blandt andet ses på vægten. Ugen egner sig derfor godt til at få ændret på nogle af de dårlige vaner. Lidt mere motion og lidt mindre god mad er et godt bud på en sundere livsstil. Det er kedeligt men nødvendigt.

Tirsdag 28/1

Din kontakt til andre mennesker glider let og ubesværet. Du nyder at udveksle idéer og holdninger med dine omgivelser, og luften er fyldt med hurtige replikker. Kvikke bemærkninger kan også bringe en lille flirt med sig.

Onsdag 29/1

Du er lidt introvert i disse dage, og du har ikke lyst til så meget social omgang. Det er dog svært at få lov til at være i fred, da der er mange, der gerne vil have noget af dig. Det kan godt føles hård at være så populær, men du må forsøge at gøre dig usynlig.

Torsdag 30/1

Du har brug for luft under vingerne i dag. Det kan også være, at du er på farten og er væk hjemmefra det meste af dagen. Du er nysgerrig og vil gerne udvide din horisont og viden. Det kan sagtens være, at du befinder dig i et studiemiljø.

Fredag 31/1

Der er ikke den store romantik, der præger dagen. Kast i stedet din kærlighed på de daglige arbejdsopgaver - Hér går det lidt bedre. Om aftenen kan du holde weekend med god samvittighed, og du kan lægge pc’en og mobilen væk.

Lørdag 1/2

Brug gerne dagen ude i den fri natur. Du har brug for lys og luft omkring dig. Hvis du har hund, vil en lang gåtur i det grønne være godt for krop og sjæl. Har du ikke en hund, kan du i stedet tage kæresten eller en god veninde under armen.

Søndag 2/2

Der er en del praktisk arbejde, som du bør tage fat på i dag. Men når du først er i gang, gør du ikke noget halvt, og derfor kommer du helt til bunds i bunkerne. Om aftenen kan der være noget omkring økonomi og budget, som skal ordnes.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Løvens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn