Horoskop løve illustration
Foto: Ditte Breineberg Løven er et ildtegn.

Horoskop løve

Løven: Dagens horoskop

Løven er født mellem den 23. juli - 23. august. Løven er et ildtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Løven.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Løven er dit stjernetegn.

Uge 25: Her er dagens horoskop for Løven

Mandag 17/6

Normalt nyder du at være i centrum og er ikke den, der gemmer sig, men i øjeblikket trækker du dig lidt væk fra det sociale. Du har brug for at være alene med dine tanker. Du vil dog stadig nyde samværet med gode venner.

Tirsdag 18/6

Du er meget sensitiv og følsom i dag, og du suger nærmest alle indtryk til dig. Du kan med fordel dyrke de kreative og musikalske sider af livet. Der kan også være en tendens til, at du dagdrømmer mere i dag. Det daglige arbejde føles tungt.

Onsdag 19/6

Du trækker dig lidt fra det fælles, for i stedet at være alene med dine tanker. Du har deltaget i så mange debatter og diskussioner, at det har tæret meget på dit psykiske overskud. Du gider simpelthen ikke at argumentere mere, når du taler for døve øre.

Torsdag 20/6

På jobbet må du forberede dig på udfordringer med kolleger og opgaver, der ikke glider ligeså let, som du kunne ønske dig. Der kan også være en tendens til, at nogle har en skjult dagsorden, og at nogle forsøger at manipulere med dig og dine kolleger.

Fredag 21/6

Du åbner igen for fællesskabet, og det giver masser af glæde. Det kan være en fælles interesse, f.eks. mode eller skønhed, der bringer jer sammen. Heldigvis er arbejdsugen ved at være overstået, og du kan derfor fokusere mere på en fritidsbeskæftigelse.

Lørdag 22/6

Det bliver en dejlig dag med mange sociale aktiviteter. Du nyder at være en del af fællesskabet og at være sammen med nogle, der deler dine interesser. Er du single, og leder du efter kærligheden, egner dagen sig godt til festligheder, flirt og dating.

Søndag 23/6

Du kan se frem til en forholdsvis stille søndag, hvor du trækker dig lidt tilbage fra fællesskabet. Du har brug for at lade dine batterier op igen. Dit fysiske overskud er ikke det bedste i øjeblikket, og det er vigtigt, at du afsætter tid til dig selv.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Løvens årshoroskop