Horoskop løve illustration
Foto: Ditte Breineberg Løven er et ildtegn.

Horoskop løve

Løven: Dagens horoskop

Løven er født mellem den 23. juli - 23. august. Løven er et ildtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Løven.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Løven er dit stjernetegn.

Uge 48: Her er dagens horoskop for Løven

Mandag 23/11

Som den festlige Løve, du er, savner du helt sikkert alt det sociale og muligheden for at opsøge alle livets fornøjelser i øjeblikket. Desværre er tiden desværre ikke til så mange festligheder, med mindre du kan skalere det lidt ned.

Tirsdag 24/11

Du kan godt lide at være midtpunkt og savner opmærksomheden. Du må være kreativ, da du trænger til at bryde med den grå hverdag. Har du børn, kan du se frem til en dejlig tirsdag med masser af kreativitet derhjemme.

Onsdag 25/11

Du har en optimistisk livsindstilling, og du er parat til at skifte sport, hvis tilværelsen bliver for kedelig. Hvis ikke du får den fornødne frihed på jobbet, vil du afsøge nye muligheder. Friheden betyder meget mere end trygheden i øjeblikket.

Torsdag 26/11

Du bør passe lidt på pengepungen, da det ikke er helt gratis alt sammen. Det hele skal helst være storslået og gerne i verdensklasse – ellers har det ikke din interesse. Derfor er der en stor risiko for at sprænge budgettet. Mindre kan måske også gøre det.

Fredag 27/11

Du er parat til at løbe større risici end normalt, fordi du er noget utålmodig i disse dage. Vend det lige med en anden, inden du handler. Der kan nemlig let være nogle små detaljer, som du har overset. Der skal findes nogle ekstra ressourcer, inden du kan komme videre.

Lørdag 28/11

Kærligheden overrasker, og dagen egner sig godt til at drøfte fremtidsmulighederne sammen med den, du elsker. Det kan også være, at I sammen aftaler at droppe juletraditionerne og gøre noget helt andet i år. Måske vælger I at rejse væk sammen?

Søndag 29/11

Du har meget fart på livet i øjeblikket, men energimæssigt og fysisk har du svært ved at følge med. Brug derfor søndagen på at slappe af og lade op til endnu en aktiv uge. Læg dig på sofaen med fjernbetjeningen i hånden, og lav så lidt som muligt.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Løvens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn