Horoskop løve illustration
Foto: Ditte Breineberg | Løven er et ildtegn.
ALT for damerne

Horoskop løve

Løven: Dagens horoskop

Løven er født mellem den 23. juli - 23. august. Løven er et ildtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Løven.

Af 08.jan.2018 Horoskop

Af astrolog Marina Elkhøj

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Løven er dit stjernetegn.

Uge 25: Her er dagens horoskop for Løven

Mandag 18/6
Dit sociale sindelag kommer rigtig til sin ret nu. Du kaster dig ud i mange fælles aktiviteter, og alle inklusive dig selv nyder godt af dit engagement.

Tirsdag 19/6
Du er meget sensitiv og følsom i dag, og du suger nærmest alle indtryk til dig. Du kan med fordel dyrke de kreative og musiske sider af livet.

Onsdag 20/6
Du trækker dig noget fra det fælles, for i stedet at være alene med dine tanker. Du har deltaget i så mange debatter og diskussioner at det har tæret meget på dit psykiske overskud.

Torsdag 21/6
Du er meget ambitiøs, især når det gælder kvaliteten. Du vil gerne aflevere et godt resultat, hvor ingen kan sætte en finger på dit arbejde.

Fredag 22/6
Du åbner igen for fællesskabet, og det giver masser af glæde. Det kan være en fælles interesse, f.eks. mode eller skønhed, der bringer jer sammen.

Lørdag 23/6
Det bliver en dag med mange aktiviteter, og du forsøger at være med i det hele, men det er bedre at vælge noget af det fra, og til gengæld være nærværende.

Søndag 24/6
Følelserne kan komme i kog i en gruppe eller i et samarbejde, fordi alle har en mening – og det er ikke nødvendigvis den samme.

Se alle horoskoper her

Læs Løvens årshoroskop


Henter...