Horoskop løve illustration
Foto: Getty Images | Løven er et ildtegn.
ALT for damerne

Horoskop løve

Løven: Dagens horoskop

Løven er født mellem den 23. juli - 23. august. Løven er et ildtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Løven.

Af 08.jan.2018 Horoskop

Af astrolog Marina Elkhøj

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Løven er dit stjernetegn.

Uge 8: Her er dagens horoskop for Løven

Mandag 19/2
Dit energiniveau er over middel her i begyndelsen af perioden. Udnyt det til at få noget fra hånden, for senere på ugen falder det en del.

Tirsdag 20/2
Skal der laves noget i jeres fællesskab, så forvent ikke, at din partner tager initiativet. Præsentér i stedet dine ideer for ham, og du vil se, at han i virkeligheden er meget lydhør over for dig.

Onsdag 21/2
Er du i et forhold så bemærk, at den økonomi, I er fælles om, kan trænge til at godt gennemsyn. Måske skal der ligefrem en omlægning af en del af de daglige vaner til, for at skabe et mere solidt grundlag.

Torsdag 22/2
Stemningen på jobbet er god, og arbejdet glider let og ubesværet. Tager du en hjemmebagt kage med til kollegerne, gør det dagen helt perfekt.

Fredag 23/2
En fredag, hvor du tager forskud på weekenden. Du har mere lyst til fornøjelser end hårdt og kedeligt arbejde.

Lørdag 24/2
Der er masser af kærlighed i luften, og andre mennesker er imødekommende og meget venlige. Det er svært at blive uvenner med nogen i dag.

Søndag 25/2
Søndagen står i rengøringens tegn – så frem med støvsugeren og gulvskrubben. Når du først er i gang, føles det ikke så slemt. 

kkert, du vil synes om den forhåndsreaktion du får.

Se alle horoskoper her

Læs Løvens årshoroskop


Henter...