Horoskop løve illustration
Foto: Getty Images | Løven er et ildtegn.
ALT for damerne

Horoskop løve

Løven: Dagens horoskop

Løven er født mellem den 23. juli - 23. august. Løven er et ildtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Løven.

Af 11.dec.2017 Horoskop

Af astrolog Marina Elkhøj

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Løven er dit stjernetegn.

Uge 50: Her er dagens horoskop for Løven

Mandag 11/12
Du dater lystigt, og det er let for dig at skabe den første kontakt. Du er sikkert ganske uforberedt, men lynet kan slå ned fra en klar himmel, i form af søde ord og romantik.

Tirsdag 12/12
Du har brug for at få anerkendelse for din indsats i forbindelse med et større projekt. Bliv ikke skuffet, hvis anerkendelsen udebliver – den skal nok komme på et senere tidspunkt.

Onsdag 13/12
Det indre legebarn kikker frem. Du elsker at spille spil, der kan stimulere dig mentalt; Trivial Pursuit, Kriblekryds og lignende quizlignende spil, hvor man konkurrerer på paratviden.

Torsdag 14/12
En ven eller bekendt kan pludselig vende på en tallerken og løbe fra en aftale. Det påvirker dig følelsesmæssigt, og du har svært ved at skjule din irritation og skuffelse.

Fredag 15/12
Du har brug for social kontakt og føle at du er en del af fællesskabet. Vennerne og dem, du deler dine interesser med betyder meget for dig i dag.

Lørdag 16/12
Hvad enten ”tosomheden” er ny eller gammel for dig, så nyder du den helt oven ud sammen med din udkårne lige nu.

Søndag 17/12
Træk stikket ud og hold tidlig juleferie. Du har brug for at trække dig tilbage fra al virvaret. Brug dagen derhjemme i selskab med familien.

 

Se alle horoskoper her

Læs ALT for damernes store sommerhoroskop for løven


Henter...