Horoskop løve illustration
SPONSORERET indhold

Løven: Dagens horoskop

Løven er født mellem den 23. juli - 23. august. Løven er et ildtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Løven.

Af: Marina Elkhøj Foto: Tikkie Elsøe
05. dec. 2022 | Horoskop | ALT for damerne

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Løven er dit stjernetegn.

Uge 49: Her er dagens horoskop for Løven

Mandag 5/12

Du kan have svært ved at sætte dig igennem og sige fra i disse dage. Der kan være en tendens til, at alle opgaverne derfor lander på dit bord. Du kunne godt ønske dig lidt mere ansvarlighed fra dine kolleger. Du er en optimistisk sjæl, men husk at sige nej engang imellem.

Tirsdag 6/12

Sæt tempoet ned, og ret opmærksomheden mod detaljerne. Det hjælper ikke noget at springe over, hvor gærdet er lavest. Det er nemlig en Løve-disciplin, men det duer ikke i dag. Der er ingen genveje til et godt resultat i øjeblikket.

Onsdag 7/12

Tjek dine kvitteringer en ekstra gang, inden du forlader butikken. Der kan være en detalje, du har overset, eller du er blevet snydt for en rabat. Det er heller ikke i dag, at du skal investere i dyre ting, du ikke kan købe kontant. Løfterne er højere, end den reelle værdi er.

Torsdag 8/12

Arbejdsopgaverne og det daglige arbejde kan godt føles tungt i øjeblikket. Du trænger i den grad til juleferie, men inden du kan holde fri, er der et større projekt, der skal følges til dørs. Når du er færdig med projektet, vil resultatet være noget, du kan være stolt af.

Fredag 9/12

Er der julefrokost på jobbet, kan du regne med en sjov aften. Har du børn, bliver det også en dag, hvor samværet med børn eller børnebørn giver dig stor glæde – specielt fordi julen er lige om hjørnet. Uanset om du har børn eller ej, er du i legehumør.

Lørdag 10/12

Alle former for spil og kreative aktiviteter, der stimulerer dig mentalt, har din opmærksomhed – fx et spil Trivial Pursuit eller andre sjove selskabslege, hvor der konkurreres på viden og indsigt. Du kan lide at være centrum for begivenhederne, og du underholder gerne med sjove bemærkninger, der sætter liv i festen.

Søndag 11/12

Du kan se frem til en hyggelig søndag i samvær med familien. Der er fokus på traditioner og juleforberedelser. Eftermiddagen egner sig godt til samvær med familiemedlemmer - unge som gamle. Inviter gerne til lidt gløgg og æbleskiver.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Løvens årshoroskop