TILMELD DIG KVINDELØBET SENEST D. 30. APRIL FOR KUN 259 KR.

Horoskop løve illustration
Foto: Ditte Breineberg Løven er et ildtegn.

Horoskop løve

Løven: Dagens horoskop

Løven er født mellem den 23. juli - 23. august. Løven er et ildtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Løven.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Løven er dit stjernetegn.

Uge 16: Her er dagens horoskop for Løven

Mandag 15/4

Du udstråler godt humør og stabilitet. Du er meget entusiastisk med det du kaster dig over, og det er i en sådan grad, at det smitter af på dine omgivelser. Du har i det hele taget en fantastisk optimisme, der kan bringe dig langt.

Tirsdag 16/4

I øjeblikket udvider du din horisont mentalt og skaber kontakter til mennesker fra andre sociale kredse end din egen. Kontakt til udlandet kan blive aktuelt. Måske overvejer du et job i udlandet eller et job, der kan give dig mere frihed, end du har nu.

Onsdag 17/4

Du er meget udadvendt og kontaktskabende. Det er både når det gælder mennesker fra andre sociale cirkler end dine egne, og når det blot gælder om at møde nogen, der kan udvide din horisont. Du er også meget nysgerrig på, hvad der ligger bag andre menneskers adfærd.

Torsdag 18/4

Det bliver en dag, hvor du er meget på farten. Du bruger meget tid på at komme fra sted til sted, og mødes med forskellige mennesker. Der kan også være tale om en masse vigtige aftaler, som skal på plads i dag. Tiden går hurtigt, og inden du ser dig om, er det aften.

Fredag 19/4

Der skal træffes nogle hurtige beslutninger i dag, men det bliver ikke nødvendigvis let, da det betyder et mærkbart retningsskift i dit liv. På længere sigt vil det dog give dig en mere stabil hverdag, men også et større ansvar.

Lørdag 20/4

Hvis kærligheden har ligget lidt stille i den sidste tid, kan du se frem til et positivt skift i weekenden. Du ser mere optimistisk på kærligheden og dit parforhold, og der er grobund for nogle gode samtaler om fremtiden og om de drømme, I har sammen.

Søndag 21/4

Dagen egner sig godt til sportslige eller kreative aktiviteter. Det er lysten, der driver dig frem i dag. De kedelige pligter lader du gerne ligge til en anden dag. Samvær med børn og barnlige sjæle vil også få smilet frem på din læber.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Løvens årshoroskop