Horoskop løve illustration
Foto: Ditte Breineberg Løven er et ildtegn.

Horoskop løve

Løven: Dagens horoskop

Løven er født mellem den 23. juli - 23. august. Løven er et ildtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Løven.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Løven er dit stjernetegn.

Uge 32: Her er dagens horoskop for Løven

Mandag 3/8

Du har en stærk udstråling, og du starter ugen med masser af energi og gå-på-mod. Du er udadvendt og god til at tage nye initiativer. Dagen egner sig godt til at sætte nye projekter og opgaver i gang, og du går gerne forrest.

Tirsdag 4/8

Du kan være ganske hård i din måde at udtrykke dig på, hvilket kan give anledning til uoverensstemmelser mellem dig og en kollega ved ugens udgang. Specielt uretfærdigheder kan gøre dig vred i øjeblikket. Det kan også være en anden kollega, som du forsvarer.

Onsdag 5/8

Du er meget udadvendt og social, og andre mennesker føler sig godt underholdt i dit selskab. Du er i det hele taget god til at få andre til at føle sig godt tilpas, og det gør alle former for samarbejde lettere. Du har selv de positive ”briller” på.

Torsdag 6/8

Selvom du er meget social i øjeblikket, har du brug for at fordybe dig i nogle ting i dag. Derfor arbejder du bedst alene. Find et sted, hvor du kan være dig selv, og har du muligheden for at arbejde hjemmefra, vil det være en fordel.

Fredag 7/8

Det er fredag og snart weekend. Det kan også mærkes på stemningen på jobbet. Humøret hos de fleste er højt, og du bidrager gerne med sjove og kvikke bemærkninger. Eftermiddagen kan med fordel afsluttes med fredags-øl sammen med kollegerne.

Lørdag 8/8

Selv om du er meget social og udadvendt i øjeblikket, er du meget privat, når det gælder dine følelser. Er der en, der står dit hjerte nær, holder du det for dig selv – men er det nu også en god idé? Du er en stolt natur, og måske er du bange for, at det ikke er gengældt.

Søndag 9/8

Der sker ikke så meget i dag, og søndagen egner sig mest til at få styr på de praktiske opgaver derhjemme. Det er sandsynligvis ikke det, du har mest lyst til, men det skal gøres. Hvis du er lidt disciplineret, behøver det ikke tage hele dagen.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Løvens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn