Horoskop løve illustration
SPONSORERET indhold

Løven: Dagens horoskop

Løven er født mellem den 23. juli - 23. august. Løven er et ildtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Løven.

Af: Amanda Schou Foto: Tikkie Elsøe
29. maj. 2023 | Horoskop | ALT for damerne

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Løven er dit stjernetegn.

Uge 22: Her er dagens horoskop for Løven

Mandag 29/5

Ugen starter i et lavpraktisk og fokuseret gear, hvor du både har entusiasme og beslutsomhed til at komme i gang og komme i mål.

Tirsdag 30/5

I dag er der medvind på dine ord. Det er nemt for dig at fortælle, hvor du vil hen – dine intentioner og dine handlinger står i knivskarp forbindelse.

Onsdag 31/5

Hvis du har drømt om en astrologisk anledning til at bede om lønforhøjelse eller bare bredere, større anerkendelse for dit arbejde, så kan de her dage pege dig i de rigtige retninger. Vær villig til at acceptere, at det måske ikke er den retning, du selv havde udtænkt.

Torsdag 1/6

Her er en anspændt og lidt besværlig, men også indsigtsgivende dag. Brug tid på at passe på det, der føles nærende og meningsfuldt og gør, hvad du kan for at være lydhør og blive på egen banehalvdel.

Fredag 2/6

I dag er der nogen, der længes efter at blive set og mødt på nye måder. Det behøver ikke være dit ansvar, men se måske alligevel, om her også ligger en invitation til dig til at bryde op med status quo.

Lørdag 3/6

Denne lørdag er blød og hengiven, og i første omgang vil du måske hellere lave noget, end bare at føle alle følelserne. Læg mærke til, om det passionerede nogle gange distraherer dig fra det hengivne og nærværende.

Søndag 4/6

Dagens fuldmåne minder dig om at blive bred hen over brystkassen og tage på eventyr. Brug tid på at fejre dig selv, dit mod og din vilje til at lære nyt og bryde igennem fastlåste forestillinger om, hvem eller hvordan du er!

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Løvens årshoroskop