Horoskop løve illustration

Foto: Ditte Breineberg Løven er et ildtegn.

Horoskop løve

Løven: Dagens horoskop

Løven er født mellem den 23. juli - 23. august. Løven er et ildtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Løven.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Løven er dit stjernetegn.

Uge 43: Her er dagens horoskop for Løven

Mandag 25/10

Dit bagland og din familie betyder meget for dig – og de udgør et stærkt fundament for dig. Men der kan være en tendens til, at du og din partner ikke vil samme vej. Din partner er lidt mere eventyrlysten, end du er.

Tirsdag 26/10

Dagen egner sig godt til at starte nye projekter og finde en helt ny vej. Det kan både være i forbindelse med dit job, men det kan også handle om din familie og dit privatliv. Der er blot spørgsmålet, om du tør gøre noget helt utraditionelt og anderledes.

Onsdag 27/10

Du er god til at finde på overspringshandlinger i dag. Du er faktisk lidt doven, og med mindre det er noget sjovt, gider du ikke at lave så meget i dag. Som den Løve, du er, har du også brug for lidt opmærksomhed, så derfor fjoller du gerne for at få lidt spotlight.

Torsdag 28/10

Du er meget skarp og lidt hård i din tone i øjeblikket, men med lidt humor slipper du godt afsted med det meste. Det er nemlig vigtigt for dig at få sagt, det der skal siges, så andre ikke er i tvivl om, hvad du mener om en bestemt sag.

Fredag 29/10

Fredagen byder på rutinearbejde. Der sker ikke så meget på jobbet, men der er en del arbejde, du skal være færdig med, inden du kan holde weekend. Men hvis ikke du gør noget aktivt for at få andre til at hjælpe, kommer du til at sidde med det selv.

Lørdag 30/10

Kedelige og rutineprægede opgaver keder dig gevaldigt i dag. Du vil hellere gå i gang med de nye og mere spændende projekter. Det betyder også, at du næppe bruger lørdagen derhjemme. Du vil gerne ud mellem andre mennesker.

Søndag 31/10

Det bliver en dejlig søndag, som egner sig godt til at være sammen med dem, du elsker. Det kan være dine børn eller din kæreste. Er du single, kan søndagen sagtens bruges til at date. Der er i hvert fald mange muligheder for at bruge søndagen i kærlighedens navn.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Løvens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn