Horoskop løve illustration

Foto: Ditte Breineberg Løven er et ildtegn.

Horoskop løve

Løven: Dagens horoskop

Løven er født mellem den 23. juli - 23. august. Løven er et ildtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Løven.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Løven er dit stjernetegn.

Uge 4: Her er dagens horoskop for Løven

Mandag 24/1

Selv om det er koldt udenfor, er der varmt i dit hjerte. Når det gælder kærligheden, kan du se frem til en dejlig dag, hvor du tager nogle vigtige beslutninger. Måske skaber du på trods af store afstande kontakt til en, der står dit hjerte meget nær.

Tirsdag 25/1

Du må være forberedt på nogle diskussioner med din partner om, i hvilken retning I skal. Det er nemlig ikke sikkert, at I er helt enige. Din partner er lidt af en rebel og er ikke lige sådan at overtale. Det klogeste, du kan gøre, er at give vedkommende længere snor.

Onsdag 26/1

Økonomien er ved at komme i fokus. Du og din partner ser ikke helt ens på den ting. Du er ganske påholdende, måske også mere end nødvendigt, og din partner er den mere ødsle type. Det er vigtigt, at I bliver enige!

Torsdag 27/1

Der er mange forandringer i sigte, når det gælder dit job og din karriere, og i dag må du være forberedt på, at et samarbejde tager en uventet drejning. Det kan godt give anledning til nogle heftige diskussioner, da du slet ikke var forberedt på udfaldet.

Fredag 28/1

Du har et stort behov for at udveksle idéer og nye muligheder med andre i din nærhed. Du nyder livet med den, du elsker. Du er inde i en periode, hvor dit parforhold og samværet med andre generelt glider lettere end ellers.

Lørdag 29/1

Du gider ikke at lave noget i dag, medmindre det er sjovt. Heldigvis er der rigtig gode muligheder for at udfolde dit festgen, og du vil nyde at sætte liv i festen. Ingen tvivl om, at du hurtigt bliver festens midtpunkt. Er du single, er der rigtig gode muligheder for flirt og dating.

Søndag 30/1

Det handler meget om alle andre mennesker i øjeblikket. Måske skulle du hive søndagen ud og bruge den på noget helt for dig selv. Sluk telefonen, og lav et midlertidigt forsvindingsnummer, ellers kan det blive svært at være i fred.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Løvens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn