Horoskop løve illustration
Foto: Ditte Breineberg Løven er et ildtegn.

Horoskop løve

Løven: Dagens horoskop

Løven er født mellem den 23. juli - 23. august. Løven er et ildtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Løven.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Løven er dit stjernetegn.

Uge 18: Her er dagens horoskop for Løven

Mandag 3/5

Din viljestyrke er second to none lige for tiden. Der er stort set ikke den ting, du sætter dig for, du ikke kan gennemføre. Du er eksemplarisk målrettet og intenst arbejdende. Du er god til at overkomme forhindringer ved at løse tingene på en anderledes måde.

Tirsdag 4/5

Du arbejder dig støt og roligt gennem opgaverne. Dine ambitioner fejler ikke noget, og din stolthed forbyder dig at aflevere noget i en dårlig kvalitet. Du vil gerne sætte dit personlige aftryk på tingene, og det gør du på din helt egen måde.

Onsdag 5/5

Der er en samarbejdspartner, der ikke er så risikovillig, som du selv er. Derfor må du forberede dig på modstand midt i en ellers succesrig tid på jobbet. Brug gerne tid på en solid plan, der kan berolige vedkommende lidt.

Torsdag 6/5

Du bør være lidt mere omhyggelig med detaljerne, hvis du ikke skal miste overblikket. Der kan være en tendens til, at du koncentrerer dig mest om de overordnede rammer, mens du glemmer, at små detaljer let kan sætte en stopper for det hele.

Fredag 7/5

Du er meget kreativ i øjeblikket, og du vil helst ikke høre på de kedelige detaljer, om hvad der ikke kan lade sig gøre. Du synes, at dine kolleger eller medarbejdere er negative og pessimistiske. Men giv det lige en tanke. Der kan være noget om snakken.

Lørdag 8/5

Lørdagen egner sig godt til at sætte nye projekter i søen. Det kan være nogle mål, som du sætter sammen med din partner. Du har en stor trang til at skabe mere frihed i dit liv, og du trives ikke med et 8-16 job længere.

Søndag 9/5

Selv om det er søndag, er du meget målrettet. Du har din opmærksomhed og dine tanker rettet mod fremtiden. Måske skulle du bruge dagen på at læse nye stillingsopslag, der kan tilfredsstille din trang til forandring.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Løvens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn