Horoskop løve illustration

Foto: Tikkie Elsøe Løven er et ildtegn.

Horoskop løve

Løven: Dagens horoskop

Løven er født mellem den 23. juli - 23. august. Løven er et ildtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Løven.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Løven er dit stjernetegn.

Uge 21: Her er dagens horoskop for Løven

Mandag 23/5

Det bliver en dejlig dag med fokus på samarbejde og fællesskab. Venskaber, der rækker ud over dine normale cirkler, er aktuelle. Du er god til at bruge dit netværk – også dét, der rækker ud over Danmarks grænser. 

Tirsdag 24/5

Dine gode evner til at bruge dit netværk optimalt i øjeblikket er med til at øge din indtjening. Kærligheden trives også bedst uden for dit lokale miljø. Er du single, har netdating også gode muligheder lige nu.

Onsdag 25/5

Det er ikke usandsynligt, at ferie i udlandet eller rejser i forbindelse med dit erhverv vil komme på tale. Eller måske starter du på en ny uddannelse, som vil forbedre dine karrieremuligheder. Det kan meget vel handle om ny teknologi, som har fanget din interesse.

Torsdag 26/5

Er du single, og leder du efter kærligheden? Så er dine muligheder rigtig gode gennem vennekredsen eller gennem dit netværk generelt. Det kan også være gennem en interesse, at du møder kærligheden i dag. Du har let ved at komme i kontakt med andre.

Fredag 27/5

Der bliver travlt på jobbet, og der er meget usikkerhed om fremtiden. Der sker nemlig hele tiden forandringer, der betyder, at du må ændre kurs. Hvad der var fokus på i går, kan være noget helt andet i dag. Det kan godt påvirke dig følelsesmæssigt.

Lørdag 28/5

Du kan se frem til en sjov weekend med masser af festligheder. Er du single, vil du ikke mangle bejlere og invitationer. Det kan måske ovenikøbet være svært at vælge mellem de mange tilbud. Du møder mange mennesker med internationale forbindelser.

Søndag 29/5

Du er nysgerrig og udadvendt, og du søger derfor sammen med andre mennesker. Dagen egner sig godt til alle former for netværk, hvor du kan debattere og vende dine idéer med andre. Du kan derfor se frem til en livlig søndag med masser af selskab.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Løvens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn

610x200_woordy_knap2.jpeg