Horoskop løve illustration
Foto: Ditte Breineberg Løven er et ildtegn.

Horoskop løve

Løven: Dagens horoskop

Løven er født mellem den 23. juli - 23. august. Løven er et ildtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Løven.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Løven er dit stjernetegn.

Uge 14: Her er dagens horoskop for Løven

Mandag 30/3

Du er selv fyldt med optimisme og eventyrlyst, men du må forberede dig på, at andre omkring dig ser knapt så lyst på livet. Det kan derfor godt blive en dag, hvor du møder surhed og negativitet. Kærligheden er heller ikke så opløftende i dag.

Tirsdag 31/3

Hverdagen er ikke helt, som den plejer i dag. Der er vendt op og ned på de vaner og rutiner, som du ellers er vant til. Det er er ikke usandsynligt, at du udvider dine kompetencer betydeligt i øjeblikket og får mere ansvar lagt på dine skuldre.

Onsdag 1/4

Din viden er stor, og du bør dele den med andre. Det er ikke usandsynligt, at du i disse dage befinder dig i en situation, hvor du underviser andre. På jobbet kan du være den, som har de erfaringer, der skal til for at udbrede din viden til andre.

Torsdag 2/4

Du bliver let påvirket af andre menneskers pessimisme og begrænsninger. Du ser ikke tingene i det samme negative lys, da du ser nye muligheder fremfor begrænsninger. Giv dig selv lov til at håbe og glædes, og lad ikke andre tage din livsglæde fra dig.

Fredag 3/4

En kollega eller chef er ikke så samarbejdsvillig. Vedkommendes opførsel gør dig i dårligt humør. Fortæl vedkommende, at det gør dig ked af det i stedet for at lade som ingenting. Du gemmer dig ofte bag en joke eller sjov bemærkning, men vær i stedet for ærlig og åben.

Lørdag 4/4

Når det gælder kærlighed og parforhold, må du være forberedt på en dag med udfordringer. Det kan meget vel handle om, at kærligheden forpligter. Det hjælper ikke at pege fingre. I skal begge tage ansvaret for parforholdet.

Søndag 5/4

Venskab og arbejde flyder lidt sammen i dag. Det kan være, at du bruger søndagen sammen med dine kolleger, eller at du tager fat på noget arbejde sammen med dine venner. Det bliver i hvert fald en aktiv dag, hvor du samtidig får dækket dit sociale behov.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Løvens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn