Horoskop løve illustration
Foto: Getty Images | Løven er et ildtegn.
ALT for damerne

Horoskop løve

Løven: Dagens horoskop

Løven er født mellem den 23. juli - 23. august. Løven er et ildtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Løven.

Af 08.jan.2018 Horoskop

Af astrolog Marina Elkhøj

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Løven er dit stjernetegn.

Uge 16: Her er dagens horoskop for Løven

Mandag 16/4
Du vover dig ud i områder, hvor du ikke plejer at være. Det giver stor inspiration og kan ændre dit syn på retfærdighed – og hvordan man opnår den.

Tirsdag 17/4
Der skal helst ske noget i dag, og du keder dig hurtigt. Hvis det hele bliver lidt for stillestående efter din smag, må du arrangere en spontan fest.

Onsdag 18/4
Har du planlagt rejse- eller uddannelsesaktiviteter nu, så skal du være forberedt på, at planerne skal revideres, og sikkert i sidste øjeblik.

Torsdag 19/4
Arbejdet kan blive ganske lidenskabeligt i dag. Energien og pulsen kommer op i et ekstra højt gear.

Fredag 20/4
Dagen er en konfliktdag. Det kan være din partner eller en nær ven, du pludselig ikke er helt på bølgelængde med. Heldigvis varer uoverensstemmelsen kun kort.

Lørdag 21/4
En fælles interesse kan skabe en nær og tæt kontakt mellem dig og din elskede. I denne situation er i ligeværdige partnere.

Søndag 22/4
Selv om det er søndag, er der mange forpligtelser, som du er nødt til at tage hånd om. Du får desværre ikke lov til at ligge på sofaen hele dagen.

Se alle horoskoper her

Læs Løvens årshoroskop


Henter...