Horoskop løve illustration

Foto: Ditte Breineberg Løven er et ildtegn.

Horoskop løve

Løven: Dagens horoskop

Løven er født mellem den 23. juli - 23. august. Løven er et ildtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Løven.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Løven er dit stjernetegn.

Uge 29: Her er dagens horoskop for Løven

Mandag 19/7

Du har masser af energi og gåpåmod, men det er, som om du alligevel kommer dårlig fra start i dag. Du er for ivrig, og du er ikke i stand til at sælge budskabet på den rigtige måde. Det betyder, at du kommer til at stå med det hele selv.

Tirsdag 20/7

Andre kan godt betro dig alverdens hemmeligheder i øjeblikket. Du er loyal og holder kortene tæt ind til kroppen. Du kan også godt lide at hjælpe fra kulissen, hvor du kan holde dig selv i baggrunden. Normalt kan du ellers godt lide rampelyset, men i øjeblikket er det anderledes.

Onsdag 21/7

Det er ikke sikkert, at du og din partner er helt enige om, hvilken retning I skal – og i dag synes du, at din partner er lidt barnlig og urimelig. Din egen tålmodighed er ikke så stor, og derfor kan det være let at blive uenige.

Torsdag 22/7

Dine kreative evner vil blomstre særlig meget i denne tid. Det bliver også en dejlig tid for samvær med børn og barnlige sjæle. Du bliver nemlig meget irriteret, hvis du bliver begrænset af stramme regler og rammer. Du vil gerne udfolde din skabertrang, som er meget stærk.

Fredag 23/7

En sød hemmelighed fylder dit sind og dine tanker i dag. Måske er der en hemmelig forelskelse på spil i disse dage. Du er god til at flirte i øjeblikket, men hvor god er du til at vise dine inderste følelser? Det er lettere for dig at være kæk og sjov end følsom og ærlig.

Lørdag 24/7

Det bliver en dag med en del sociale aktiviteter. Du løber fra det ene til det andet. Er du bange for at gå glip af noget? Ellers egner dagen sig rigtig godt til sportslige aktiviteter, hvor du får brugt noget af den energi, som du har.

Søndag 25/7

Der ligger en del praktiske opgaver og venter på dig, men det er ikke lysten, der driver dig. Hvis du selv kan bestemme, bruger du søndagen på noget sjovt. Det er op til dig og din samvittighed, men det er mest sandsynligt, at du vælger det sjove.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Løvens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn