Horoskop løve illustration
Foto: Ditte Breineberg | Løven er et ildtegn.
ALT for damerne

Horoskop løve

Løven: Dagens horoskop

Løven er født mellem den 23. juli - 23. august. Løven er et ildtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Løven.

Af 06.aug.2018 Horoskop

Af astrolog Marina Elkhøj

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Løven er dit stjernetegn.

Uge 33: Her er dagens horoskop for Løven

Mandag 13/8
Du er både glad og imødekommende, og det mærker dine omgivelser. Det er sikkert grunden til, at så mange gerne vil være i dit selskab.

Tirsdag 14/8
Dagen tegner godt for amourøse eller kærlighedsfyldte stævnemøder. Det er nu, du skal slå til, hvis du savner en partner.

Onsdag 15/8
Når man smiler til verden, smiler den igen. Du kommer let i kontakt med andre mennesker, og samtalen glider let og ubesværet.

Torsdag 16/8
Har ferien tappet din fysik? Det er nok på tide, at du glemmer sommerdovenskaben og får startet et godt motionsprogram.

Fredag 17/8
Du har lyst til at være sammen med andre i dag. Start en god dialog om fælles interesser - det bringer jer tættere sammen.

Lørdag 18/8
Du er lidt af et luksus-dyr i øjeblikket, og du sætter stor pris på kvalitet, men budgettet ser ud til at kunne holde til de ekstravagante vaner.

Søndag 19/8
Dine madvaner er i fokus, og en ny og helt anderledes kostplan kan komme på tale. Måske har ferien sat et par ekstra kilo på sidebenene.

Se alle horoskoper her

Læs Løvens årshoroskop


Henter...