Horoskop løve illustration
Foto: Ditte Breineberg Løven er et ildtegn.

Horoskop løve

Løven: Dagens horoskop

Løven er født mellem den 23. juli - 23. august. Løven er et ildtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Løven.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Løven er dit stjernetegn.

Uge 34: Her er dagens horoskop for Løven

Mandag 19/8

Du har heldet med dig i næsten alt, hvad du gør. Din selvtillid er i top, og du har meget af give af. Dit humør er højt, og du ser generelt lyst på tilværelsen i øjeblikket. Du har meget på hjertet, og du deler gerne ud af din viden til andre.

Tirsdag 20/8

Du har næsten uanede ressourcer, og du kan derfor overkomme mere end normalt i dag. Brug dagen på fysiske aktiviteter. Find gerne ned i det nærmeste fitnesscenter og få pulsen op. Du kan godt lide at mærke din krop i øjeblikket.

Onsdag 21/8

Er du single, og leder du efter kærligheden, har du gode ods i dag. Du er charmerende og udadvendt, og du er god til at flirte på en let og charmerende måde. Når du taler med andre, er du hurtig til at gribe ordene i luften og returnere en sjov bemærkning.

Torsdag 22/8

Du er god til at bruge penge i øjeblikket, men heldigvis har du også en god indtægt. Men når måneden er omme, er det ikke sikkert, at der er det store overskud på kontoen. Du sparer næppe op, men lever livet.

Fredag 23/8

Kærligheden har gode vilkår. Nyd livets gode sider sammen med den, du elsker. Er du single, kan du med fordel bruge fredagen på en sjov aften i byen. Find sammen med nogle gode veninder. Det bliver helt sikkert ikke en kedelig aften.

Lørdag 24/8

Der er fokus på fællesskab og samarbejde i dag, og det føles godt at være en del af gruppen. Du har meget at bidrage med selv, og du har måske allerede en idé om, hvordan tingene skal gøres. Men forvent ikke, at andre er ligeså godt forberedte.

Søndag 25/8

Formiddagen bliver den mest livlige og sociale. Senere på dagen har du brug for at trække dig lidt væk fra andre og blot være dig selv. Du føler dig mere sensitiv end ellers, og du har brug for at mærke efter, hvad du føler, og hvad du selv har behov for.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Løvens årshoroskop