Horoskop tvilling illustration
Foto: Ditte Breineberg Tvillingerne er et lufttegn.

Horoskop tvilling

Tvillingen: Dagens horoskop

Tvillingerne er født mellem den 22. maj - 21. juni. Tvillingerne er et lufttegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Tvillingerne.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Tvillingerne er dit stjernetegn.

Uge 8: Her er dagens horoskop for Tvillingerne

Mandag 22/2

Du har brug for plads omkring dig, og du har det bedst i utraditionelle omgivelser, hvor der er højt til loftet. I naturen er der meget højt til loftet. Dagen kan også byde på kurser eller noget, der på anden vis udvider din horisont.

Tirsdag 23/2

Du har fokus på karrieren, og du evner at sætte dig selv i centrum. Der bliver lagt mærke til din person og de initiativer, du sætter i gang. Du er meget ambitiøs, og dagen er velegnet til at få sat et projekt i gang og tænke langsigtet.

Onsdag 24/2

Det har været en udfordrende periode for kærligheden, men nu ser det lysere ud. En stridig person bevæger sig ud af dit synsfelt. Leder du efter kærligheden, er vennekredsen og dit netværk et godt sted at starte.

Torsdag 25/2

Det er ikke den individuelle indsats, der tæller. Det er det fælles bidrag. En fælles interesse skaber den rette stemning. Man kan ikke udrette store resultater alene, og derfor er det en god investering at have andre med sig.

Fredag 26/2

Du kan møde nye og spændende mennesker, der udvider din horisont. En fælles interesse eller internationale emner kan føre jer sammen. Du suger viden til dig fra alle sider. Herefter danner du dig et overblik og et grundlag, som du kan træffe beslutninger på.

Lørdag 27/2

En lidenskab kan gribe om sig. Pas lidt på pengene i dag. Det går lidt for stærkt med forbruget. Det bliver hurtigt for let at sidde i sofaen og bestille ting hjem. Tænk over det til i morgen. Behovet kan sagtens være et andet, når du kigger på det efter en nats søvn.

Søndag 28/2

Selv om det er søndag, er du meget fokuseret og målrettet. Du vil gerne se nogle konkrete resultater af din indsats. Inden dagen er omme, kan du med tilfredshed sætte hak ved en masse ting, du har fået ordnet. Du klatter ikke tiden væk.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Tvillingens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn