Horoskop tvilling illustration
Foto: Ditte Breineberg Tvillingerne er et lufttegn.

Horoskop tvilling

Tvillingen: Dagens horoskop

Tvillingerne er født mellem den 22. maj - 21. juni. Tvillingerne er et lufttegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Tvillingerne.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Tvillingerne er dit stjernetegn.

Uge 15: Her er dagens horoskop for Tvillingerne

Mandag 6/4

Forvent ikke, at du får meget tid til dig selv. Det bliver en hektisk uge med mange kontakter og sociale aktiviteter, som er med til at udvikle dine kommunikative talenter. Der kan også være tale om kontakter til udlandet.

Tirsdag 7/4

Du har en fantastisk evne til at sælge et budskab, så andre bliver revet med. Du er god til at beskrive tingene på en positiv måde og sælge drømme. Arbejder du inden for reklamebranchen, er du god til at få dine budskaber ud over rampen.

Onsdag 8/4

Du kan se frem til en dejlig dag, hvor samarbejdet med andre glider let og ubesværet. Dem, du møder, kan du lærer meget af, og de kan være med til at udvide din horisont betydeligt. Der er i det hele taget meget energi i samarbejdet.

Torsdag 9/4

Det bliver en dag, hvor du koncentrerer dig om de daglige opgaver og rutiner. Du er god til at dykke helt ned i substansen og komme helt ind til kernen. Du kan godt være typen, der er hurtigt til at komme videre til næste opgave, men i dag er du meget kvalitetsbevidst.

Fredag 10/4

Du fordyber dig i de daglige opgaver, og din koncentrationsevne er stor. Du kan næsten have svært ved at slippe opgaverne igen. Sid dog ikke for længe over arbejdet. Det er weekend, så lad resten af opgaverne ligge til mandag.

Lørdag 11/4

Du kan se frem til en dejlig weekend i selskab med din partner og gode venner. Det er ikke sikkert, at I får så meget tid til jer selv, men da I begge er meget sociale væsner, gør det bestem ikke noget. Jeres forhold styrkes af det sociale liv i øjeblikket.

Søndag 12/4

Det bliver en dag, hvor du er meget på farten. Du bruger næppe søndagen på at dovne i sofaen derhjemme. Du har masser af energi, og dagen er velegnet til fysiske og sportslige aktiviteter. Find løbeskoene frem og tage en lang løbetur i det grønne.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Tvillingens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn