Horoskop tvilling illustration
Foto: Ditte Hamo | Tvillingerne er et lufttegn.
ALT for damerne

Horoskop tvilling

Tvillingen: Dagens horoskop

Tvillingerne er født mellem den 22. maj - 21. juni. Tvillingerne er et lufttegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Tvillingerne.

Af 08.jan.2018 Horoskop

Af astrolog Marina Elkhøj

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Tvillingerne er dit stjernetegn.

Uge 4: Her er dagens horoskop for Tvillingerne

Mandag 22/1
Din nysgerrighed træder tydeligt frem nu. Du eftersøger i den grad alt, hvad der kan medvirke til at udvide din horisont, antennerne er ude og dit aktivitetsniveau er højt.

Tirsdag 23/1
Dagen egner sig særdeles godt til præcisionsarbejde. Brug gerne dagen på noget, der kræver stor koncentration og tålmodighed.

Onsdag 24/1
Uretfærdigheder kan få dig til at handle pludseligt og uventet. Tænk dig godt om, inden du gør noget, du senere fortryder.

Torsdag 25/1
Din nysgerrighed er stor, og du kan nærmest ikke få viden nok indenbords. Du har fået øje på nogle nye og spændende sammenhænge, som du gerne vil undersøge nærmere

Fredag 26/1
Det bliver en dejlig fredag, hvor du har en god kontakt til andre mennesker. Er du i et fast parforhold bliver det en dejlig start på weekenden, hvor I hygger jer sammen.

Lørdag 27/1
Weekenden egner sig godt til socialt samvær med nære venner. I kan bruge dagen sammen på noget kulturelt og afslutte lørdagen med en god middag sammen.

Søndag 28/1
Økonomien er ved at undergå en forandring. Heldigvis ser det ud til, at det bliver på den positive facon, så du har noget at glæde dig til i stedet for at skulle frygte noget!

Se alle horoskoper her

Læs Tvillingens årshoroskop


Henter...