Horoskop tvilling illustration
SPONSORERET indhold

Tvillingen: Dagens horoskop

Tvillingerne er født mellem den 22. maj - 21. juni. Tvillingerne er et lufttegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Tvillingerne.

Af: Amanda Schou Foto: Tikkie Elsøe
25. sep. 2023 | Horoskop | ALT for damerne

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Tvillingerne er dit stjernetegn.

Uge 39: Her er dagens horoskop for Tvillingen

Mandag 25/9

Brug tid på alle at udforske alle de gode idéer og inspirerende indsigter, der er poppet op i dit indre i løbet af de sidste par uger. Fredag er det fuldmåne, og den handler særligt om at handle på projekterne, så brug gerne de her dage på lige at danne dig et overblik.

Tirsdag 26/9

Orientér dig særligt mod det, der føles vigtigt og betydningsfuldt for dig. Skriv måske dine idéer og værdier ned et sted, så du ikke pludseligt glemmer, hvad der er vigtigst, så snart du kommer forbi noget andet spændende!

Onsdag 27/9

De næste par dage kan være særligt kreative, og du har måske projekter eller initiativer, der præcist har gavn af det. Husk samtidig, at du ikke behøver stå for alting, og et nej nogle gange er den bedste gave, du kan give dig selv.

Torsdag 28/9

I morgen er det fuldmåne i Vædderens tegn, og her i optakten kan det føles svært at koncentrere sig eller i hvert fald at trænge helt igennem med den nødvendige skarphed. Lad være med at forsøge at rationalisere dine følelser – de har sikkert mere brug for at blive følt end rationaliseret.

Fredag 29/9

Fuldmånen i Vædderens tegn beder dig engagere dig der, hvor du både udtrykker noget, der er vigtigt og autentisk for dig, og hvor du samtidig bidrager til et fælles bedste. Fuldmåner kan også være en følelsesladet tid, så husk måske, at små skridt kan være vejen frem.

Lørdag 30/9

Gør noget ved det, du gerne vil forandre eller forvandle. Det er ikke tid til flere ord eller flere gode idéer men til, gennem handling og initiativ at få igangsat de forandringer, du drømmer om.

Søndag 1/10

I dag er månen i Tyrens tegn, og det er en særligt god anledning til at skrue lidt for tempoet og op for alt det, der inspirerer dig eller giver dig en følelse af tæt forbindelse med verden omkring dig. Det er oplagt at meditere eller at tage ud i naturen, men det kan også være blød musik eller noget helt andet, der bringer dig ind i denne tilstand.