Horoskop tvilling illustration
Foto: Ditte Breineberg Tvillingerne er et lufttegn.

Horoskop tvilling

Tvillingen: Dagens horoskop

Tvillingerne er født mellem den 22. maj - 21. juni. Tvillingerne er et lufttegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Tvillingerne.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Tvillingerne er dit stjernetegn.

Uge 25: Her er dagens horoskop for Tvillingerne

Mandag 17/6

Kærlighedsplaneten Venus befinder sig stadig i dit tegn, og din charme og glimtet i øjet tiltrækker andre mennesker. Kærlighed og partnerskab udvikler sig i hastige skridt, og er du single, har du mange spændende valgmuligheder i øjeblikket.

Tirsdag 18/6

Der er nogle udfordringer omkring din økonomi, som du er nødt til at kigge nærmere på i dag. Tal er ikke det, du elsker allermest, men det vil være det mest fornuftige at bruge noget tid på at få budgettet på rette spor igen.

Onsdag 19/6

Dagen egner sig ikke til investeringer, der kan bringe din økonomi ud på usikker grund. Det er bedre at være mere forsigtig og konservativ. Har du økonomi sammen med din partner, vil det være en god idé at tage mere ansvar selv.

Torsdag 20/6

Du er meget nysgerrig af natur, og i dag er det særligt udtalt. Du vil derfor gerne bevæge dig udenfor dine sædvanlige cirkler og få ny inspiration udefra. Du vil gerne have luft under vingerne og udvide din horisont. Du går heller ikke af vejen for en god debat.

Fredag 21/6

Du har brugt meget energi på jobbet i denne uge, mens der er andre, som har kørt mere på frihjul. Måske burde du stille større krav til dine kolleger, i stedet for at gøre det hele selv. Der kan være en tendens til, at du er lidt for venlig i øjeblikket.

Lørdag 22/6

Der kommer særlig fokus på dine værdier fra i dag og den næste måneds tid. Det gælder både din økonomi, men også dine personlige værdier. Du tænker mere over, hvad der gør dig glad, og hvad du vil prioritere fremover.

Søndag 23/6

Du har svært ved at fokusere i dag. Selv om du prøver at være målrettet, bliver du hurtigt afledt, og der kan være en tendens til, at du laver overspringshandlinger. Måske skulle du bare acceptere, at det er søndag, og at det er tilladt at være mindre effektiv.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Tvillingens årshoroskop