Horoskop tvilling illustration
Foto: Ditte Breineberg | Tvillingerne er et lufttegn.
ALT for damerne

Horoskop tvilling

Tvillingen: Dagens horoskop

Tvillingerne er født mellem den 22. maj - 21. juni. Tvillingerne er et lufttegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Tvillingerne.

Af 17.jun.2018 Horoskop

Af astrolog Marina Elkhøj

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Tvillingerne er dit stjernetegn.

Uge 25: Her er dagens horoskop for Tvillingerne

Mandag 18/6
Du benytter dig flittigt af en af dine spidskompetencer, kommunikation af enhver slags. Du udtrykker dig med en naturlig autoritet, der får andre til at lytte til dig og have tillid til det du siger.

Tirsdag 19/6
Dagen egner sig til sociale aktiviteter – og meget gerne af fysisk karakter. Alle former for holdsport, der udfordrer fysikken, vil være en god måde at afslutte arbejdsugen på.

Onsdag 20/6
Økonomien kommer i forgrunden. Dine resurser ser generelt fine ud, så gode, at du måske skulle overveje, om det ville være en god ide at investere i fast ejendom.

Torsdag 21/6
Brug ikke alle dine kræfter på noget, der i virkeligheden blot er en illusion. Vær mere realistisk, inden du handler.

Fredag 22/6
Kærlighedsplaneten Venus træder ind i dit tegn. Din tiltrækning på det modsatte køn fejler intet, men med Venus i ryggen sprudler du, og din charme og glimtet i dine øjne lader ingen upåvirket.

Lørdag 23/6
Brug ikke lørdagen alene. Du har brug for at føle dig som en del af fællesskabet. Brug dagen på et arrangement i en forening eller interessegruppe.

Søndag 24/6
Du er temmelig rastløs, og det er svært for dig at holde dig i ro. En lang løbetur vil give dig mulighed for at komme af med energien og få slappet ordentligt af bagefter.

Se alle horoskoper her

Læs Tvillingens årshoroskop


Henter...