Horoskop tvilling illustration
Foto: Ditte Breineberg Tvillingerne er et lufttegn.

Horoskop tvilling

Tvillingen: Dagens horoskop

Tvillingerne er født mellem den 22. maj - 21. juni. Tvillingerne er et lufttegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Tvillingerne.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Tvillingerne er dit stjernetegn.

Uge 42: Her er dagens horoskop for Tvillingerne

Mandag 14/10

På jobbet kan der meget vel være ny teknologi, som kommer til at gøre hverdagen lettere fremover. Det giver tid til andre og mere vigtige opgaver. Der er generelt en god stemning på jobbet, og samarbejdet med kollegerne glider let og ubesværet.

Tirsdag 15/10

Du kan godt virke lidt distræt i dag. Der foregår meget på de indre linjer, og det kan derfor være svært at være nærværende og have den nødvendige kontakt til dine omgivelser. Det kan godt give anledning til nogle misforståelser.

Onsdag 16/10

På jobbet er der en god stemning mellem dig og dine kolleger. I er gode til at hjælpe hinanden, og der kommunikeres skarpt og præcist. I kender hinanden godt, og derfor er der ikke brug for en masse overflødig snak.

Torsdag 17/10

Der er lagt op til en hovedrengøring, og du går grundigt til værks. Du får samtidig ryddet op i bunkerne og smidt alt det ud, du alligevel ikke bruger. Det kan både være på arbejdet og derhjemme. Det kan specielt være oprydning i din mailboks og anden korrespondance.

Fredag 18/10

Den ene dag tager den anden med travlhed på jobbet og ingen tid til dine nære. Med lidt fasthed og vilje fra din side kan der sagtens lægges tid ind til dejlige stunder med din familie og andre nærtstående. Tag tidlig fri og tyvstart weekenden.

Lørdag 19/10

Kærlighed og parforhold er der også stor fokus på, og er du single, mangler du ikke muligheder. Måske er der også mere end ét interessant emne i øjeblikket, og det kan være svært at vælge. Det bliver næppe en kedelig weekend.

Søndag 20/10

Dit humør er ikke det bedste i dag. Du er lidt søndagsdeprimeret, men heldigvis er det forbigående. Du er et meget socialt menneske, og søndagen kan godt påvirke dig negativt, når de fleste butikker har lukket. Men måske er det godt for dit budget.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Tvillingens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn