Horoskop tvilling illustration

Foto: Tikkie Elsøe Tvillingerne er et lufttegn.

Horoskop for Tvillingen

Tvillingen: Dagens horoskop

Tvillingerne er født mellem den 22. maj - 21. juni. Tvillingerne er et lufttegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Tvillingerne.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Tvillingerne er dit stjernetegn.

Uge 39: Her er dagens horoskop for Tvillingen

Mandag 26/9

Ugen starter med udsigt til mange fornøjelser og sociale aktiviteter. Du har en god kontakt til andre mennesker, og der vil være mange sjove og kvikke bemærkninger, som præger den gode stemning i dag. Du løfter stemningen med dit gode humør.

Tirsdag 27/9

Du er sprængfyldt med energi, og det er sikkert godt det samme, da dine ambitioner bestemt ikke fejler noget. Du arbejder dig langsomt og sikkert gennem opgaverne. Du er god til at gennemskue, hvis der er en bedre og nemmere løsning end den sædvanlige.

Onsdag 28/9

Find dine kreative evner frem. Slip de traditionelle tanker, og brug din fantasi. Du har en masse gemt i din underbevidsthed. Jo mere du leger dig frem til idéerne, jo bedre bliver de. Leg og kreativitet er ikke spild af tid, men kan føre til gode og seriøse resultater.

Torsdag 29/9

Du nyder ligefrem de praktiske opgaver, der er på programmet i dag. Du rydder op, sorterer og smider ud. Du skal til bunds i bunkerne. Eller du kan med fordel bruge dagen på at få optimeret nogle arbejdsprocesser, så de bliver mere effektive.

Fredag 30/9

Endelig fredag – og du kan næsten ikke vente til, at weekenden starter. Du har nemlig mange fornøjelser og festlige aktiviteter, som du skal nå, inden det bliver mandag igen. Hvis du er hurtig og effektiv om formiddagen, kan du måske tage hul på det sjove tidligt på eftermiddagen.

Lørdag 1/10

Du sidder næppe stille ret længe ad gangen. Du er rastløs og urolig. Brug energien på fysiske aktiviteter – og gerne sammen med vennerne. Der kan også være en fritidsbeskæftigelse, som har din fulde opmærksomhed i øjeblikket.

Søndag 2/10

Skal der holdes en fest eller andet socialt arrangement, er du den, der kan sætte tingene i gang og planlægge slagets gang. Og selv om det er søndag, kan du jo godt holde en fest. De spontane fester er ofte de sjoveste.

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn

610x200_woordy_knap2.jpeg