Horoskop tvilling illustration
Foto: Ditte Breineberg Tvillingerne er et lufttegn.

Horoskop tvilling

Tvillingen: Dagens horoskop

Tvillingerne er født mellem den 22. maj - 21. juni. Tvillingerne er et lufttegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Tvillingerne.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Tvillingerne er dit stjernetegn.

Uge 18: Her er dagens horoskop for Tvillingen

Mandag 3/5

Du har brug for at trække dig lidt tilbage fra det sociale liv og være alene med dine tanker. Du står på tærsklen til nogle nye muligheder i dit liv, som du har brug for at fokusere på i dag. Det kan meget vel handle om din karriere, hvor du har flere muligheder at vælge i mellem.

Tirsdag 4/5

Du mærker en stærk indre rastløshed. Du er meget træt af corona-restriktioner, og du trænger i den grad til afveksling i hverdagen. Fordi du er født i Tvillingenes tegn, bliver du hurtig træt af, hvis hverdagene ligner hinanden. Du bruger derfor dagen på at drømme om de rejser, du skal ud på, når verdenen lukker op igen.

Onsdag 5/5

Der er mangel på overblik, når det gælder økonomien. Du skal passe på med risikobetonede pengeanbringelser. Sørg hellere for at få budgettet i balance på en realistisk måde. Brug ikke alle dine midler. Gem lidt til dårligere tider.

Torsdag 6/5

Nye mennesker og samarbejdspartnere udvider din horisont og pirrer din nysgerrighed. Pas dog på, at du ikke gaber over for mange interesser samtidig. Du bliver hurtigt fanget i en spændende debat. Et samarbejde skaber nye idéer.

Fredag 7/5

Selv om du kan være rastløs, har du meget brug for alenetid i øjeblikket. Hold tidligt fri, hvis det er muligt, og lad freden sænke sig inden weekenden. Der kan være en tendens til, at du kan blive stresset, hvis du ikke giver dig selv en pause.

Lørdag 8/5

Dagen egner sig godt til meditation eller indadvendte aktiviteter. Alle former for aktiviteter, der vender indad. Måske tænker du på en helt særlig person, hvor du ikke er helt klar til at melde ud om dine følelser. Men hvis det forbliver en hemmelighed, bliver det jo aldrig virkeligt.

Søndag 9/5

Du kan se frem til en stille søndag uden de store begivenheder. Når det nu ikke er muligt at rejse ud i verden, kan du heldigvis rejse langt væk i din fantasi, og det bruger du meget af dagen på. Du dagdrømmer og kan virke lidt distræt for andre.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Tvillingens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn