Horoskop tvilling illustration
Foto: Ditte Hamo | Tvillingerne er et lufttegn.
ALT for damerne

Horoskop tvilling

Tvillingen: Dagens horoskop

Tvillingerne er født mellem den 22. maj - 21. juni. Tvillingerne er et lufttegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Tvillingerne.

Af 08.jan.2018 Horoskop

Af astrolog Marina Elkhøj

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Tvillingerne er dit stjernetegn.

Uge 8: Her er dagens horoskop for Tvillingerne

Mandag 19/2
Du opdager, at du er temmelig ambitiøs lige nu, men det står jo godt til dit stærke konkurrenceinstinkt. Du skal blot passe på ikke at gøre dig for store forhåbninger, forbliv realistisk, ellers bliver du nemt skuffet.

Tirsdag 20/2
Brug dagen sammen med din partner eller en nær ven. Vedkommende har brug for din omsorg.

Onsdag 21/2
Du har stærkt brug for frihed og luftforandring i dag. Bryd vanerne og foretag dig noget, som du slet ikke plejer at gøre. Tag en anden vej hjem eller snup en kop kaffe på en café, som du ikke kender i forvejen.

Torsdag 22/2
Der er økonomi på dagsordenen, og du sætter dig nye mål, som kræver at du er disciplineret. Men det kan også blive for kedeligt – kan det ikke?

Fredag 23/2
Økonomien ser rigtig godt ud i øjeblikket, og forholder du dig fornuftigt til den, så er der ingen grund til at den ikke skal blive ved med det!

Lørdag 24/2
Det store romantiske kærlighedsflip lader vente på sig. Men i dag, lørdag, og sikkert også i morgen, bliver der god tid til at få nogle usædvanligt hyggelige stunder sammen med den du elsker.

Søndag 25/2
Er du lidt på tværs i dag? Og er det fordi, du keder dig gevaldigt? Find på noget anderledes og udfordrende i stedet for at blive provokerende.

Se alle horoskoper her

Læs Tvillingens årshoroskop


Henter...