Horoskop tvilling illustration
SPONSORERET indhold

Tvillingen: Dagens horoskop

Tvillingerne er født mellem den 22. maj - 21. juni. Tvillingerne er et lufttegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Tvillingerne.

Af:: Amanda Schou Foto: Tikkie Elsøe
19. feb. 2024 | Horoskop | ALT for damerne

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Tvillingerne er dit stjernetegn.

Uge 8: Her er dagens horoskop for Tvillingen

Mandag 19/2

I dag begynder Fiskens måned – fire uger med mere fokus på medfølelse og kreativitet, meditation og kontemplation måske. Fiskens måned er på den måde en inspirerende fordybelsestid for dig, hvor nogle af dine mange gode idéer får lov til at folde sig ud eller bliver undersøgt på nye måder. Giv plads til en langsommere nysgerrighed, der bringer dig uforudsete indsigter.

Tirsdag 20/2

Denne uge handler desuden særligt om at give plads til det, der føles overdrevet sårbart eller besværligt. Kosmos kalder på det, der føles autentisk og modigt og udtryksfuldt, og det kan føles så svært at turde vise sider af dig selv frem uden omsvøb. Giv det et forsøg, og lad nogen hjælpe dig på vej.

Onsdag 21/2

Giv plads til det, der er dig. Stå ved det, du har at byde ind med i samtaler og andre kreative, samskabende processer! Vær gavmild med dig selv, hold ikke dig selv tilbage.

Torsdag 22/2

Vis, hvad du står for og tror på gennem handling i dag. Vær udtryksfuld og underlig og passioneret! Stå ved alle de mærkeligste sider af dig selv, og åbn på den måde døren til en endnu mere autentiske relationer til dem, du elsker og holder af.

Fredag 23/2

I dag bevæger kommunikationsplaneten Merkur sig ind i Fiskens tegn, og her minder den dig om at turde tøve og tvivle. Tænk tvivlen som et lille pusterum, en pause, et frikvarter. Du behøver ikke kunne gennem skue eller undersøge enhver situation, men kan i stedet frisætte dig selv fra altid at være på forkant. Bare øve dig i at sige: ”Måske, det ved jeg ikke endnu. Jeg er i tvivl, og det er okay.”

Lørdag 24/2

I dag er det fuldmåne, og den minder dig om at fejre alt det, der giver dig jordforbindelse. Mærk hvilke daglige rytmer og rutiner, hvilke samtaler eller relationer, der hjælper dig til at holde begge ben på jorden, og sig tak for hjælpen under denne måne.

Søndag 25/2

Skriv måske endda et post-fuldmånetakkebrev til noget, der føles utroligt simpelt, eller som du nemt kunne komme til at tage for givet. Sig tak til en ven eller et familiemedlem eller en kaffekop eller et badekar. Sig tak til en særlig solstråle, der rammer et nyt hjørne af stuen nu, eller sig tak for tid til at ligge lidt længere i sengen på en søndag.