Horoskop tvilling illustration

Foto: Ditte Breineberg Tvillingerne er et lufttegn.

Horoskop tvilling

Tvillingen: Dagens horoskop

Tvillingerne er født mellem den 22. maj - 21. juni. Tvillingerne er et lufttegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Tvillingerne.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Tvillingerne er dit stjernetegn.

Uge 48: Her er dagens horoskop for Tvillingen

Mandag 29/11

Der sker en masse omkring dig i øjeblikket. Der er fokus på dine relationer og dit sociale liv, og I udveksler flittigt idéer og holdninger. Det bliver også en dag, hvor du er på udebane. Du kan ikke blot læne dig tilbage og køre på rutinen.

Tirsdag 30/11

Det kan blive lidt svært at holde fokus i dag. Bedst som du er i gang, bliver du distraheret af noget udefra. Det betyder, at du først løber den ene vej, og herefter den anden vej. Det bliver derfor svært at finde en ordentlig rytme.

Onsdag 1/12

Der vil være fokus på fælles økonomi og fælles ressourcer i den kommende tid. Du er også meget interesseret i at finde ud af, hvad der foregår bag facaden hos andre. Hvad er det, der ligger bag andre menneskers adfærd?

Torsdag 2/12

På jobbet er der travlt. Der er en masse praktiske ting, som du skal koordinere og sørge for. Der kan også godt være en konkurrencemæssig stemning på jobbet, og dine kolleger er sig selv nærmest. Du må prøve at få et godt samarbejde stablet på benene alligevel.

Fredag 3/12

Det bliver en dag, hvor tiden går hurtigt, og inden du ser dig om, er det weekend. Det er både godt og ondt, da det godt kan føles, som om at du ikke når alt det, du gerne ville havde nået. Sæt alligevel arbejdet på pause til på mandag.

Lørdag 4/12

Selv om det er lørdag, er der mange praktiske ting, der skal ordnes. Du kommer derfor ikke til at dase dagen væk. Der er en fyldt kalender hele weekenden. Har du børn, kan det være alle mulige julearrangementer i sportsklubben eller andet i nabolaget.

Søndag 5/12

Selv om der ligger mange praktiske opgaver, der venter på dig, bør du starte dagen lidt langsomt og give dig tiden til at puste lidt ud. Butikkerne er åbne, og eftermiddagen egner sig godt til at få nogle af julegaveindkøbene på plads.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Tvillingens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn