Horoskop tvilling illustration
SPONSORERET indhold

Tvillingen: Dagens horoskop

Tvillingerne er født mellem den 22. maj - 21. juni. Tvillingerne er et lufttegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Tvillingerne.

Af: Amanda Schou Foto: Tikkie Elsøe
27. maj. 2024 | Horoskop | ALT for damerne

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Tvillingerne er dit stjernetegn.

Uge 22: Her er dagens horoskop for Tvillingen

Mandag 27/5

Velkommen til en uge med tiltagende overskud og sikkert en stor lyst til både at afslutte og igangsætte spændende projekter. Hold lidt igen med spontaniteten, og brug dine kræfter på det, der ser ud til at blive til noget.

Tirsdag 28/5

Du er en fantastisk og nærmest ustoppelig idé-maskine. Nogle gange kan det til gengæld føles udfordrende for dig at finde den nødvendige vedholdenhed til at gennemføre alle dine mange, gode initiativer. Bed om hjælp. Du behøver ikke kunne klare alting på egen hånd.

Onsdag 29/5

Du er inde i en periode med særligt fokus på det, der føles rigtigt og autentisk for dig. Det betyder måske, at du må øve dig i at fylde alt det, du fylder. Tag en farverig forårskjole på, grøn mascara, glitrende neglekunst? Hvis du vakler mellem at skrue op eller ned for et outfit i øjeblikket: Skru op.

Torsdag 30/5

I dag er det sikkert mere healende at tage på stranden eller i sauna sammen med dine venner, end at tilbringe tid i dit eget selskab. Fællesskab healer!

Fredag 31/5

I dag kan føles overdrevet anspændt og rastløs. Du fornemmer et stærkt men udefinérbart behov for forandring, og måske er du i tvivl om, hvor du skal gå i gang. Ægte forandring tager ofte tid, og i dag kan du med fordel starte i dit indre. Tag et øjeblik til at trække vejret helt ned i den nederste del af maven. Tag et par minutter til at meditere i en solstråle.

Lørdag 1/6

Denne weekend ser ud til at blive social og dynamisk. Det er også dage, hvor du kan miste dig selv lidt i det, der føles godt lige her og nu. Det er der ikke i sig selv noget skidt ved, men mist ikke fuldstændigt det store perspektiv af syne.

Søndag 2/6

Lad noget eller nogen inspirere dig. Du behøver ikke bruge hele dagen på langstrakte kunstudstillinger; Læs en artikel, der giver nye indsigter og perspektiver, lyt til en podcast, gå i gang med den næste spændende bog.