Horoskop tvilling illustration

Foto: Ditte Breineberg Tvillingerne er et lufttegn.

Horoskop tvilling

Tvillingen: Dagens horoskop

Tvillingerne er født mellem den 22. maj - 21. juni. Tvillingerne er et lufttegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Tvillingerne.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Tvillingerne er dit stjernetegn.

Uge 38: Her er dagens horoskop for Tvillingen

Mandag 20/9

Dagen i dag (og måske også de næstfølgende) tegner rolige og med tid til eftertanke. Brug derfor gerne dagen på at reflektere og på at være til stede i nuet. Senere på ugen er der udsigt til fornøjelser og begivenheder, der sætter humøret i vejret.

Tirsdag 21/9

Dagen starter stille, og du har måske også selv behov for at være lidt privat og anonym i dag. Normalt er du et meget socialt menneske, men selv en udadvendt person som dig har brug for at trække sig lidt tilbage. Brug dagen på at skabe dig et godt overblik.

Onsdag 22/9

Der er en del arbejde at se til derhjemme, og du bruger bedst din energi på den hjemlige arena. Er du på arbejde, kan du med fordel arbejde hjemmefra, hvis du har muligheden. Du føler dig nemlig bedst tilpas i dine sædvanlige omgivelser.

Torsdag 23/9

Du tager livet let, og et glimt i øjet kan nemt føre til en lille flirt. En initiativrig mand vækker din interesse. Der er også lagt op til sociale aktiviteter i den klike, du tilhører. Der er i det hele taget meget liv og mange aktiviteter omkring dig.d

Fredag 24/9

Der er liv og glade dage omkring dig, og de mennesker, du omgås, er fyldt med energi. Du tiltrækkes af mennesker med overskud og et positivt livssyn. Hold tidlig weekend, og tag hul på en festlig weekend, hvor du næppe kommer til at kede dig.

Lørdag 25/9

Lørdagen byder på masser af fornøjelser, og du har sikkert mange indbydelser at vælge i mellem. Måske kan det endnu blive svært at vælge imellem de mange gode tilbud. Du har helt sikkert følelsen af, at du gerne ville være flere steder på én gang.

Søndag 26/9

Det bliver en dag fyldt med fest og sjove aktiviteter, og en lille flirt i farten kan det også blive til. Hvem siger, at søndage behøver at være kedelige? Du falder for de spontane og modige typer.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Tvillingens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn