Horoskop tvilling illustration
Foto: Ditte Breineberg Tvillingerne er et lufttegn.

Horoskop tvilling

Tvillingen: Dagens horoskop

Tvillingerne er født mellem den 22. maj - 21. juni. Tvillingerne er et lufttegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Tvillingerne.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Tvillingerne er dit stjernetegn.

Uge 27: Her er dagens horoskop for Tvillingerne

Mandag 29/6

Økonomisk er der forandringer på vej, og vejen til nogle fremtidsdrømme kan være åbnet. Det er dog stadig vigtigt, at du er realistisk. Brug derfor gerne dagen på at lægge en plan for fremtiden, og kig på budgettet og se hvor realistisk det er.

Tirsdag 30/6

I kærlighed har du stadig medvind, og dit venlige væsen får andre til at føle sig godt tilpas i dit selskab. Uroen i de grupper, som du har været en del af, er ved at være et overstået kapitel. De, der ikke er holdspillere, har nemlig forladt gruppen.

Onsdag 1/7

Du er meget anspændt i hele din krop. Hvis du skal dyrke motion i dag, skal det helst være noget, der får roen til at sænke sig. Lyt fx til noget afslappende musik eller lav nogle yoga-øvelser, som får spændingerne ud af kroppen.

Torsdag 2/7

En stille torsdag, som egner sig godt til at få ryddet op og smidt alt overflødigt ud – ting, du alligevel ikke bruger mere. Det fylder bare op. Det gælder både på jobbet og derhjemme. Udnyt ferietiden til at få kigget på det, du normalt ikke har tiden til.

Fredag 3/7

Du har masser af energi. Brug dit overskud til noget fornuftigt. Begynd på et nyt løbeprogram eller meld dig ind i det nærmeste fitnesscenter. Eller sæt et nyt projekt i søen på jobbet. Du har modet og energien til at drive det frem.

Lørdag 4/7

Alle former for kurser og sociale aktiviteter, der kan stimulere dine mentale evner, har din interesse i disse dage. Gerne et kreativt kursus, hvor du skal bruge dine skabende talenter. Brug fx dagen på et malerkursus eller på at designe dine egner smykker.

Søndag 5/7

Dit tempo er lidt for højt. De andre kan ikke følge med. Det er ikke nødvendigvis en fordel altid at være først. Sænk tempoet og tillad dig selv at slappe helt af. Det er søndag, og du har brug for at lade op til ugen, der kommer.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Tvillingens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn