Horoskop tvilling illustration
Foto: Ditte Breineberg Tvillingerne er et lufttegn.

Horoskop tvilling

Tvillingen: Dagens horoskop

Tvillingerne er født mellem den 22. maj - 21. juni. Tvillingerne er et lufttegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Tvillingerne.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Tvillingerne er dit stjernetegn.

Uge 8: Her er dagens horoskop for Tvillingerne

Mandag 18/2

Du er temmelig ambitiøs lige nu - også når det gælder kærligheden. Der kan bare være en tendens til, at din partner lover lidt mere, end han kan holde. Det er dejligt med store drømme, men der kan være en risiko for, at du bliver skuffet, hvis du ikke er lidt mere realistisk.

Tirsdag 19/2

Energien er ikke den bedste i dag. Dagen egner sig derfor ikke til aktiviteter, der kræver så meget af dig fysisk. Sæt tempoet lidt ned og gå i stedet din plan efter i sømmene. Der kan være nogle detaljer, som du har overset. Det hele går lidt for hurtigt i øjeblikket.

Onsdag 20/2

Du har stærkt brug for frihed og luftforandring i dag. Bryd vanerne og foretag dig noget, som du slet ikke plejer at gøre. Tag en anden vej hjem eller snup en kop kaffe på en café, som du ikke kender i forvejen. Du styrker nærværet, når du bryder vanerne.

Torsdag 21/2

Du og din partner har mange drømme og planer for fremtiden, men måske går det lidt for hurtigt. Kærligheden skal have lov til at gro langsomt. Sæt tempoet ned og nyd hinanden. Det vil på længere sigt gøre forholdet stærkt og stabilt.

Fredag 22/2

Økonomien har været lidt stram i den sidste tid, men i disse dage har du muligheden for at lave en god aftale, der gavner dig på lang sigt. Det kan fx være en omlægning eller refinansiering af nogle lån, der giver dig et større rådighedsbeløb.

Lørdag 23/2

Det store romantiske kærlighedsflip lader vente på sig. Men i dag, lørdag, og sikkert også i morgen, bliver der god tid til at få nogle usædvanligt hyggelige stunder sammen med den, du elsker. Du kan lide den helt nære og intime stemning, der er mellem jer.

Søndag 24/2

Dagen egner sig godt til at få styr på de praktiske opgaver derhjemme, og du hygger dig oveni købet med det. Når du sætter musik på anlægget og skruer helt op for musikken, kommer du i den helt rette stemning. De bedste kreative tanker og idéer kommer under rengøringen.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Tvillingens årshoroskop