Kom med til årets fedeste danse-event i København! Klik her

Horoskop tvilling illustration
Foto: Ditte Breineberg Tvillingerne er et lufttegn.

Horoskop tvilling

Tvillingen: Dagens horoskop

Tvillingerne er født mellem den 22. maj - 21. juni. Tvillingerne er et lufttegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Tvillingerne.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Tvillingerne er dit stjernetegn.

Uge 42: Her er dagens horoskop for Tvillingerne

Mandag 15/10

Du nyder efterårsferien sammen med dem, du elsker allermest – nemlig dine børn. Slip pligterne og brug dagen på kreative aktiviteter, der også finder dit indre barn frem.

Tirsdag 16/10

De daglige pligter kræver lidt mere af dig, end du kunne ønske dig. Med lidt fasthed og vilje fra din side kan der sagtens lægges tid ind til dejlige stunder med din familie og andre nærtstående.

Onsdag 17/10

Økonomien ser ikke ud til at skulle volde dig de store problemer. Er du bare fornuftig, er der stor stabilitet til stede, så du kan sagtens lade dine tanker flyve med andre emner.

Torsdag 18/10

Der er lagt op til en hovedrengøring, og du går grundigt til værks. Du får samtidig ryddet op i bunkerne og smidt alt det ud, du alligevel ikke bruger.

Fredag 19/10

Tyvstart weekenden med en god bog – gerne en spændende biografi med en person, du ser op til. Og brug den som inspirationskilde.

Lørdag 20/10

Weekenden står for døren. Desværre er tiden ikke den bedste for kærlighed og parforhold – men hvis du lader som ingenting, dukker der hurtigt andre ting frem i horisonten, der er værd at beskæftige sig med.

Søndag 21/10

Selv om det bliver en dag med fornøjelser, føler du dig forpligtet i en vis forstand. Husk, at du har lov at sige nej tak.

Se alle horoskoper her

Læs Tvillingens årshoroskop