v
Horoskop tvilling illustration

Foto: Tikkie Elsøe Tvillingerne er et lufttegn.

Horoskop for Tvillingen

Tvillingen: Dagens horoskop

Tvillingerne er født mellem den 22. maj - 21. juni. Tvillingerne er et lufttegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Tvillingerne.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Tvillingerne er dit stjernetegn.

Uge 26: Her er dagens horoskop for Tvillingen

Mandag 27/6

Kærlighedsplaneten Venus gør livet dejligt i øjeblikket. Du føler dig godt tilpas, og det smitter af på dine omgivelser. Dit livlige og lette sind tiltrækker andre mennesker - specielt i de grupper, du er en del af.

Tirsdag 28/6

Dagen egner sig godt til fællesskab og samarbejde. Du kan hente stor inspiration blandt andre, som du deler en interesse med. Du lærer hele tiden noget, og du udvider konstant din horisont.

Onsdag 29/6

Du er meget anspændt i hele din krop. Hvis du skal dyrke motion i dag, skal det helst være noget, der får roen til at sænke sig. Lyt for eksempel til noget afslappende musik, eller lav nogle yoga-øvelser, der får spændingerne ud af kroppen.

Torsdag 30/6

Det bliver en stille torsdag, som egner sig godt til at få ryddet op og smidt alt overflødigt ud. Ting, du alligevel ikke bruger mere. Det fylder bare op. Det gælder både på jobbet og derhjemme. Udnyt ferietiden til at få kigget på det, du normalt ikke har tiden til.

Fredag 1/7

Energien er faldende, og du trænger i den grad til weekend. Lad roen sænke sig efter en aktiv arbejdsuge, og nyd eftermiddagen og aftenen derhjemme. Læg fødderne op på bordet, og hyg dig med lidt uforpligtende tv eller en god bog.

Lørdag 2/7

Alle former for kurser og sociale aktiviteter, der kan stimulere dine mentale evner, har din interesse i disse dage. Gerne et kreativt kursus, hvor du skal bruge dine skabende talenter. Brug for eksempel dagen på et malerkursus eller på at designe dine egner smykker.

Søndag 3/7

Du føler dig lidt doven og ugidelig denne søndag. Slip den dårlige samvittighed, og accepter, at energien ikke er til de store ting i dag. Normalt er du en meget aktiv sjæl, men din krop og din sjæl har brug for ro i dag.

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn

610x200_woordy_knap2.jpeg