Horoskop tvilling illustration
SPONSORERET indhold

Tvillingen: Dagens horoskop

Tvillingerne er født mellem den 22. maj - 21. juni. Tvillingerne er et lufttegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Tvillingerne.

Af: Marina Elkhøj Foto: Tikkie Elsøe
23. jan. 2023 | Horoskop | ALT for damerne

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Tvillingerne er dit stjernetegn.

Uge 4: Her er dagens horoskop for Tvillingen

Mandag 23/1

Din opmærksomhed er rettet mod nye horisonter. Du bevæger dig derfor gerne ud i nyt terræn eller søger efter ny, spændende viden, der er ud over det sædvanlige. Du har fokus på alle former for kommunikation, og du er god til at finde den røde tråd i din formidling.

Tirsdag 24/1

Der kan være en tendens til, at de mål, du sætter dig, er knapt så realistiske. Du kan godt være lidt desorienteret og i tvivl om, hvilken retning du skal i. Brug din mavefornemmelse. Du vil du erfare, at der nogen gange er forskel på teori og praksis.

Onsdag 25/1

Det bliver en dag med fart over feltet. Tiden går lynhurtigt, og du bliver inspireret af de mennesker, der er omkring dig. Det giver meget energi til et fælles projekt og samarbejde, men vær også opmærksom på, at idéerne senere skal kunne bruges i praksis.

Torsdag 26/1

Du kan se frem til en dag med en spændende dialog med et meget vidende menneske, som kan udvide din horisont. Du tiltrækkes af og tiltrækker mennesker, der kommer med anden baggrund end din egen. Det er eventyrlystne mennesker med et åbent sind.

Fredag 27/1

På jobbet kan bølgerne godt gå højt i dag. I den gruppe, du er en del af, er folk både egoistiske og lidt barnlige i dag. Der er ikke så meget, du kan gøre, end at bevare din objektivitet og forsøge at hæve diskussionen op på et højere niveau.

Lørdag 28/1

Du er meget social af natur, og i disse dage nyder du særligt selskabet med veninderne. Inviter et par stykker med til et spændende foredrag om alternative emner. Eller find et kulturelt arrangement, der kan stimulere jer mentalt.

Søndag 29/1

Alt, hvad der har med etik, moral eller uretfærdigheder at gøre, vil optage dig særlig meget i denne øjeblikket. Oplever du uretfærdigheder, har du argumenterne på plads og forsvarer dig verbalt. Derfor skal du være forberedt på en livlig søndag med masser af mental aktivitet.