Horoskop tvilling illustration
Foto: Ditte Breineberg Tvillingerne er et lufttegn.

Horoskop tvilling

Tvillingen: Dagens horoskop

Tvillingerne er født mellem den 22. maj - 21. juni. Tvillingerne er et lufttegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Tvillingerne.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Tvillingerne er dit stjernetegn.

Uge 4: Her er dagens horoskop for Tvillingerne

Mandag 20/1

Du må forberede dig på, at nogle forberedelser til et projekt eller en opgave bliver lidt forsinkede. Der er nogle oplysninger, der skal undersøges nærmere, inden løsningen kan offentliggøres. Du har brug for at fordybe dig og kigge lidt indad.

Tirsdag 21/1

I dag er der fokus på kommunikation, og det er specielt emner af psykologisk karakter, der er til debat, da det er livets skjulte sider, der har din interesse i øjeblikket. Nu har en god fornemmelse af, hvad der bliver sagt mellem linjerne, og du har derfor en fordel i en hver debat i disse dage.

Onsdag 22/1

Der sker mange ting omkring dig i dag, og du bliver presset lidt ud af din komfortzone af dem, du er omgivet af. Men det er en god ting, da det giver dig succes og held med det, du bliver kastet ud i. Nogle gange hjælper det at blive skubbet lidt.

Torsdag 23/1

Din partner er meget aktiv i øjeblikket, og dagene egner sig godt til alle former for sportslige aktiviteter, specielt hvis I kan konkurrere lidt med hinanden. Det kan være med til at motivere jer begge. Måske trænger I begge til at komme i god fysisk form.

Fredag 24/1

Du er nysgerrig og begærlig efter ny viden. Du vil gerne udvide din horisont og lære mere. Fredagen egner sig godt til alle former for kurser og udforskning af nye ting, der kan gøre dig klogere. Det bliver en dag, hvor du er meget rundt omkring.

Lørdag 25/1

Der er en god kontakt mellem dig og andre mennesker i dag. Er du single, kan du møde spændende mennesker, der virker inspirerende, og som kan udvide din horisont. Det kan være mennesker, der har en anden kulturel baggrund end din egen.

Søndag 26/1

Din nysgerrighed er stor, og du kan nærmest ikke få viden nok indenbords. Du har fået øje på nogle nye og spændende sammenhænge, som du gerne vil undersøge nærmere. Det er samtidig også noget viden, som er med til at definere stærke meninger og holdninger om et bestemt emne.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Tvillingens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn