Horoskop tvilling illustration
Foto: Ditte Breineberg Tvillingerne er et lufttegn.

Horoskop tvilling

Tvillingen: Dagens horoskop

Tvillingerne er født mellem den 22. maj - 21. juni. Tvillingerne er et lufttegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Tvillingerne.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Tvillingerne er dit stjernetegn.

Uge 39: Her er dagens horoskop for Tvillingerne

Mandag 21/9

Du har et stort personligt overskud i øjeblikket, og det tiltrækker andre mennesker. Du har en god kontakt til andre mennesker, og du er god til at lytte og give dem taletid. Der kan dog være egoistiske interesser på spil i et fællesskab, men du er god til at få gruppen på andre tanker.

Tirsdag 22/9

På jobbet skal du dog være opmærksom på, at selv om andre er imødekommende, er de hurtigt væk, når det hårde arbejde skal laves. Hvis du ikke beder om hjælp tidligt nok, kan du hurtigt komme til at sidde med det hele selv.

Onsdag 23/9

Det bliver en dejlig dag, hvor de sjove og hurtige bemærkninger flyver frem og tilbage mellem dig og dine kolleger eller andre, som du er sammen med i dag. Stemning er let og legende, men alligevel får I noget for hånden.

Torsdag 24/9

Er du single, er torsdagen faktisk rigtig god til flirt og dating. Måske skulle du invitere nogle gode veninder på en sjov bytur i aften. Der er udsigt til en sjov aften, hvor du møder mennesker, som kan lære dig en masse. Kontakterne har et internationalt skær.

Fredag 25/9

En uformel og hyggelig samtale sætter tingene i et andet perspektiv. Det er altid godt at høre, hvordan det ser ud fra den anden side. Du har en meget nysgerrig natur, og du elsker at suge ny viden til dig. Du tiltrækkes derfor af kloge mennesker.

Lørdag 26/9

Jo strammere rammerne bliver, jo mere blomstrer kreativiteten i dag. Det tvinger dig nemlig til at tænke i anderledes og utraditionelle baner. Aftenen byder på festligheder og masser af flirt og dating. Du er god til at vise dig fra din bedste side.

Søndag 27/9

Selv om det er søndag, kan man godt bruge penge. Lysten til at sidde hjemme i sofaen og klikke på lidt lækkert til dig selv er stor. Tjek først om budgettet kan holde, inden du får brugt flere penge, end godt er. Budgettet er nemlig lidt stramt.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Tvillingens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn