Horoskop tvilling illustration
Foto: Ditte Breineberg Tvillingerne er et lufttegn.

Horoskop tvilling

Tvillingen: Dagens horoskop

Tvillingerne er født mellem den 22. maj - 21. juni. Tvillingerne er et lufttegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Tvillingerne.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Tvillingerne er dit stjernetegn.

Uge 48: Her er dagens horoskop for Tvillingerne

Mandag 23/11

Som det sociale menneske, du er, er du meget interesseret i at høre andres meninger og holdninger, før du træffer dine egne beslutninger. Men der kan være en tendens til, at du føler, at andre ved alting bedre end dig. Stol lidt mere på dig selv.

Tirsdag 24/11

Når det gælder kærlighed og parforhold, er du optimistisk og imødekommende. Hvis du har været i en økonomisk spændetrøje i den sidste tid, kan du mærke, at det løsner sig nu. Fremtiden ser meget lysere ud.

Onsdag 25/11

Du føler ikke, at der bliver lyttet til dig og din viden på et bestemt område. Derfor trækker du dig, og du koncentrerer dig i stedet om de praktiske opgaver. Måske skulle du hellere tage kampen op og give dine omgivelser lidt mere modspil.

Torsdag 26/11

Hvis du sætter tempoet ned, vil du se tingene med helt andre øjne. Du er ikke helt til stede, og du har ikke hjertet med i det, du laver. Du bør øve dig lidt mere i fordybelsens kunst i stedet for at lade dig distrahere af andre ting hele tiden. Du er også mester i overspringshandlinger i dag.

Fredag 27/11

Det kan være svært at finde tid og overskud til de private gøremål i disse dage. Har du brug for assistance, skal du bare spørge veninderne. De hjælper gerne. Det er ingen skam at bede om hjælp, når man har brug for det.

Lørdag 28/11

Dagen glider bedst, hvis du laver en plan for den – ellers ender det med, at du ikke får lavet de ting, du burde lave. Eller måske slet ingen ting. Når du skal på indkøb, vil det også være en god idé at få lavet en indkøbsseddel og ikke mindst holde dig til den.

Søndag 29/11

Normalt kan du godt lide, at der sker en masse omkring dig, men i øjeblikket er det næsten for meget. Det kan være svært at følge med. Derfor er det vigtigt, at du prøver at lægge en plan for ugen, der kommer. Brug fx søndagen på at få købt ind til resten af ugen.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Tvillingens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn