Horoskop tvilling illustration

Foto: Ditte Breineberg Tvillingerne er et lufttegn.

Horoskop tvilling

Tvillingen: Dagens horoskop

Tvillingerne er født mellem den 22. maj - 21. juni. Tvillingerne er et lufttegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Tvillingerne.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Tvillingerne er dit stjernetegn.

Uge 30: Her er dagens horoskop for Tvillingen

Mandag 26/7

Du indgår i nogle nye cirkler og grupper. Du er i dit es, og der er fokus på kurser og kommunikative aktiviteter. Du er hurtig i replikken og har en god portion humor, så du får hurtig kontakt til andre. Det bliver en travl men god dag.

Tirsdag 27/7

Det føles godt at være en del af fællesskabet i dag, og både du og dem, du er sammen med, er meget engagerede og går til opgaverne på en positiv måde. Dagen egner sig godt til brainstorming, hvor alle idéer kommer på bordet. Bagefter skal de mest urealistiske sorteres fra.

Onsdag 28/7

Dine overtalelsesevner er over middel i disse dage. Med venlighed og charme kan du overbevise hvem som helst om næsten hvad som helst. Du er også god til at lave aftaler, der falder ud til din fordel – også økonomisk.

Torsdag 29/7

Du er på farten det meste af dagen. En rejse kan bringe dig i kontakt med mange spændende mennesker, der kan udvide din horisont. Kærlighed og parforhold har gode vilkår i dag, uanset om du er i et fast parforhold eller er single.

Fredag 30/7

Er du single, er det i de nære sociale kredse, at kærligheden har de bedste vilkår. Dagen i dag byder på overraskelser i den forbindelse. Du har generelt en god kontakt til andre mennesker, og det er ikke svært at finde et samtaleemne.

Lørdag 31/7

Energien er helt i top, og du sidder ikke stille ret længe ad gangen. Spar lidt på kræfterne. Måske har du brug for lidt energi. Der skal også være lidt ressourcer til i morgen. Sæt tempoet en smule ned. Du når alligevel ikke det hele.

Søndag 1/8

En rejse kan bringe dig i kontakt med mange spændende mennesker – også i romantisk henseende. Er du i et fast parforhold, kan en lille udflugt i det grønne, danske sommerland også bidrage positivt til romantikken. Pak en madkurv, og tag en tur i skoven.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Tvillingens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn