Horoskop tvilling illustration
Foto: Ditte Breineberg Tvillingerne er et lufttegn.

Horoskop tvilling

Tvillingen: Dagens horoskop

Tvillingerne er født mellem den 22. maj - 21. juni. Tvillingerne er et lufttegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Tvillingerne.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Tvillingerne er dit stjernetegn.

Uge 34: Her er dagens horoskop for Tvillingerne

Mandag 19/8

Det er de hjemlige og private aktiviteter, der tager det meste af din tid. Du nyder samværet med familien og dine kære i øjeblikket. Er du på arbejde i øjeblikket, slutter dagen ikke, når du kommer hjem. Der venter dig en masse praktiske opgaver.

Tirsdag 20/8

Du har en god kontakt til din partner og andre mennesker generelt. Der er lagt op til nogle gode samtaler, hvor du kan lære en masse og udvide din horisont betragteligt. Du tiltrækkes af de spændende og eventyrlystne mennesker.

Onsdag 21/8

Det er de hjemlige sysler, der trækker i dig nu. Det er ikke nødvendigvis de sjoveste aktiviteter, men dem der trænger mest til at blive gjort. Skal du på jobbet, vil det være en fordel, hvis du kan arbejde hjemmefra eller et andet sted, hvor du ikke bliver forstyrret for meget.

Torsdag 22/8

Du nyder at gøre lidt ekstra ud af dit hjem og din bolig. Det kan derfor godt blive lidt dyrt for pengepungen i dag. Ser du noget, der passer ind i dit smukke hjem, kan du ikke gå forbi, uden at tage det med hjem. Hvis det oveni købet er noget praktisk samtidig, er du slet ikke i tvivl.

Fredag 23/8

Dagen starter lidt stille, og du har brug for at være dit selv i hvert fald den første halvdel af dagen. Om eftermiddagen og aftenen liver du lidt op og bliver mere social. Find lidt godt selskab, fx en god veninde, du kan vende alle din nye idéer med.

Lørdag 24/8

Der er fokus på de hjemlige sysler i dag. Har du børn, kan du med fordel bruge dagen på at inddrage dem i det daglige arbejde derhjemme. Det kunne fx være madlavning, hvor I kan få nogle hyggelige timer og bagefter nyde resultatet sammen.

Søndag 25/8

Du er lidt mere følsom i dag end ellers. Du kan derfor godt føle, at din partner eller andre i din nærhed er lidt belærende. Fortæl, hvad du føler i stedet for at føle dig dum. Det kan der komme nogle gode og konstruktive samtaler ud af.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Tvillingens årshoroskop