TILMELD DIG KVINDELØBET SENEST D. 30. APRIL FOR KUN 259 KR.

Horoskop tvilling illustration
Foto: Ditte Breineberg Tvillingerne er et lufttegn.

Horoskop tvilling

Tvillingen: Dagens horoskop

Tvillingerne er født mellem den 22. maj - 21. juni. Tvillingerne er et lufttegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Tvillingerne.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Tvillingerne er dit stjernetegn.

Uge 16: Her er dagens horoskop for Tvillingerne

Mandag 15/4

Du har masser af energi og gå-på-mod, men det er som om, du har svært ved at skabe de synlige resultater, du drømmer om. Måske skal du sænke tempoet lidt og undersøge tingene lidt mere grundigt, inden du går i gang. Der er nogle praktiske forudsætninger, du let overser.

Tirsdag 16/4

Dagen egner sig godt til samarbejde og projekter, der går på tværs af faggrænser eller måske oveni købet landegrænser. Det kan også være et projekt, hvor du kommer i kontakt med mennesker, der har en helt anden baggrund end din egen.

Onsdag 17/4

Onsdagen egner sig godt til brainstorming, hvor alle idéer kommer på bordet, og uden at nogen afviser noget i den første fase. Senere kan I prioritere og kvalificere de forskellige forslag og på den måde få mange nuancer og vinkler på projektet.

Torsdag 18/4

Der sker en masse omkring dig, og der er stærk dynamik mellem dig og dem, du omgiver dig med i øjeblikket. Du møder inspirerende mennesker, der sætter gang i din lyst til at tage nye initiativer. Husk pauser ind i mellem.

Fredag 19/4

I dag har du dog brug for at trække dig lidt fra de mange aktiviteter. Det er ikke for at sætte tingene i stå, men du vil gerne have tid til at finde nye veje og få nye idéer. Der kan godt være en tendens til stress i øjeblikket. Meditation kan være en god hjælp til at få tankerne i ro.

Lørdag 20/4

Weekenden byder på hyggeligt samvær med gode venner og veninder. Du slapper godt af, når du er sammen med mennesker, der deler din interesse. Det er let at kommunikere med dem, der forstår en til punkt og prikke.

Søndag 21/4

Reserver søndagen til at være sammen med din partner. Kærligheden og dit parforhold er inde i en positiv periode, men alligevel kræver det, at du også giver lidt omsorg og opmærksomhed til den, du elsker. Vis at I sætter pris på hinanden.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Tvillingens årshoroskop