Horoskop tvilling illustration
Foto: Ditte Hamo | Tvillingerne er et lufttegn.
ALT for damerne

Horoskop tvilling

Tvillingen: Dagens horoskop

Tvillingerne er født mellem den 22. maj - 21. juni. Tvillingerne er et lufttegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Tvillingerne.

Af 08.jan.2018 Horoskop

Af astrolog Marina Elkhøj

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Tvillingerne er dit stjernetegn.

Uge 16: Her er dagens horoskop for Tvillingerne

Mandag 16/4
Energidepoterne er fyldt op. Det er heldigt, for det bliver en periode med mange sociale aktiviteter, startende i dag.

Tirsdag 17/4
Du er igangsætteren med de mange gode ideer. Desværre er alle ikke nødvendigvis lige begejstrede, men du ved, at besværligheder er til for at overvindes.

Onsdag 18/4
Du føler dig godt tilpas i venners lag - eller i foreninger, der har samme interesser som du selv. Det giver dig både glæde og masser af energi.

Torsdag 19/4
Du har brug for fordybelse, og har du opgaver, der kræver koncentration, er dagen særdeles velegnet. Du evner at komme helt ind til kernen af problemet.

Fredag 20/4
Du har mange drømme, især om fremtiden og din karriere. Du mangler blot at få lidt hold på drømmenes eksakte indhold – og prøve at konkretisere dem i din hverdag.

Lørdag 21/4
Du er rastløs og keder dig hurtigt i dag. Du har brug for luft under vingerne, men du behøver ikke at rejse om på den anden side af jorden, for at se noget nyt.

Søndag 22/4
Du bruger energien i selskab med vennerne, og du går gerne forrest og tager initiativerne. Du er med til at inspirere andre med dit gå-på-mod.

Se alle horoskoper her

Læs Tvillingens årshoroskop


Henter...