Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Horoskop tvilling illustration
Foto: Ditte Breineberg Tvillingerne er et lufttegn.

Horoskop tvilling

Tvillingen: Dagens horoskop

Tvillingerne er født mellem den 22. maj - 21. juni. Tvillingerne er et lufttegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Tvillingerne.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Tvillingerne er dit stjernetegn.

Uge 50: Her er dagens horoskop for Tvillingerne

Mandag 10/12

Der er stor fokus på dit parforhold og dine relationer generelt. Du tiltrækkes og tiltrækker mennesker, der kan lærer dig noget og udvide din horisont. Du sætter pris på mennesker, der har et optimistisk livssyn, der kan inspirere dig med nye synsvinkler på livet.

Tirsdag 11/12

Din åbne og nuancerede facon betyder, at du og dem, du omgås, lærer noget af hinanden i stedet for at blive uvenner. Din opmærksomhed på andre er unik, og du tiltrækkes af mennesker, der kan åbne din horisont og gøre verden større.

Onsdag 12/12

Julegaverne ordnes helt på internettet, men pas alligevel lidt på budgettet. Gem lidt til dårligere tider. Du har heller ikke tålmodigheden til at bruge tiden på at stå i lange køer og gå fra butik til butik for at få de gaver, du skal bruge. Det er meget lettere at sidde hjemme i sofaen og klikke sig frem.

Torsdag 13/12

Uanset om du er i et fast parforhold, eller du er single, ser du mere optimistisk på dit kærlighedsliv i disse dage. Livet er dejligt på det område lige nu. De mennesker, du møder i øjeblikket, kommer med en helt anden baggrund end dig

Fredag 14/12

Der er charme og en lille flirt i luften i dag. Arbejdet glider let og ubesværet, og der er tid til at pleje det sociale på jobbet. Er du single kan en julefrokost sætte gang i amorinerne. Måske er det én, du har haft et godt øje til hele året.

Lørdag 15/12

Noget, der starter som en fjollet spøg, kan senere vise sig at være brugbart i praksis. Så læg ikke dine kreative idéer alt for langt væk i dag. Find dit indre legebarn frem, og lav noget der ikke har et bestemt formål – formålet kommer helt af sig selv.

Søndag 16/12

På hjemmefronten er der en række praktiske og håndværksmæssige ting, der skal ordnes, inden du er parat til at lukke julen ind. Start gerne dagen tidligt, så du kan nå så meget som muligt. Inviter gerne familie og venner ind for at give en hånd med.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Tvillingens årshoroskop