Horoskop tvilling illustration
Foto: Ditte Breineberg | Tvillingerne er et lufttegn.
ALT for damerne

Horoskop tvilling

Tvillingen: Dagens horoskop

Tvillingerne er født mellem den 22. maj - 21. juni. Tvillingerne er et lufttegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Tvillingerne.

Af 06.aug.2018 Horoskop

Af astrolog Marina Elkhøj

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Tvillingerne er dit stjernetegn.

Uge 34: Her er dagens horoskop for Tvillingerne

Mandag 20/8
Du bliver af din chef pålagt et større ansvar for den korrekte opgaveløsning, så pligterne bliver flere og måske også sjovere i det lange løb.

Tirsdag 21/8
Du har brug for at være sammen med andre i dag. Inviter naboerne til lidt hygge i haven, hvis vejret er godt, eller tag selv på besøg i nabolaget.

Onsdag 22/8
Det er de hjemlige sysler, der trækker i dig nu. Det er ikke nødvendigvis de sjoveste aktiviteter, men dem der trænger mest til at blive gjort.

Torsdag 23/8
Søndagen er skræddersyet til ren afslapning i selskab med en god bog. Lav en stor kande te og sæt dig til rette i din bedste lænestol.

Fredag 24/8
Du og din partner har en god kontakt mellem jer, og det giver jer en god og rar, intim fornemmelse for hinanden.

Lørdag 25/8
Der er fokus på de hjemlige sysler i dag. Hvis du har fri, kan du nå at udrette en masse. Ellers må du tage fat, når du kommer hjem.

Søndag 26/8
Du kan se frem til en hyggelig dag, der er præget af sjov og uforpligtende samvær. Tilbring gerne dagen sammen med børn og unge mennesker.

Se alle horoskoper her

Læs Tvillingens årshoroskop


Henter...