GIV ET BLAD I JULEGAVE TIL ÉN, DU HOLDER AF

Horoskop vædder
Foto: Ditte Breineberg Vædderen er et ildtegn.

Horoskop vædder

Vædderen: Dagens horoskop

Vædderen er født mellem den 21. marts - 20. april. Vædderen er et ildtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Vædderen.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Vædderen er dit stjernetegn.

Uge 50: Her er dagens horoskop for Vædderen

Mandag 9/12

Dagen egner sig godt til fælles projekter eller velgørende arbejde, som er til gavn for andre mennesker. Det handler om at kunne samarbejde. Eftermiddagen og aftenen byder på hyggeligt samvær med gode venner eller socialt samvær med dine kolleger, når arbejdsdagen er slut.

Tirsdag 10/12

Du har fokus på det store perspektiv, og hverdagens rutiner og detaljer keder dig bravt. Der skal derfor helst ske noget nyt og spændende, før du er tilfreds. Dagen egner sig godt til alle former for kommunikative projekter, hvor du deler din viden med andre.

Onsdag 11/12

Du går også ind i en periode, hvor du sætter dig nye mål, og det kan sagtens handle om din karriere og dit job. Hvis du ikke får nye udfordringer, søger du med stor sandsynlighed efter et nyt job. Men du venter til det nye år med at gøre noget alvorligt ved det.

Torsdag 12/12

I dag bliver du nemt involveret i et fælles projekt eller velgørende arbejde, som giver dig stor glæde. Det varmer ens eget hjerte, når man giver noget af sig selv til andre. Det giver et godt sammenhold i gruppen, at I kan hjælpe hinanden, når der er brug for det.

Fredag 13/12

Du har en god fornemmelse for andre i dag. Andre føler derfor, at du er behageligt selskab, fordi de ikke behøver at forklare så meget. Julestemningen breder sig på jobbet, og dagen egner sig godt til en festlig og hyggelig aften i selskab med gode kolleger.

Lørdag 14/12

I dag kan du opleve, at selv modne og ældre mennesker kan vise en temmelig barnlig side af sig selv. Det er lidt befriende. Der er virker forløsende at grine og fjolle sig gennem dagen. Det er sundt at lægge ambitionerne og alvoren til side og være useriøs for en stund.

Søndag 15/12

Brug søndagen på nogle kulturelle aktiviteter. Tag på udflugt i din egen by – hør et foredrag eller besøg nogle steder, du normalt aldrig kommer. Du vil opdage, at man ikke behøver at rejse om på den anden side af jorden for at opleve nye og spændende ting. Eventyret kan ligge lige om hjørnet.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Vædderens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn