Horoskop vædder
SPONSORERET indhold

Vædderen: Dagens horoskop

Vædderen er født mellem den 21. marts - 20. april. Vædderen er et ildtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Vædderen.

Af: Amanda Schou Foto: Tikkie Elsøe
01. jul. 2024 | Horoskop | ALT for damerne

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på alt.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Vædderen er dit stjernetegn.

Uge 28: Her er dagens horoskop for Vædderen

Mandag 8/7

Nogle af de vigtige og måske også besværlige samtaler, der blev igangsat i sidste uge, kan måske tilgås med lidt mere begejstring og lethed i dag. Det betyder dog ikke nødvendigvis, at du finder frem til den perfekte løsning.

Tirsdag 9/7

Der er samtidig noget anderledes rastløst og uforløst over det meste af denne uges astrologi. Du vil lidt for mange ting på én gang, og du har måske svært ved helt at gennemskue både egne og andres egentlige motivationer.

Onsdag 10/7

Dagens strategi er at holdene tingene så simple som muligt. Simple hovedsætninger, ukomplicerede opgaver. Hver gang noget ser ud til at  begynde at slå knuder på sig selv, tag et par skridt tilbage frem for at mase på.

Torsdag 11/7

I aften skifter kærlighedsplaneten, Venus, tegn og går ind i Løven. Her fortæller hun os om en større, mere brusende og modig kærlighedsfornemmelse, som i første omgang kan virke overvældende intens, men som også kan være en tiltrængt stemning for dit hurtige temperament.

Fredag 12/7

De næste par dage er der lidt ekstra medvind på relationer, der virkeligt betyder noget. Du er villig til at lytte og du er villig til at gå dybere ind i det, der er svært og som kræver vedholdenhed. Og hvis du ikke er? Bliv gerne nysgerrig på, hvad det fortæller dig om relationen.

Lørdag 13/7

De meste af weekenden og den første del af næste uge kan du føle dig helt overdrevet rastløs. Det er din planet Mars, der mødes med Uranus og fortæller om alt det, der trænger til forandring. Selvfølgelig kan intet menneske klare alting på én gang, men alle kan starte et sted. Kuren mod rastløshed og irritabilitet bliver måske derfor at udvælge, hvilke kampe der er dine netop nu.

Søndag 14/7

Dagens månefase – den tiltagende halvmåne – minder dig i dag om, at det der igangsættes nu, tager tid om at blomstre og modnes. Det er lige dele tålmodighed, tillid, vedholdenhed og arbejdsomhed.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Vædderens årshoroskop