Horoskop vædder
SPONSORERET indhold

Vædderen: Dagens horoskop

Vædderen er født mellem den 21. marts - 20. april. Vædderen er et ildtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Vædderen.

Af: Amanda Schou Foto: Tikkie Elsøe
04. dec. 2023 | Horoskop | ALT for damerne

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Vædderen er dit stjernetegn.

Uge 49: Her er dagens horoskop for Vædderen

Mandag 4/12

Der er noget meget arbejdsomt og vedholdende over dagen, som matcher dit ellers altid initiativrige og igangsættende selv rigtig godt. Frem for bare at komme i gang med alle de gode løsninger på problemerne, kan du nu også gøre nogle af projekterne færdige.

Tirsdag 5/12

Mandag aften skiftede kærlighedsplaneten, Venus, tegn fra Vægtens blide og imødekommende energier og til Skorpionens intense og dybdeborende tegn. Her vil Venus gerne minde os om det zenbuddhistiske citat af Thich Nhat Hanh: “No mud, no lotus.” – Uden det, der er mørkt, klistret og nærmest ugennemtrængeligt, er der ingen fuldstændigt overstrømmende skønhed i verden.

Onsdag 6/12

I dag kan føles forvirrende eller uklar. Det er måske svært at tænke en tanke til ende eller at mærke fuldstændigt, hvad der er rigtigt og forkert. Det kan du vælge er enormt frustrerende, eller du kan se det som en mulighed for at øve dig lidt i at tvivle.

Torsdag 7/12

Nogle gamle fornærmelser eller sårede følelser kommer pludseligt op til overfladen de her dage – kig på dem, mærk efter, lad følelserne fylde det, de fylder.

Fredag 8/12

Når du giver slip på fortiden, skaber du mere plads til alt det, du er nu. Samtidig kan i dag føles overvældende eller anspændt, og det bedste råd er måske nok at udskyde alle endegyldige beslutninger til en dag med mere ro eller mere klarhed.

Lørdag 9/12

Kommunikationsplaneten, Merkur, og kærlighedsplaneten, Venus, indgår astrologisk i en dynamisk og nærmest flirtende samtale med hinanden denne weekend. Det er ikke en overfladisk flirt, men en vedholdende og imødekommende energi. Man kan godt være begejstret og insisterende uden at være grænseoverskridende.

Søndag 10/12

Der er noget rastløst over dagen, og det kan du måske bedst ryste af dig ved at slippe forestillingen om, at du skal være alt muligt for alle andre. Tag en pause, løb en tur, hop i havet – gør, hvad du kan for at give slip på det, der føles rastløst i kroppen.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Vædderens årshoroskop