Horoskop vædder
Foto: Ditte Breineberg Vædderen er et ildtegn.

Horoskop vædder

Vædderen: Dagens horoskop

Vædderen er født mellem den 21. marts - 20. april. Vædderen er et ildtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Vædderen.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Vædderen er dit stjernetegn.

Uge 32: Her er dagens horoskop for Vædderen

Mandag 3/8

Du har massere af energi og overskud i dag, og du bruger det på at komme igennem med de mål, du har sat dig. Det er nemlig en vanskelig periode lige nu, hvor du skal bruge alt din energi på at bevæge dig fremad. Det vil give pote på længere sigt.

Tirsdag 4/8

Når det gælder kærligheden og dit privatliv, er du inde i en stille periode. Du slapper bedst af derhjemme i samvær med familien. Er du single, er det ikke sikkert, at der sker så meget lige nu. Nyd, at du kan slappe af, selv om du godt kan føle dig rastløs.

Onsdag 5/8

Selv om du ikke mangler invitationer til festlige arrangementer, nyder du mest at være dig selv. Skal du være social, foretrækker du at invitere gæsterne hjem til dig. Er du på arbejde, egner dagen sig godt til alle former for kreative aktiviteter, hvor du sætter dit personlige præg på tingene.

Torsdag 6/8

Brug dagen sammen med vennerne. Samværet med andre giver dig en dejlig følelse af at være accepteret. På jobbet kan det også være et samarbejde på tværs af afdelinger, der præger dagen. Det kan sætte gang i helt nye processer.

Fredag 7/8

Det er en morgen, hvor de praktiske ting driller gevaldigt.Samtidig kniber det usædvanligt meget med overblikket, når det gælder dit tidsforbrug. Du må have fat i kalenderen og lægge en plan, der kan holde, så du kan nå det hele inden weekenden.

Lørdag 8/8

Når det gælder økonomien, er det hverken dagen eller ugen til risikovillige investeringer. Vær fornuftig og konservativ og find på noget, der ikke koster penge. Naturen er et godt sted at starte, og der er masser af gode oplevelser derude.

Søndag 9/8

Du har leget og nydt livet en del i den sidste tid, men i dag har du brug for lidt mere struktur. Brug gerne søndagen på at se fremad og læg en plan, der rækker længere ud end i dag og i morgen. Mærk efter hvad dine ambitioner er.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Vædderens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn