Horoskop vædder
Foto: Ditte Breineberg Vædderen er et ildtegn.

Horoskop vædder

Vædderen: Dagens horoskop

Vædderen er født mellem den 21. marts - 20. april. Vædderen er et ildtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Vædderen.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Vædderen er dit stjernetegn.

Uge 44: Her er dagens horoskop for Vædderen

Mandag 26/10

Dagen egner sig godt til fordybelse og til at grave dig ned i et bestemt emne og finde helt ind til sagens kerne. Du har en meget stærk vilje og masser af gå-på-mod. Derfor bliver det en effektiv dag, hvor du får udrettet en masse.

Tirsdag 27/10

Du har stor interesse for de psykologiske og adfærdsmæssige mønstre hos andre mennesker. Der er derfor lagt op til nogle dybe samtaler, hvor du kommer ind under huden på din partner eller en nær veninde. Du er ikke til smalltalk i dag.

Onsdag 28/10

Du kan se frem til en fredelig dag, hvor stemningen mellem dig og andre er dejlig og behagelig. Det gælder også, hvis du er i et fast parforhold. Eftermiddagen og aftenen byder derfor på hyggelige stunder og masser af kærlighed.

Torsdag 29/10

Du er meget initiativrig i dag, og dine ambitioner er store og krævende. Du springer ikke over, hvor gærdet er lavest, men du vil gerne have, at resultatet bliver enestående. Heldigvis er du god til at få andre med på dine idéer, så du ikke står med det hele selv.

Fredag 30/10

Du har svært ved at være i ro. Du har brug for, at der sker noget hele tiden. Tag nogle dybe indåndinger, og lad freden sænke sig – bare et øjeblik. Det er snart weekend, og du har godt af at geare lidt ned. Vent med resten til i næste uge.

Lørdag 31/10

Det bliver en dag, hvor du er på farten det meste af tiden. Du har behov for afveksling, og derfor bruger du næppe lørdagen derhjemme. Først sidst på dagen og hen under aften sænker freden sig, og du kan se frem til en hyggelig og intim aften med den, du elsker.

Søndag 1/11

Pas på pengepungen. Du er lidt for flittig med dankortet, da du let fristes af lidt for dyre ting i en ekstraordinær god kvalitet. Selv om det er søndag, har butikkerne på nettet åbent hele døgnet alle ugens dage.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Vædderens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn