Horoskop vædder
Foto: Ditte Breineberg Vædderen er et ildtegn.

Horoskop vædder

Vædderen: Dagens horoskop

Vædderen er født mellem den 21. marts - 20. april. Vædderen er et ildtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Vædderen.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Vædderen er dit stjernetegn.

Uge 14: Her er dagens horoskop for Vædderen

Mandag 5/4

Du udstråler autoritet i dag, dog er din tålmodighed ikke så stor. Du vil derfor gerne ud over stepperne uden så meget forberedelse. Dagen egner sig godt til at sætte nye projekter i søen, hvor du er den, der har modet til at skubbe dem i gang.

Tirsdag 6/4

Det bliver en livlig dag, hvor du er på farten hele tiden. Dagen egner sig godt til alle former for mentale aktiviteter. Du er en god formidler, og du er god til at få budskabet ud over kanten, og der er ingen, som er i tvivl om, hvad du mener.

Onsdag 7/4

Du er ikke så meget hjemme i øjeblikket, da der er mange kontakter og møder, der skal plejes. Det er heller ikke noget, du kan uddelegere til andre. Du er nødt til at være der selv. Men din partner kan godt føle sig meget overset.

Torsdag 8/4

Der er generelt meget tempo i dit liv i øjeblikket, og der kan være en tendens til, at du sætter lidt for mange ting i gang, men at det ikke bliver afsluttet. Måske handler det også om, at du vil for mange ting på for kort tid. Du må prioritere og vente med noget af det til senere.

Fredag 9/4

Når det gælder kærligheden, bliver det en dejlig uge, hvor du har en fantastisk god kontakt til andre mennesker. Der er masser af flirt og et glimt i øjet på dig.

Lørdag 10/4

Der kan godt dukke nogle uforudsigelige udgifter op i dag. Din økonomi er generelt lidt uforudsigelig i øjeblikket. Din indtægt er alt andet end stabil, og derfor er det mere nødvendigt end ellers at være lidt mere disciplineret med pengene.

Søndag 11/4

Søndagen egner sig rigtig godt til et langsomt tempo. Slut mobiltelefonen, og giv dig selv lidt mere ro. Dagen egner sig godt til at nyde livet i et langsomt tempo. Du har behov for lidt mere søvn, lidt god mad og at vende tankerne indad.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Vædderens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn