Horoskop vædder
SPONSORERET indhold

Vædderen: Dagens horoskop

Vædderen er født mellem den 21. marts - 20. april. Vædderen er et ildtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Vædderen.

Af: Marina Elkhøj Foto: Tikkie Elsøe
23. jan. 2023 | Horoskop | ALT for damerne

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Vædderen er dit stjernetegn.

Uge 4: Her er dagens horoskop for Vædderen

Mandag 23/1

Fra naturens hånd er du et stort konkurrencemenneske, og i øjeblikket er din vilje enormt stærk. Du er derfor i stand til at presse dig selv til det yderste for at opnå dét, du gerne vil. Dagen er velegnet til fysiske udfoldelser, hvor du presser din krop maksimalt.

Tirsdag 24/1

Der er fokus på fællesskabet og samarbejde på tværs af organisationen eller landegrænser. Der vil være et behov for at udveksle idéer og viden på tværs af nogle forskellige grænser. Det er et bestemt emne eller en opgave, der bringer jer sammen.

Onsdag 25/1

Du har knoklet hårdt på et bestemt projekt, og i dag kan du langt om længe høste frugterne af din indsats. Det føles godt at kunne læne sig tilbage og se på det gode resultat med en stor tilfredshed. Du vil også få stor anerkendelse fra dine chefer og overordnede.

Torsdag 26/1

Du har brug for lidt stilhed i dag. Forsøg, om du kan finde et roligt sted, hvor du kan være alene. Selv om dit energiniveau er højt i øjeblikket, er det også vigtigt at lade op en gang i mellem. Lidt meditation eller bare en dag, hvor du dagdrømmer og ikke udretter så meget, vil gøre dig godt.

Fredag 27/1

Der er fokus på fællesskab og samvær med andre, hvor du sætter pris på at udveksle idéer og holdninger med mennesker, der har samme interesser som dig selv. Fredagen egner sig rigtig godt til samvær med søde kolleger eller gode venner. Dit netværk betyder meget for dig i øjeblikket.

Lørdag 28/1

Din lunte er lidt kort i dag. Din tålmodig er meget lille, og hvis andre mennesker er for langsomme, bliver du hurtigt utålmodigt og handler på egen hånd. Dit humør er også lidt svingende, og måske burde du tænke, før du handler. God kommunikation fremmer forståelsen.

Søndag 29/1

Søndagen egner sig godt til fysiske aktiviteter. Gør noget godt for dig selv og din krop. Du har en udefinerbar uro og rastløshed i kroppen, som du bedst kan dæmpe ved at lave noget fysisk. Find løbeskoene frem, og tag en veninde med på en løbetur. Samtidig kan I få en god venindesnak undervejs.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Vædderens årshoroskop