Horoskop vædder
SPONSORERET indhold

Vædderen: Dagens horoskop

Vædderen er født mellem den 21. marts - 20. april. Vædderen er et ildtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Vædderen.

Af:: Amanda Schou Foto: Tikkie Elsøe
15. apr. 2024 | Horoskop | ALT for damerne

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på alt.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Vædderen er dit stjernetegn.

Uge 16: Her er dagens horoskop for Vædderen

Mandag 15/4

Vi er midt i en forandringstid. Måske oplever du det mere som bakgear end fremdrift lige netop nu, men det er fordi noget gammelt er i gang med at give slip. Nogle gamle, grundlæggende værdisæt eller overbevisninger er til genforhandling, og du behøver endnu ikke kende alle svar og løsninger.

Tirsdag 16/4

De næste par dage kan give kreative perspektiver på det, der skal optage dig fremadrettet. Du kan opnå et fornyet og inspirerende blik på en problemstilling eller en udfordring. Lad dit blik blive blødt. Stol på fornemmelser og følelser frem for at forsøge at tænke dig frem til alle svarene.

Onsdag 17/4

Sæt tid af til kreativitet og til at have det sjovt. Det er sikkert på en mere sløv eller indadvendt måde, end du typisk foretrækker, men det betyder ikke, at det bliver kedeligt!

Torsdag 18/4

Der er noget ekstremt rastløst og vovet over de næste par dage. Du er modig af natur, og dine lektier er derfor at blive modig eller igangsættende på en blødere eller helt, helt uventet måde. Gør ikke overraskende tiltag for at bevise nogen noget, men for at minde dig selv om en helt grundlæggende vilje til forandring.

Fredag 19/4

I eftermiddag slutter din måned, og Solen bevæger sig videre ind i Tyrens tegn. Dette har formentligt føltes som en mindre energisk, mere tøvende eller dvælende Væddermåned end ellers. Det skyldes blandt andet, at din planet, Mars, har stået i Fiskens bløde og drømmende tegn stort set hele din måned i år. Din handlekraftige og viljestærke energi kan derfor have haft svært ved helt at finde sit velkendte fodfæste.

Lørdag 20/4

Med Solen i Tyren den næste måned byder vi den blødere, mere blomstrende og nydelsesfulde del af foråret velkommen. Duft til syrenerne eller pluk en æbleblomst og stil den i vindueskarmen i et lille snapseglas. Tag et øjeblik til at fejre alt det, der føles blødt og i live.

Søndag 21/4

Lad alle de gode, konkrete og nytænkende idéer komme til udtryk i dag. Der er noget ekstremt overraskende eller pludseligt over energierne i dag, og det er ikke sikkert, du kan regne ud præcist, hvor de tager dig hen. Det behøver du heller ikke! Hav tillid, flyd med.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Vædderens årshoroskop