Horoskop vædder
Foto: Ditte Breineberg Vædderen er et ildtegn.

Horoskop vædder

Vædderen: Dagens horoskop

Vædderen er født mellem den 21. marts - 20. april. Vædderen er et ildtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Vædderen.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Vædderen er dit stjernetegn.

Uge 34: Her er dagens horoskop for Vædderen

Mandag 19/8

Vædderens kreativitet fornægter sig ikke. Dagen i dag – og de nærmest følgende – egner sig rigtig godt til kreative formål, for eksempel i samvær med børn og barnlige sjæle. Eller brug dagen på en fritidsbeskæftigelse, som du brænder for.  

Tirsdag 20/8

Emner som kost og helse har din interesse, og du sætter stor pris på at få mere luksus og velvære i hverdagen. Din ekstravagante livsstil kan mærkes på pengepungen. Tjek saldoen på din konto inden du bruger flere penge.

Onsdag 21/8

Pas på med risikobetonede investeringer. Der er overhængende fare for, at sådanne projekter kuldsejler og efterlader investorer med en lang næse. Du er et menneske, der handler, og du tænker ikke altid så længe over dine beslutninger, men det bør du gøre i dag.

Torsdag 22/8

Dagen bærer præg af nogle praktiske opgaver, der skal ordnes både på arbejdet og derhjemme. Heldigvis er du og din partner et godt team, der hurtigt får tingene gjort. Du har både et godt blik for detaljerne samtidig med, at du kan bevare overblikket.

Fredag 23/8

Du er effektiv og får en masse praktiske ting fra hånden i dag. Du går systematisk til værks, og der er ikke meget, der undslipper dit falkeblik. Du nyder ligefrem at sætte orden og struktur på tingene helt ned i den mindste detalje.

Lørdag 24/8

Din livsstil er lidt ekstravagant, og det kan mærkes på pengepungen. Din trang til luksus og velvære går langt ud over bare ønsket om at få den rette kost af hensyn til dit helbred. Måske skulle du bruge weekenden på at få indført nogle nye og sundere vaner i hverdagen.

Søndag 25/8

Det bliver en søndag, hvor du og din partner får lavet en masse praktiske ting derhjemme. I er gode til at samarbejde og deles om opgaverne. Eftermiddagen er også velegnet til lidt motion, og I er gode til at hanke op i hinanden.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Vædderens årshoroskop