Horoskop vædder

Foto: Tikkie Elsøe Vædderen er et ildtegn.

Horoskop for Vædderen

Vædderen: Dagens horoskop

Vædderen er født mellem den 21. marts - 20. april. Vædderen er et ildtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Vædderen.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Vædderen er dit stjernetegn.

Uge 39: Her er dagens horoskop for Vædderen

Mandag 26/9

Uanset om du er single eller ej, vil ugen sætte fokus på parforhold og dine relationer. Du er normalt en person, der selv tager initiativet og gør tingene selv, men i øjeblikket er du på udebane, og du kommer ikke langt alene.

Tirsdag 27/9

Der er basis for nogle gode og konstruktive samtaler, hvor alle ser fornuftigt og realistisk på tingene. Der indgås langsigtede aftaler. De aftaler, du indgår nu, kan også få en positiv indflydelse på din økonomi. Du kan få god gavn af andres ressourcer.

Onsdag 28/9

Det er næppe de overfladiske bekendtskaber, der trækker i dig i dag. Du søger dybde og intensitet i dine relationer. Hvis du derfor ikke møder nogen, som du kan have nogle dybtfølte samtaler med, vil du hellere være dig selv.

Torsdag 29/9

Der er hele tiden nogen, der vil have din opmærksomhed. Det kan være en veninde, som gerne vil have et godt råd, eller en kollega, der gerne vil have dit syn på et fagligt emne. Der vil i det hele taget være mange samtaler på dagsordenen i dag.

Fredag 30/9

Det er en god dag til at dyrke andre mennesker, der kan give dig mulighed for lidt økonomisk optur. Det kan typisk være ved et tæt samarbejde med nogen, du ikke plejer at have den slags forbindelse med. Du har i det hele taget en god næse for økonomi lige nu.

Lørdag 1/10

Du kan med fordel indgå nogle alliancer, der rækker langt ud i fremtiden. Det vil give dig mulighed for at påtage dig langt mere ansvar og langt flere forpligtelser, end du ellers ville kunne rumme. Selv om du elsker din frihed, kan det være nødvendigt med faste aftaler.

Søndag 2/10

Det bliver næppe en stille søndag. Der vil dukke en aktiv og initiativrig person op på scenen. Du får derfor ikke lov til at klatte dagen væk. Der skal laves noget for at følge med. Dagen er velegnet til sportslige aktiviteter.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Vædderens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn

610x200_woordy_knap2.jpeg