Horoskop vædder
Foto: Ditte Breineberg Vædderen er et ildtegn.

Horoskop vædder

Vædderen: Dagens horoskop

Vædderen er født mellem den 21. marts - 20. april. Vædderen er et ildtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Vædderen.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Vædderen er dit stjernetegn.

Uge 4: Her er dagens horoskop for Vædderen

Mandag 25/1

Et fælles projekt kræver mange ressourcer i dag, men alligevel trives du bedst i større grupper, hvor der er et fælles mål eller en fælles interesse. Du har masser af energi, og du er god til at drive en proces fremad.

Tirsdag 26/1

Måske er der noget, som bliver lidt dyrere, end du havde forventet. Du er nødt til at tænke i alternative løsninger. Der kan være en tendens til, at du er for fastlåst og fokuserer på begrænsningerne frem for mulighederne.

Onsdag 27/1

Du er god til at give din partner frihed, men du vil også selv gerne have plads og råderum til at tage på eventyr og få inspiration og input udefra. Det betyder ikke, at du flirter med andre, men blot at du har brug for at udvide din horisont mentalt.

Torsdag 28/1

Det er lysten, der driver værket. Hvis ikke det er sjovt, gider du ikke så meget i dag. Samværet med børn og barnlige sjæle kan få smilet frem på dine læber. Har du ikke børn, egner dagen sig godt til aktiviteter, der stimulerer dine kreative evner.

Fredag 29/1

Du vil gerne lægge nogle solide og pålidelige fremtidsplaner. Du har det simpelthen bedst med at vide, hvad du vil og skal, så det må meget gerne være planer, der er så realistiske, at det også er let at tro på dem. Du er meget vedholdende og målrettet.

Lørdag 30/1

Kig en ekstra gang i kalenderen. Der kan nemt være en aftale eller to, som du har overset. Du har dit fokus rettet mod fremtiden og nye oplevelser, og der kan derfor være en risiko for, at du glemmer gamle aftaler, da du hurtigt bevæger dig videre til næste punkt på din liste.

Søndag 31/1

Det gælder om at have sans for detaljerne. Dagen egner sig godt til arbejde, der kræver præcision og en kritisk sans. Måske skulle du gennemgå økonomien og lægge et detaljeret budget. Ikke fordi økonomien giver hovedbrud, men fordi det giver dig et bedre overblik.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Vædderens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn