Horoskop vædder

Foto: Tikkie Elsøe Vædderen er et ildtegn.

Horoskop for Vædderen

Vædderen: Dagens horoskop

Vædderen er født mellem den 21. marts - 20. april. Vædderen er et ildtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Vædderen.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Vædderen er dit stjernetegn.

Uge 21: Her er dagens horoskop for Vædderen

Mandag 23/5

Det bliver en livlig dag, hvor mange forskellige mennesker krydser din vej. Der er fokus på kommunikation, handel og aftaler. Dagen egner sig godt til indlæring, og det er ikke usandsynligt, at du selv bliver en central figur i den forbindelse.

Tirsdag 24/5

Du har nogle økonomiske udfordringer, men hvis du bruger din stædighed, løser problemerne sig. Brug dit netværk til at skabe de rette kontakter. Du fristes let til at bruge penge på noget dyrt til dit hjem, men har du råd?

Onsdag 25/5

Dagen egner sig godt til at få styr på alle opgaver og detaljer. I dag har du blik for detaljerne og får tyndet ud i bunkerne. Når det hele er sorteret og prioriteret, ser det meget mere overskueligt ud. Det er også lettere at estimere tiden.

Torsdag 26/5

Der er ikke så meget kærlighed og romantik i luften i øjeblikket, men dagen i dag er en undtagelse. En lille flirt og et glimt i øjet får dit humør til at stige et par grader. Det er dog ikke sandsynligt, at det udvikler sig til mere end det.

Fredag 27/5

Brug dagen til noget underholdende eller kreativt – gerne sammen med børn eller andre barnlige sjæle. Hvis ikke du har hjertet med i det, du laver i dag, bliver det ikke til så meget. Du er allerede klar til at holde weekend.

Lørdag 28/5

Du trænger til at slappe af. Det har været en hektisk tid, og du har brug for at være sammen med familien. Skal du være social, så inviter hellere vennerne hjem til dig. Du nyder at forkæle dine gæster hjemme hos dig selv.

Søndag 29/5

Du fortsætter den afslappede stil fra i går og bliver hjemme i dine kendte omgivelser. Du har ikke behov for at bevæge dig langt omkring. Det bliver måske lige en tur til bageren eller købmanden, men ellers bliver du i dine nære omgivelser.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Vædderens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn

610x200_woordy_knap2.jpeg