Horoskop vædder
Foto: Ditte Breineberg | Vædderen er et ildtegn.
ALT for damerne

Horoskop vædder

Vædderen: Dagens horoskop

Vædderen er født mellem den 21. marts - 20. april. Vædderen er et ildtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Vædderen.

Af 06.aug.2018 Horoskop

Af astrolog Marina Elkhøj

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Vædderen er dit stjernetegn.

Uge 33: Her er dagens horoskop for Vædderen

Mandag 13/8
Kærlighed og erotik spiller en stor rolle. Du går ikke på kompromis og søger det intense og intime i alle livets forhold.

Tirsdag 14/8
Du vil gerne helt ind til sagens kerne, ikke bare når det gælder kærlighed, men også når det gælder dit job, og hvad du ellers beskæftiger dig med.

Onsdag 15/8
Du bliver personligt involveret i et sjovt og festligt arrangement, der får dig til at glemme alt om eventuelle vanskeligheder på hjemmefronten.

Torsdag 16/8
Første del af dagen bliver hektisk, og der er en masse, du skal nå. Sidst på eftermiddagen kan du endelig slappe af i dine vante omgivelser. Sluk telefonen og gør dig "usynlig".

Fredag 17/8
Arbejdet melder sig, men du er ikke helt oppe i gear. Dagen egner sig ikke til præcisionsarbejde – dertil er din koncentration ikke stor nok.

Lørdag 18/8
Der kan være en tendens til, at du bliver lige lovlig kompromisløs og stædig. Accepter hellere, at ikke alting kan blive helt perfekt.

Søndag19/8
En dejlig afslappende søndag, hvor du ikke får udrettet så meget. Nyd de kreative glæder for eksempel musik eller spirituelle aktiviteter.

Se alle horoskoper her

Læs Vædderens årshoroskop


Henter...