Kom med til årets fedeste danse-event i København! Klik her

Horoskop vædder
Foto: Ditte Breineberg Vædderen er et ildtegn.

Horoskop vædder

Vædderen: Dagens horoskop

Vædderen er født mellem den 21. marts - 20. april. Vædderen er et ildtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Vædderen.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Vædderen er dit stjernetegn.

Uge 42: Her er dagens horoskop for Vædderen

Mandag 15/10

Du er fokuseret og målrettet, særligt når det gælder dit parforhold og dine relationer. Du finder sammen med andre, der er ligeså stræbsomme som du selv.

Tirsdag 16/10

Du er mere tålmodig og vedholdende end normalt, og det danner basis for, at de aftaler, du laver i disse dage, er stærke og langtidsholdbare.

Onsdag 17/10

Kommunikation, både skriftligt og mundtligt, kan have en positiv indflydelse på din økonomi. Eller du kan lave en god handel. Hold øje med de gode tilbud.

Torsdag 18/10

Du har brug for en fast rytme og kontinuitet i dit daglige arbejde i dag. Derfor egner dagen sig godt til rutineprægede opgaver.

Fredag 19/10

Det bliver en festlig fredag, hvor humøret er højt. Der er humor og underholdning i luften, og du tager ikke tingene så højtidelig i dag.

Lørdag 20/10

Kreativitet og samarbejde vil præge dagen. Selv om der ikke findes en plan, glider samarbejdet glat alligevel. I har en intuitiv tilgang til tingene.

Søndag 21/10

Du hygger dig bedst hjemme i din egen hule. Brug søndagen på familien og lidt god mad.

Se alle horoskoper her

Læs Vædderens årshoroskop