Horoskop vædder
Foto: Ditte Breineberg Vædderen er et ildtegn.

Horoskop vædder

Vædderen: Dagens horoskop

Vædderen er født mellem den 21. marts - 20. april. Vædderen er et ildtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Vædderen.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Vædderen er dit stjernetegn.

Uge 42: Her er dagens horoskop for Vædderen

Mandag 14/10

Du er fokuseret og målrettet, særligt når det gælder dit parforhold og dine relationer. Du er normalt et menneske, der elsker at gå forrest og tage initiativet selv, men i dag er du nødt til at gøre tingene sammen med andre. Du er nemlig lidt på udebane og må tilpasse dig andres præmisser.

Tirsdag 15/10

Humøret er lidt svingende i dag, og du kan godt være en smule på krigsstien. Du får ikke noget ud af at være konfrontativ og skrap. Du er nødt til at samarbejde og være lidt mere imødekommende – i hvert fald hvis du vil have noget frugtbart ud af et samarbejde.

Onsdag 16/10

Kommunikation, både skriftligt og mundtligt, kan have en positiv indflydelse på din økonomi. Eller du kan lave en god handel. Du har en god næse for, hvad der har værdi, og derfor kan du gøre en god investering. Hold øje med de gode tilbud i dag.

Torsdag 17/10

Det bliver en livlig dag med fokus på kommunikation og kontakter. Du vil sandsynligvis være på farten det meste af tiden. Du er selv meget åben og nysgerrig på andre mennesker, og du er meget interesseret i at høre om deres meninger.

Fredag 18/10

Det bliver en festlig fredag, hvor humøret er højt. Der er humor og underholdning i luften, og du tager ikke tingene så højtidelig i dag. Der er en god kontakt til dine kolleger, og der udveksles den ene vilde idé efter den anden.

Lørdag 19/10

Det bliver en stille lørdag, som du helst nyder derhjemme. Du har fået dækket dit sociale behov i løbet af ugen, og nu vil du bare gerne slappe af. Har du familie, vil den stå på hjemlig hygge og samvær med dine kære.

Søndag 20/10

Du har brug for en fast rytme og kontinuitet i dit daglige arbejde i dag. Derfor egner dagen sig godt til rutineprægede opgaver. Søndagen egner sig også godt til at komme til bunds i bunkerne, der har hobet sig op derhjemme. Smid ud med hård hånd.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Vædderens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn