TILMELD DIG KVINDELØBET SENEST D. 30. APRIL FOR KUN 259 KR.

Horoskop vædder
Foto: Ditte Breineberg Vædderen er et ildtegn.

Horoskop vædder

Vædderen: Dagens horoskop

Vædderen er født mellem den 21. marts - 20. april. Vædderen er et ildtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Vædderen.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Vædderen er dit stjernetegn.

Uge 16: Her er dagens horoskop for Vædderen

Mandag 15/4

Der er fokus på kommunikation og formidling i øjeblikket, og dagen egner sig godt til at lære noget og til at indsamle en masse viden og information. Din nysgerrighed er stor, og du søger hele tiden ud af dine almindelige cirkler for at udvide din horisont.

Tirsdag 16/4

Du har behov for at fokusere på detaljerne, og dagen egner sig fint til præcisionsarbejde, hvor der skal kæles for de enkelte dele. Det kan sagtens handle om et projekt, som du har arbejdet på længe, hvor du skal have de sidste små ting helt på plads.

Onsdag 17/4

Du taler ud fra fakta og fornuft i dag, men desværre kan du ikke regne med, at alle ser ligeså objektivt og nøgternt på tingene. Dem du er i nærheden af i dag, er mere subjektive og følsomme. De fejer let dine fakta af bordet, og forholder sig i stedet til, hvad de føler. Det kan blive svært at mødes.

Torsdag 18/4

Du er meget på farten i dag, og du kommer i kontakt med mange forskellige mennesker. Du er direkte og ærlig overfor andre, og det kan der komme en god og åben dialog ud af. Du oplever, at andre mennesker åbner sig over for dig.

Fredag 19/4

Forbered dig på økonomiske overraskelser i slutningen af ugen. Måske er der en regning, du har glemt? Det kan også være noget teknik, der driller og derfor betyder omkostninger til en reparation eller køb af noget nyt. Det er i hvert fald en omkostning, som du ikke havde regnet med.

Lørdag 20/4

I dag træder kærlighedsplaneten Venus ind i dit tegn, og det varsler en dejlig periode for kærlighed og parforhold. Du bliver også selv mildere og mere charmerende. Du kan derfor se frem til en dejlig lørdag sammen med den, du elsker.

Søndag 21/4

Dagen starter langsomt, og du nyder at hygge dig derhjemme. Senere på eftermiddagen har du behov for at komme ud i det fri og nyde naturen og foråret. Find løbeskoene frem og gå eller løb en lang tur i det grønne. Gerne sammen med et par gode venner eller veninder.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Vædderens årshoroskop