Horoskop vædder
Foto: Ditte Breineberg Vædderen er et ildtegn.

Horoskop vædder

Vædderen: Dagens horoskop

Vædderen er født mellem den 21. marts - 20. april. Vædderen er et ildtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Vædderen.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Vædderen er dit stjernetegn.

Uge 3: Her er dagens horoskop for Vædderen

Mandag 13/1

Du har succes med dét, du laver på jobbet – specielt i starten af ugen. Du er meget aktiv og god til at sætte nye initiativer i gang. Du vil gerne se nogle konkrete resultater af din indsats. Tiden går meget hurtigt, og inden du ser dig om, går turen hjem fra arbejde igen.

Tirsdag 14/1

Noget du har arbejdet på længe, viser endelig de ventede resultater. Det er en god følelse, og det giver dig samtidig lysten til at sætte nye og ambitiøse mål. Det kan være en ny metode, du gerne vil udbrede, som kan forbedre, dine resultater. Selv små detaljer kan være meget vigtige.

Onsdag 15/1

I dag er der fokus på fællesskabet, og et socialt projekt står dit hjerte nær, og dit engagement og dit gå-på-mod inspirerer andre i din vennekreds. Eftermiddagen og aftenen egner sig godt til samvær med gode venner.

Torsdag 16/1

Forbindelser eller kontakter til foreninger og interesseorganisationer kan påvirke din indtjening i en positiv retning. Det kan også være noget inden for det alternative eller spirituelle, der vækker din interesse, og som er givende på mange områder.

Fredag 17/1

Der er en dejlig stemning mellem dig og din partner. Hvis du selv er indstillet på det, kan dagen udvikle sig meget romantisk. Aftenen egner sig bedst til en stille og romantisk middag derhjemme for to. Du har ikke brug for en masse omkring dig.

Lørdag 18/1

Dit fysiske overskud er ikke det største i dag. Gem derfor de mest udfordrende aktiviteter til en anden dag. Nyd fridagen, og start dagen langsomt. Det er faktisk rigtig sundt at have en dag om ugen, hvor man dasker lidt rundt og ikke præsterer så meget.

Søndag 19/1

Du foretrækker at være i selskab med gode og nære venner i dag. Det føles trygt og godt at være sammen med mennesker, der kender dig godt. Inviter gerne nogle gode veninder hjem til en hyggelig søndag, hvor I kan opdatere hinanden på livet.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Vædderens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn