Horoskop vædder

Foto: Ditte Breineberg Vædderen er et ildtegn.

Horoskop vædder

Vædderen: Dagens horoskop

Vædderen er født mellem den 21. marts - 20. april. Vædderen er et ildtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Vædderen.

Vædderen er født mellem den 21. marts - 20. april. Vædderen er et ildtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Vædderen.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Vædderen er dit stjernetegn.

Uge 25: Her er dagens horoskop for Vædderen

Mandag 21/6

Det bliver næppe en kedelig og stillestående dag, du går i møde. Det bliver festligt, men det bliver også en dag, hvor du får pulsen op på alle måder. Ugen egner sig også godt til sportslige eller kreative aktiviteter. Din energi og vilje er stærk, og samtidig er du meget udholdende.

Tirsdag 22/6

Når det gælder kærligheden, kan der godt være nogle forskellige holdninger, som giver anledning til diskussioner i disse dage, men heldigvis er det ikke noget, der bryder det stærke bånd, som I har. Det giver liv til forholdet.

Onsdag 23/6

Brug dagen med en god bog, der kan stimulere dine mentale evner eller inspirere dig til nye projekter derhjemme. Du føler dig bedst tilpas i dine hjemlige omgivelser, og du arbejder bedst alene i dag. Du har brug for lidt ro.

Torsdag 24/6

Du er kreativ og meget skabende i øjeblikket. Du vil gerne sætte dit personlige præg på tingene og samtidig se nogle hurtige resultater. Det kan godt være svært for andre at følge med, men for dig er der ikke tid til at sænke tempoet.

Fredag 25/6

Når det gælder kærligheden, har alle former for flirt og dating gode vilkår. Du kommer hurtigt og let i kontakt med andre mennesker, og er du single, bliver det derfor ikke svært at få den første kontakt. Du løber heller ikke tør for emner, og samtalen glider let og ubesværet.

Lørdag 26/6

Du er god til at bruge dine kreative evner. Måske skulle du kaste dig over et håndværksmæssigt kreativt projekt. Det kan være noget, der gør dit hjem endnu smukkere, end det er i forvejen. Det kan med fordel være noget, hvor du skal bruge din hænder og finmotorik.

Søndag 27/6

Søndagen kan meget vel være første dag i din ferie. Der vil i den næste tid være fokus på fritidsbeskæftigelser og fornøjelser. Det bliver i hvert fald en periode, hvor dit daglige arbejde ikke fylder så meget.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Vædderens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn