Horoskop vædder

Foto: Ditte Breineberg Vædderen er et ildtegn.

Horoskop vædder

Vædderen: Dagens horoskop

Vædderen er født mellem den 21. marts - 20. april. Vædderen er et ildtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Vædderen.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Vædderen er dit stjernetegn.

Uge 48: Her er dagens horoskop for Vædderen

Mandag 29/11

Din kalender er fyldt til bristepunktet, og på jobbet har du travlt. Læg nogle pauser ind i kalenderen, så du ikke er helt udkørt inden jul. Jo mere struktur du kan få på din dagligdag, jo bedre vil det forløbe. Husk at lægge lidt pauser ind også.

Tirsdag 30/11

Du er meget seriøs og målrettet i dag. Husk at kærligheden også trænger til at blive plejet. Der kan være en stor tendens til, at du prioriterer arbejde før dit privatliv lige nu. Læg arbejdet fra dig, når du har fri, og giv familien lidt mere opmærksomhed.

Onsdag 1/12

Du har et godt overblik, men pas på, at du ikke overser en vigtig detalje. Der er noget, der kræver et ekstra tjek. Du er altid hurtig, og din tålmodighed er ikke den største. Hvis du sænker tempoet en smule, er der bedre mulighed for at få det hele med.

Torsdag 2/12

Energien er ikke den bedste i dag. Find et roligt sted, hvor du kan være dig selv og oplade dine batterier igen. Ryd kalenderen for mest muligt, og brug aftenen med ingenting. Læg dig på sofaen med en lun kop te, og hør en spændende potcast.

Fredag 3/12

Endelig er det fredag og snart weekend – men spørgsmålet er bare, om du har bemærket det. Du er nemlig meget målrettet og har fokus på at komme fremad og nå dine mål. Det vil være en god idé at sætte en bagkant for, hvornår du skal holde fri i dag.

Lørdag 4/12

Du tilbringer næppe lørdagen i sofaen. Dertil er du alt for rastløs. Tag på besøg hos en ven eller veninde i nabolaget, men fald ikke for fristelsen til at kaste dig over arbejdet. Din hjerne har brug for en pause, hvis den skal holde til næste uge også.

Søndag 5/12

Du har mange store planer for fremtiden, men i dag bør du bruge tiden på at kigge på økonomien. Der skal regnes på, om tingene kan lade sig gøre, og om din partner er med på dine idéer. Skal du låne penge, kan et budget og et oplæg til banken også blive nødvendigt.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Vædderens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn