Horoskop vædder
Foto: Ditte Breineberg Vædderen er et ildtegn.

Horoskop vædder

Vædderen: Dagens horoskop

Vædderen er født mellem den 21. marts - 20. april. Vædderen er et ildtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Vædderen.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Vædderen er dit stjernetegn.

Uge 25: Her er dagens horoskop for Vædderen

Mandag 17/6

En chef eller anden myndighedsperson stiller nogle krav, som du ikke er helt tilfreds med. Du har nogle andre tanker og et helt andet udgangspunkt. Du må være forberedt på, at det er svært at ændre på vilkårene.

Tirsdag 18/6

Der står kommunikation på programmet i disse dage. Al slags udveksling af oplysninger har din opmærksomhed, og som emne synes du, at det er utroligt interessant at beskæftige sig med. Du arbejder målrettet med tingene i dag.

Onsdag 19/6

En ny interesse fanger din opmærksomhed, og alle former for kommunikation og kursusaktiviteter vil have din bevågenhed. På jobbet er du på farten det meste af dagen, eller er til møder, hvor det bliver din opgave at samle alle de løse ender.

Torsdag 20/6

Du er god til at udnytte dit netværk i dag, og på jobbet er vilkårene for tværgående samarbejde gode. Dagen egner sig godt til at udveksle nye idéer, og til at hjælpe hinanden med at tænke i helt nye baner. Flere hjerner tænker bedre end én.

Fredag 21/6

Det har været en travl uge på jobbet med mange aktiviteter, hvor du har skullet sætte dig ind i mange nye ting og samarbejde med mange forskellige mennesker. Derfor nyder du, at det er den sidste arbejdsdag, inden du kan holde fri.

Lørdag 22/6

Dit privatliv kommer i fokus, dine hjemlige omgivelser optager dig meget. Du nyder, at det er weekend, og at du kan slappe helt af efter en hektisk arbejdsuge. Du har ikke så mange planer, og derfor kan du bruge dagen og aftenen helt for dig selv.

Søndag 23/6

Der er uro på hjemmefronten, og det kan blive ganske intenst. Et familiemedlem forsøger at manipulere med dig. Hold fast på dit. Hen på eftermiddagen falder der lidt mere ro over tingene, og du kan bruge den sidste del af søndagen på at få lavet nogle praktiske og håndværksmæssige ting derhjemme.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Vædderens årshoroskop