Horoskop vædder
Foto: Getty Images | Vædderen er et ildtegn.
ALT for damerne

Horoskop vædder

Vædderen: Dagens horoskop

Vædderen er født mellem den 21. marts - 20. april. Vædderen er et ildtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Vædderen.

Af 08.jan.2018 Horoskop

Af astrolog Marina Elkhøj

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Vædderen er dit stjernetegn.

Uge 4: Her er dagens horoskop for Vædderen

Mandag 22/1
Fællesskab og samarbejde står højt på din liste i dag og den nærmeste tid. Du har simpelthen mest held med dine forehavender, når de effektueres i et samarbejde med andre.

Tirsdag 23/1
Du er meget fokuseret i dag, og har du først bestemt dig, er der ikke meget der kan få dig på andre tanker. Måske bør du være en anelse mere smidig.

Onsdag 24/1
En person i vennekredsen kan være lidt dominerende i dag. Vedkommende prøver blot dine grænser af, men du bør stå fast på dit.

Torsdag 25/1
Det giver dig en god og tryg fornemmelse at være en del af fællesskabet i dag. Opsøg venner eller organisationer, der har samme interesser, som du selv.

Fredag 26/1
Dine fremtidsplaner har du styr på, men desværre er der nogle juridiske og økonomiske ting, der skal på plads for at du kan føre dine planer ud i livet, og DET giver dig nogle udfordringer.

Lørdag 27/1
Du tilbringer ikke megen tid alene. Du har god kontakt til dit sociale netværk, og du nyder, at du der kan udveksle ideer og viden med andre.

Søndag 28/1
Normalt er du en meget handlekraftig sjæl, men i dag handler det om at fordybe sig. Brug dagen på at komme et spadestik dybere end du plejer. Måske bliver du overrasket.

Se alle horoskoper her

Læs Vædderens årshoroskop

Horskopet Vædderen (21/3-20/4) er et ildtegn

Vædderen har en utrolig gennemslagskraft og viljestyrke. Hun er modig og fyldt med energi, så hun går gerne forrest som pioner.

Vædderen er et konkurrencemenneske; en stærk, moderne, selvbevidst kvinde. Hun er direkte og upoleret. Hun ved hvad hun vil, tager initiativ og er handlingsorienteret. Til gengæld er hun ikke så tålmodig.

I selskab med folk, der er lidt følsomme, risikerer hun at træde dem over tæerne ved at være så direkte. Til gengæld sættes der pris på hendes karaktertræk på arbejdsmarkedet. For hun er fremme i skoene, og en smule egoistisk, hvilket er godt, hvis man skal klare sig, men det kan også virke lidt skræmmende på det modsatte køn.

Vædderen passer godt sammen med andre ildtegn (løven og skytten), samt med lufttegnene (tvillingerne, vægten og vandmanden).

Kendte væddere:


Henter...