Horoskop vædder
Foto: Ditte Breineberg Vædderen er et ildtegn.

Horoskop vædder

Vædderen: Dagens horoskop

Vædderen er født mellem den 21. marts - 20. april. Vædderen er et ildtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Vædderen.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Vædderen er dit stjernetegn.

Uge 8: Her er dagens horoskop for Vædderen

Mandag 18/2

Du er i gang med et projekt på jobbet, og det bruger du megen energi på. Dog må du være forberedt på, at de praktiske opgaver ikke glider ligeså let, som du kunne ønske dig. Mange løse ender skal samles, og nogle tekniske detaljer skal måske gennemgås helt forfra.

Tirsdag 19/2

Du arbejder hård og målrettet på at få et samarbejde til at lykkes, men vejen er brolagt med udfordringer, men hvis du har tålmodigheden, skal det nok lykkes. Der kan også være en tendens til, at dine tanker befinder sig i en helt anden verden – langt fra den ensformige hverdag.

Onsdag 20/2

Du går ind i en periode i dag, hvor du har brug for lidt tid til dig selv. Du vil være knapt så udadvendt som ellers, og det vil være godt at afse noget tid til dig selv. I dag kan der være en tendens til, at du lader tankerne flyde. Dagen er velegnet til at give sig hen til meditation eller kreative aktiviteter, hvor du bruger din fantasi.

Torsdag 21/2

I dag høster du en overraskende anerkendelse fra en samarbejdspartner. Det kommer helt bag på dig, men gør dig glad og tilfreds. Der bliver sat stor pris på din vedholdenhed og din store erfaring på området. Måske kan du også blive belønnet økonomisk.

Fredag 22/2

Din karriere fylder så meget i dig, at du ikke har overskud til din sædvanlige udadvendte og kontaktsøgende stil. Du vender dig tværtimod indad, så du kan nøjes med at koncentrere dig om dit eget indre univers. Alle former for dans, musik og kunst, der stimulerer dig kreativt, fanger din interesse.

Lørdag 23/2

Inviter familien med på eventyr. Tag en tur ud i det blå, hvor der er masser af plads og højt til loftet. En sportslig begivenhed er også en god mulighed.

Søndag 24/2

Du nyder fællesskabet og samværet med gode venner, der har samme interesser som du selv. Stemningen er behagelig og afslappet.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Vædderens årshoroskop