Horoskop vædder

Foto: Ditte Breineberg Vædderen er et ildtegn.

Horoskop vædder

Vædderen: Dagens horoskop

Vædderen er født mellem den 21. marts - 20. april. Vædderen er et ildtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Vædderen.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Vædderen er dit stjernetegn.

Uge 38: Her er dagens horoskop for Vædderen

Mandag 20/9

Puha, du har en hård dag i sigte. Der ligger praktiske opgaver og venter på, at du løser dem. Det er bare på med vanten! Man må yde, før man kan nyde. Men med stædighed og vilje kommer du heldigvis godt i mål. En partner er også villig til at hjælpe med gode idéer.

Tirsdag 21/9

I dag høstes frugterne af din indsats i går. Du er klar til at nyde dagen sammen med din partner. Du kan i det hele taget se frem til en dejlig dag, hvor du er omgivet af positive mennesker, der vil dig det godt. Der er en behagelig stemning mellem dig og andre.

Onsdag 22/9

Din lyst til at bruge penge i dag er stor, og der er en risiko for, at du ender med at købe noget, du slet ikke har behov for. Husk, at det ikke er alt, der glimrer, som er guld. Behold dankortet i tasken og mobilen i lommen, og tænk over det til i morgen.

Torsdag 23/9

Du er meget flittig og arbejdsom i øjeblikket, men du er omgivet af mennesker og kolleger, som er meget sociale og snakkesalige. Det kan derfor blive svært at få roen til at fordybe sig i arbejdet. Desværre er du tilpas nysgerrig og vil helst ikke selv gå glip af noget.

Fredag 24/9

Det bliver en livlig dag med masser af kontakter til andre. Der er meget, du skal koordinere og ordne, inden du kan holde weekend. Der er mange løse ender, der skal samles, og du har også brug for at få andres synspunkter og holdninger.

Lørdag 25/9

Dagen og weekenden egner sig godt til at komme lidt væk fra dagligdagen og fra dit nærområde. Du har brug for at suge nye indtryk til dig. En tur på landet, hvor der er højt til loftet, vil være godt for både krop og sjæl.

Søndag 26/9

Du tilbringer sandsynligvis ikke meget af søndagen derhjemme. Du er på farten, og du tager gerne på besøg for at tilbringe fridagen sammen med en, du elsker særlig højt. Det kan være en kæreste, som du ikke bor sammen med endnu, eller en kær veninde.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Vædderens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn