Horoskop vædder
Foto: Getty Images | Vædderen er et ildtegn.
ALT for damerne

Horoskop vædder

Vædderen: Dagens horoskop

Vædderen er født mellem den 21. marts - 20. april. Vædderen er et ildtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Vædderen.

Af 08.jan.2018 Horoskop

Af astrolog Marina Elkhøj

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Vædderen er dit stjernetegn.

Uge 16: Her er dagens horoskop for Vædderen

Mandag 16/4
Du har en meget ligetil tilgang til tingene. Du ynder ikke de store omsvøb, en spade er og bliver en spade. Man ved hvor man har dig, men du kan også med denne facon vække andres vrede.

Tirsdag 17/4
Du arbejder hårdt på at opnå succes og anerkendelse. Og med den energi, du lægger for dagen, skal det nok lykkes.

Onsdag 18/4
Der kan være en konflikt i farvandet. Det drejer sig sikkert om noget der indeholder et dilemma af såvel juridisk som moralsk karakter.

Torsdag 19/4
En hyggelig dag i selskab med vennerne. Du søger fællesskabet i foreninger eller grupper, der har samme interesser som du selv.

Fredag 20/4
Kærligheden kan være en sød størrelse, og netop nu er der både romantik og hemmeligheder på vej ind i tilværelsen. Det kan komme til at præge dagen og den nærmeste fremtid.

Lørdag 21/4
Det bliver en livlig lørdag, hvor du har mulighed for at diskutere spændende nye emner med ligesindede. Du får god opbagning og støtte fra vennerne.

Søndag 22/4
Du har brug for et pusterum. Find et roligt sted, hvor du kan være dig selv. Der sker så meget omkring dig for tiden, så en stille dag er tiltrængt.

Se alle horoskoper her

Læs Vædderens årshoroskop

Horskopet Vædderen (21/3-20/4) er et ildtegn

Vædderen har en utrolig gennemslagskraft og viljestyrke. Hun er modig og fyldt med energi, så hun går gerne forrest som pioner.

Vædderen er et konkurrencemenneske; en stærk, moderne, selvbevidst kvinde. Hun er direkte og upoleret. Hun ved hvad hun vil, tager initiativ og er handlingsorienteret. Til gengæld er hun ikke så tålmodig.

I selskab med folk, der er lidt følsomme, risikerer hun at træde dem over tæerne ved at være så direkte. Til gengæld sættes der pris på hendes karaktertræk på arbejdsmarkedet. For hun er fremme i skoene, og en smule egoistisk, hvilket er godt, hvis man skal klare sig, men det kan også virke lidt skræmmende på det modsatte køn.

Vædderen passer godt sammen med andre ildtegn (løven og skytten), samt med lufttegnene (tvillingerne, vægten og vandmanden).

Kendte væddere:


Henter...