Horoskop vædder
SPONSORERET indhold

Vædderen: Dagens horoskop

Vædderen er født mellem den 21. marts - 20. april. Vædderen er et ildtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Vædderen.

Af: Amanda Schou Foto: Tikkie Elsøe
29. maj. 2023 | Horoskop | ALT for damerne

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Vædderen er dit stjernetegn.

Uge 22: Her er dagens horoskop for Vædderen

Mandag 29/5

Ugen starter i et egentligt arbejdsomt og lavpraktisk gear. Du er klar til at tage fat, og har klare fornemmelser for, hvad der er brug for. Senere på dagen, kan der godt blive brug for, at du lige køler ned og bliver lydhør for andres perspektiver på en konflikt eller en problemstilling.

Tirsdag 30/5

I dag er sympatisk og imødekommende, og du er klar til at gøre, lytte og forvandle. Du er passioneret og udtryksfuld og til stede, og det gavner særligt dine nærmeste, men sikkert også din selvfølelse.

Onsdag 31/5

Dagens gode råd er at lytte særligt godt til det, der foregår omkring dig. De fornemmelser, samtaler, indsigter eller tegn, der viser sig i dag, forsøger at kalde dig tilbage til det, der er dit. Din vej, din kærlighed, dine projekter, din stemme, dit hjerte.

Torsdag 1/6

Lige så mild og lyttende som i går var, lige så hidsig eller anspændt eller irritabel kan torsdagen vise sig at blive. Alle uudtalte forventninger bobler op og bliver til konfliktstof eller de kalder i hvert fald på oprigtige, nærværende samtaler og forløsning.

Fredag 2/6

I dag kan føles rastløs og idérig. Skriv det ned, du ikke skal bruge dine kræfter på lige nu, for på den måde at frisætte fokus til det, der rent faktisk skal tage din opmærksomhed.

Lørdag 3/6

Lørdagen er præget af en blød og følelsesladet grundstemning, der kalder på kreativitet, poesi, bølgeskvulp. Kan du opsøge en hængekøje og ligge der helt uforstyrret og læse digte? Tag en tur til vandet, og mærk sommerens blødhed virkelig begynde her.

Søndag 4/6

I dag er det fuldmåne i Skyttens tegn, og for dig er det anledning til eventyr og nye indsigter. Stræk din opmærksomhed mod nye horisonter, brug tid på samtaler, bøger, podcast og mennesker, du ellers ikke bruger så meget tid på at lytte til eller forstå. Lær noget, husk noget, mærk noget, du ellers ikke ville komme i kontakt med.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Vædderens årshoroskop