Horoskop vædder
Foto: Ditte Breineberg Vædderen er et ildtegn.

Horoskop vædder

Vædderen: Dagens horoskop

Vædderen er født mellem den 21. marts - 20. april. Vædderen er et ildtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Vædderen.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Vædderen er dit stjernetegn.

Uge 9: Her er dagens horoskop for Vædderen

Mandag 24/2

Dit energiniveau er ikke så højt i øjeblikket, og du foretrækker derfor at trække dig lidt tilbage fra fællesskabet. Du har brug for et sted, hvor du kan søge tilflugt og være dig selv. Om aftenen er du lidt mere social.

Tirsdag 25/2

På jobbet er der mange initiativer og opgaver, som ligger på dine skuldre. Du må selv skubbe tingene fremad, og du må forvente, at chefer og overordnede stiller høje krav. Eftermiddagen og aftenen tilbringer du med en kreativ sjæl.

Onsdag 26/2

Hvis dine idéer skal blive til virkelighed og føres ud i livet, er du nødt til at delagtiggøre andre i dem. Du holder kortene meget tæt ind til kroppen. Nogle gange kan man godt selv blive blind i en bestemt vinkel. Det er godt at få andre øjne på.

Torsdag 27/2

Du har det som om, du træder vande i øjeblikket. Selv om du gør en ihærdig indsats, lader resultaterne vente på sig. Spar lidt på energien. Du er for ivrig. Du er en utålmodig sjæl, men du bør øve dig i at være lidt mere i nuet.

Fredag 28/2

Pas lidt på økonomien i dag. Du kan let blive fristet over evne. Lav gerne en indkøbsseddel og hold dig stramt til den, når du handler. Der kan være en tendens til, at du vælger de lette, men også dyre løsninger, da du gerne vil hjem og holde weekend.

Lørdag 29/2

Der er mange vigtige valg omkring fremtiden og din karriere, som du skal træffe i øjeblikket. Derfor egner weekenden sig godt til at tænke lidt over de mange muligheder. Find gerne en veninde eller en god ven at dele tingene med.

Søndag 1/3

Du har brug for at komme ned i tempo i dag. Der kommer alligevel ikke noget godt ud af at stresse rundt. Lyt til din krop. Brug gerne søndagen på at få gjort din krop og dit sind klar til en ny, travl arbejdsuge. Det kan du gøre med fx yoga eller meditation.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Vædderens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn