Horoskop vædder
Foto: Ditte Breineberg Vædderen er et ildtegn.

Horoskop vædder

Vædderen: Dagens horoskop

Vædderen er født mellem den 21. marts - 20. april. Vædderen er et ildtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Vædderen.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Vædderen er dit stjernetegn.

Uge 13: Her er dagens horoskop for Vædderen

Mandag 23/3

Energimæssigt har du ligget lidt lavt i den sidste tid, men i dag mærker du, at du får mere og mere overskud. Foråret kalder, og det er den tid på året, hvor du føler dig bedst tilpas. Find løbetøjet frem og tag en veninde med ud på årets første løbetur.

Tirsdag 24/3

Der kører en film for dit indre øje. Du er ikke så nærværende og bruger meget tid på at dagdrømme. Din fantasi fejler bestemt heller ikke noget, og du kan blive meget inspireret af dine drømme i dag. Skriv dem gerne ned fra morgenstunden, så de ikke forsvinder ud i det blå.

Onsdag 25/3

Dit overskud er stort, og du udstråler en naturlig autoritet. Dit mod er også større end ellers, og ugen egner sig godt til at igangsætte nye og spænende projekter. Dog må du være forberedt på, at dit gåpåmod kan virke lidt taktløst på andre.

Torsdag 26/3

Din energi og dit overskud er vendt tilbage. Men du bør udvise lidt forsigtighed. Du er meget direkte og lidt hård i din tone. Nogle gange kan det være en fordel at føle sig lidt frem først, men det er nok ikke din spidskompetence.

Fredag 27/3

Du har svært ved at holde dig i ro. Find løbeskoene frem og få luft under vingerne og pulsen op. Du er en aktiv sjæl, og du har det svært, hvis du er fysisk inaktiv for længe ad gangen. Aftenen kan med fordel bruges på praktisk ting derhjemme.

Lørdag 28/3

Du nyder weekenden og den stilhed, der sænker sig. Hvis du skal være social, inviterer du helst nogle få gæster hjem til dig. Du har ikke lyst til at være ude blandt alt for mange mennesker. Du foretrækker et lille intimt selskab, hvor der er tid til at snakke og fordybe sig i hinanden.

Søndag 29/3

Hvis lørdagen var rolig, må du forberede dig på en mere livlig søndag. Der vil være en masse korrespondance og sociale aktiviteter, som du er nødt til at bruge energi på. Du har også brug for kontakt og for at få dit sociale behov stimuleret.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Vædderens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn