Horoskop vædder
Foto: Ditte Breineberg | Vædderen er et ildtegn.
ALT for damerne

Horoskop vædder

Vædderen: Dagens horoskop

Vædderen er født mellem den 21. marts - 20. april. Vædderen er et ildtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Vædderen.

Af 08.jan.2018 Horoskop

Af astrolog Marina Elkhøj

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Vædderen er dit stjernetegn.

Uge 25: Her er dagens horoskop for Vædderen

Mandag 18/6
Du har en stor frihedstrang, og du har behov for at være med i sociale aktiviteter. Netop nu reagerer du meget stærkt, hvis nogen forsøger at begrænse dig i forhold til disse værdier.

Tirsdag 19/6
Der står kommunikation på programmet i disse dage. Al slags udveksling af oplysninger har din opmærksomhed, og som emne synes du, at det er utroligt interessant at beskæftige sig med.

Onsdag 20/6
En ny interesse fanger din opmærksomhed, og alle former for kommunikation og kursusaktiviteter vil have din bevågenhed.

Torsdag 21/6
Dit privatliv kommer i fokus, dine hjemlige omgivelser optager dig meget. Forskønnende initiativer kan komme på tale.

Fredag 22/6
Start dagen med et sundt måltid – gerne af udenlandsk karakter med masser af stærke krydderier. Det smager godt og sætter gang i forbrændingen.

Lørdag 23/6
Økonomien har det fint nu, der er ingen grund til bekymring, og fra den kommende uge ser det lige så godt ud med kærligheden.

Søndag 24/6
Der er uro på hjemmefronten, og det kan blive ganske intenst. Et familiemedlem forsøger at manipulere med dig. Hold fast på dit.

Se alle horoskoper her

Læs Vædderens årshoroskop

Horskopet Vædderen (21/3-20/4) er et ildtegn

Vædderen har en utrolig gennemslagskraft og viljestyrke. Hun er modig og fyldt med energi, så hun går gerne forrest som pioner.

Vædderen er et konkurrencemenneske; en stærk, moderne, selvbevidst kvinde. Hun er direkte og upoleret. Hun ved hvad hun vil, tager initiativ og er handlingsorienteret. Til gengæld er hun ikke så tålmodig.

I selskab med folk, der er lidt følsomme, risikerer hun at træde dem over tæerne ved at være så direkte. Til gengæld sættes der pris på hendes karaktertræk på arbejdsmarkedet. For hun er fremme i skoene, og en smule egoistisk, hvilket er godt, hvis man skal klare sig, men det kan også virke lidt skræmmende på det modsatte køn.

Vædderen passer godt sammen med andre ildtegn (løven og skytten), samt med lufttegnene (tvillingerne, vægten og vandmanden).

Kendte væddere:


Henter...