Hjemmelavet konfekt

Foto: Columbus Leth

Chokoladebrud med lakrids og kakaonibs

Chokoladebrud med lakrids og kakaonibs - nemt at lave til mange, hvis du skal have godter med til hele selskabet.


Chokoladebrud med lakrids og kakaonibs

Tid: ca. 30 min. plus tid til ristning og afkøling

(ca. 275 g)
75 g hasselnøddekerner
2-3 lakridsbolsjer
200 g hvid chokolade
3-4 tsk. kakaonibs

1. Rist hasselnødderne på en tør pande 5-8 min. Kom hasselnødderne i et rent viskestykke. Gnid hinderne af dem, og afkøl.

2. Læg bolsjerne i en lille frysepose, og knus dem med en kagerulle el.lign.

3. Knæk den hvide chokolade i mindre stykker, og smelt den over vandbad.

4. Vend de afskallede hasselnødder i den smeltede hvide chokolade, og bred det ud på et stykke bagepapir. Drys med de knuste lakridsbolsjer og kakaonibs. Lad chokoladen stivne ved stuetemperatur.

TIP
I stedet for hvid chokolade kan du bruge mørk eller flødechokolade.

► SE OGSÅ: Hjemmelavet luksus snebolde
► SE OGSÅ: Granola nougat
► SE OGSÅ: Hjemmelavet Ferrero Rocher