
SPONSORERET indhold
Hjemmelavet Ferrero Rocher
De lækre små himmerigsmundfulde med Nutella i midten. Her får du opskriften på hjemmelavede Ferrero Rocher. Se her, hvordan du laver de lækre nutella-kugler og ruller dem i hakkede nødder. En perfekt indslag i konfektskålen eller som en lækker lille hjemmelavet lækkerbisken. Mums!
ca. 50 stk. |
Total: en time, 50 min |
Arbejdstid: 50 min
Ingredienser
Hjemmelavet Ferrero Rocher
Tid: ca. 50 min. plus frysetid
(18-24 stk.)
175 g Nutella eller Nocciolata
200 g hasselnøddekerner
100 g sprøde vafler (f.eks. ruller
med nøddefyld)
250 g lys chokolade
- Hæld Nutella i en lille plastbøtte, og sæt den i fryseren et par timer.
- Rist hasselnødderne på en tør pande 5-8 min., og læg dem i et rent viskestykke. Gnid hinderne af dem, og afkøl. Tag 24 flotte fra, og hak resten mellemfint.
- Læg vaflerne i en frysepose, og knus dem med en kagerulle.
PRØV OGSÅ: Hjemmelavet Toffifee
- Form en teskefuld Nutella til en kugle omkring en hasselnød ved hjælp af 2 teskeer. Lad kuglen falde ned i de knuste vafler. Tril massen i vaffelraspen, og form igen til en kugle. Læg kuglerne på et fad med bagepapir, og gentag med resten.
- Sæt dem i fryseren i 30 min. Tag dem ud, form dem igen til kugler, hvis de er faldet lidt sammen, og sæt dem tilbage i fryseren 1 times tid.
- Smelt den lyse chokolade i en skål over vandbad. Dyp kuglerne enkeltvis i den lyse chokolade, og tril dem i de hakkede hasselnødder.
- Løft dem forsigtigt op med en gaffel, og sæt dem til afkøling på et stykke bagepapir.