Stegte svinekoteletter med grøntsager og hyldeblomstsaft
SPONSORERET indhold

Airfry: Stegte svinekoteletter med grøntsager og hyldeblomstsaft

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Lav hurtigt og nemt svinekoteletter i din airfryer med opskriften fra Claus Holms kogebog, der er dedikeret til opskrifter, udelukkende tilberedt i en airfryer. De bliver helt møre!

Af: Claus Holm
28. dec. 2023 | Opskrift | ALT.dk
2 | Total: 30 min | Arbejdstid: 15 min

Ingredienser

  • 2 svinekoteletter
  • salt & peber
  • 4 små blommetomater
  • 10 champignoner, i kvarte
  • ½ blomkål, i buketter
  • 1 grøn peberfrugt, i stykker, eller
  • en håndfuld padronpeber
  • 2 små løg, i både
  • 2 forårsløg eller 1 porre, i skiver
  • 2 fed hvidløg med skal på
  • 1 dl hyldeblomstsaft, ufortyndet

Sådan gør du

Krydr koteletterne med salt og peber. Kom alle grøntsager i airfryeren,
hæld hyldeblomstsaften ved og læg koteletterne ovenpå. Bag det hele
ved 200 grader i 15 minutter.