SPONSORERET indhold
Mørbradbøffer med æbler og spidskål
Nem og lækker hverdagsmad med mørbrad - her parrer vi mørbradbøfferne med æbler, spidskål og løg. Lækkert!
4 personer
Ingredienser
1 svinemørbrad
1 spsk. olie
salt, peber
Desuden:
2 æbler
1 spidskål, ca. 400 g
1 rødløg
1 spsk. olivenolie
1-2 spsk. hakket rosmarin eller persille
1 dl vand
salt, peber
Tilbehør:
600 g kogte kartofler
Sådan laver du mørbradbøffer med æbler og spidskål
- Rens mørbraden for sener og hinder. Skær mørbraden i 2 cm’s skiver, og tryk dem let ud med hånden.
- Brun mørbradbøfferne i olie på begge sider. Steg dem færdige et par min. på hver side.
PRØV OGSÅ: Kalveschnitzler med wokgrønsager - Skær æblerne i både med skrællen på. Snit kålen. Skær løget i skiver. Svits æbler og løg i olie, til de er gyldne.
- Tilsæt rosmarin og vand, og kog det sammen 3-4 min. Smag til med salt og peber. Server bøfferne med æbleblandingen.