Kalveschnitzler med wokgrønsager
SPONSORERET indhold

Kalveschnitzler med wokgrønsager

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Betina Hastoft
09. jul. 2014 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

4 kalveschnitzler
salt, peber
15 g smør til stegning
Wokgrønsager:
2 porrer
3 gulerødder
1 rød peber
1 spsk. olie
1 dl vand
1 tsk. sukker
2 spsk. limesaft
2 spsk. friskrevet ingefær
1 fed hvidløg
Pynt:
frisk koriander
Tilbehør:
200 g (rå vægt) perlebyg eller fuldkornsris
4 spsk. sojasauce

  1. Krydr kødet med salt og peber. Brun kødet på begge sider, og steg det færdigt ved jævn varme ca. 2-3 min. på hver side efter bruning. Tag kødet fra panden, og kasser stegefedtet.
  2. Rens porrerne, og skær dem i strimler. Skær gulerødder og peberfrugt i stænger.
  3. Varm olien i en wok, og lynsteg grønsagerne. Tilsæt vand, sukker, limesaft, ingefær og hvidløg. Kog op 1-2 min. Server kødet med grønsager, perlebyg og sojasauce. Du kan også vælge at komme sojasaucen i grønsagerne, imens de er i wokken. Pynt evt. retten med koriander.