Paprikagryde
SPONSORERET indhold

Mindre madspild: Paprikagryde med kål og æbler

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Alt smager godt i en flødesauce med paprika! Derfor er der næsten ikke grænser for hvad du kan komme i af rester.

Af: Mette Helbæk Foto: Line Thit Klein
15. mar. 2019 | Opskrift | ALT for damerne
Total: 45 min

Ingredienser

600 g rester af ris, pasta, kød og grøntsager
200 g kål, f.eks. hvid- eller rosenkål
2 løg
2 æbler
½ l piskefløde
2 spsk paprika
salt og peber
1-2 spsk æbleeddike

Brød, ris, perlebyg, quinoa eller kartoffelmos til servering.

Sådan gør du:

  1. Skær de kogte/stegte eller utilberedte rester i mundrette stykker. Skær kål, løg og æbler i grove stykker, fjern kernehusene. Kom alt op i en gryde, rør rundt, læg låg på, og sæt gryden i ovnen på 200 grader eller på komfuret i 30 minutter.
  2. Smag til med salt, peber og eddike, og servér med tilbehør som f.eks. brød, ris, perlebyg, quinoa eller kartoffelmos.
  3. TIP Brug rester af kogt og stegt kød, grøntsager og svampe, eller brug de sidste grøntsager fra skuffen. Du kan også med stor succes smide rester af pasta og ris i den store gryde. Tilføj sødme fra æbler, og din gryderet er i hus.

SE OGSÅ: Restelasagne med ægte bechamel-sauce

Anbefalet til dig