SPONSORERET indhold
Mindre madspild: Paprikagryde med kål og æbler
Alt smager godt i en flødesauce med paprika! Derfor er der næsten ikke grænser for hvad du kan komme i af rester.
Total: 45 min
Ingredienser
600 g rester af ris, pasta, kød og grøntsager
200 g kål, f.eks. hvid- eller rosenkål
2 løg
2 æbler
½ l piskefløde
2 spsk paprika
salt og peber
1-2 spsk æbleeddike
Brød, ris, perlebyg, quinoa eller kartoffelmos til servering.
Sådan gør du:
- Skær de kogte/stegte eller utilberedte rester i mundrette stykker. Skær kål, løg og æbler i grove stykker, fjern kernehusene. Kom alt op i en gryde, rør rundt, læg låg på, og sæt gryden i ovnen på 200 grader eller på komfuret i 30 minutter.
- Smag til med salt, peber og eddike, og servér med tilbehør som f.eks. brød, ris, perlebyg, quinoa eller kartoffelmos.
- TIP Brug rester af kogt og stegt kød, grøntsager og svampe, eller brug de sidste grøntsager fra skuffen. Du kan også med stor succes smide rester af pasta og ris i den store gryde. Tilføj sødme fra æbler, og din gryderet er i hus.
SE OGSÅ: Restelasagne med ægte bechamel-sauce