Rabarbermedaljer
SPONSORERET indhold

Rabarbermedaljer

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Arbejdstid: 30 min. Koge/bagetid: 20 min. Ikke fryse-egnet

23. jun. 2011 | Opskrift | Hjemmet
8-12 stk.

Ingredienser

1 portion linsedej (evt. med mandler)
250 g rabarber
50-75 g sukker
¼ vaniljestang eller ¼ tsk vaniljepulver
1 dl piskefløde
Glasur og pynt:
75 g flormelis
evt. jordbær og citronmelisse

  1. Rul dejen ud og udstik 24 cirkler. Bag som beskrevet under Linsedej
  2. Rør vand og majsstivelse sammen i en gryde og tilsæt fintrevet citronskal og 1 dl citronsaft. Kog det igennem under omrøring og rør sukkeret i.
  3. Tag gryden af varmen og pisk det kolde smør i. Pisk æggeblommerne i og hæld cremen i en skål.
  4. Fordel citroncremen i 12 linseforme foret med linsedej og dæk dem med dejcirkler.
  5. Knib dejen sammen i kanten og bag linserne ved 200 grader i ca. 15 min.
  6. Vend forsigtigt linserne ud af formene og lad dem afkøle på en rist.

    PRØV OGSÅ: Citronlinser

Anbefalet til dig