Citronlinser
SPONSORERET indhold

Citronlinser

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Lækre linser med citron - her har vi fyldt de hjemmebagte linser med lækker kagecreme med citron. Det er bare godt!

23. jun. 2011 | Opskrift | Hjemmet
(12 stk)

Ingredienser

Arbejdstid: 30 min.
Koge/bagetid: 20 min.
Fryse-egnet rå

1 portion linsedej (evt. med hasselnødder) - se opskrift her
Creme:
1½ dl vand
3 spsk majsstivelse
2 usprøjtede citroner
100 g sukker
25 g koldt smør
2 pasteuriserede æggeblommer

  1. Rul dejen ud og udstik 24 cirkler.
  2. Bag som beskrevet under„Linsedej”.
  3. Rør vand og majsstivelse sammen i en gryde og tilsæt fintrevet citronskal og 1 dl citronsaft.
  4. Kog det igennem under omrøring og rør sukkeret i. Tag gryden af varmen og pisk det kolde smør i.
  5. Pisk æggeblommerne i og hæld cremen i en skål. Fordel citroncremen i 12 linseforme foret med linsedej og dæk dem med dejcirkler.
  6. Knib dejen sammen i kanten og bag linserne ved 200 grader i ca. 15 min. Vend forsigtigt linserne ud af formene og lad dem afkøle på en rist.

Anbefalet til dig